Svatina :-D

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Svatina :-D

Príspevok od používateľa Runes »

cafte taka trochu blba otazka ako vyzera vasa svatina alebo dake miesto kde si davate veci ktore vas dako vystihuju a pod

1-knihy o runach ,,,moj nick
2a-ultimate frisbee 2b- frestyle frisbee 2c-heavyweight frisbee
3-Antauri s opiciho tymu
4-Ninja korytnacky vsetky 4 :-P
5-Moje sarkany intro a magic
6-pocitac s pozadim opiciho timu
7-STAR WARS Dart Vader a vedla neho Palpatin
8-figurky so Sponge Boba a Asterixa
9-komplet futbal z kinderok :-D

///kedze z nejakych dovodov nechce hojko zobrat obrazok aj ked splna aj velkost aj format aj rozlisenie tak som to bachol na azet
http://fotky.azet.sk/jsFotka.phtml?i9=0 ... v=1&ftid=1
este dodam za svatina mojho brata spociva s Mustanga mrtne lebiek daky mag a pod :-D dal by som to sem ale je to jeho sukromie nie moje
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no ked sa to sa nazvat svatyna alebo tak nejako tak ja mam na stole prasa na peniaze, stamprlik ktory som dostal od kamosa (vlastnorucne robeny z hliny a vypaleny) a foot-sack... tiez tam mam komboloi z grecka (take korale na retiazke alebo spagate, ako keby antistres) :) ale nemozem povedat ze ma to naplna energiou ci co :lol:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

No ja mam na policke mali frtan co som si doniesol z anglicka, potom asi 2 decovy pohar co mam z martina z jednej krcmy a este jeden pollitrak odnas z krcmy, potom tam mam flasu absinthu, ceresnovice, fernetu a jelzina, vsetko dost drahy chlast co som dostal od kamosov okrem toho fernetu :) a este tam mam ťapku co som dostal na narodky :D to je moja svatina :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja mam pri posteli taku malu policku a na nej mam vsetky tie male veci, co mi akoze prinasaju pozitivnu energiu a radost do zivota :P
obsahuje napriklad predmety ako kristalove kamienky, rozne mini talizmaniky z mojich oblubenych miest na svete a este par veci, ktore maju velky vyznam len pre mna... ale je fajn, ked clovek veri v silu nejakych predmetov... nech uz je to hocico :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zuzkazuzka napísal: ale je fajn, ked clovek veri v silu nejakych predmetov... nech uz je to hocico :)
:hehe:
OT: ...sorry ale uz asi prehanas....viem ze su taky co veria v daco ze kamen na krku a energia a sracky, ale aby som sa spoliehal na silu dakeho gyca a nie na seba....to by som sa moc daleko asi nedostal :?
ale tak ked je to vac menej zo spasu max. polospasu tak chapem(aj tak nechapem :lol:) ale ked uz je niekto od toho zavisly....moze to zle dopadnut...

ja mam tiez nieco co vo mne vyvola radost no neverim ze vdaka tomu napisem preklad z nemciny na jedna :lol:
taze je to jogurt danone supercremo straciatela, heronov vzorec, byvale hrackarstvo mato a nova zlozka... sice niesu v mojej izbe ale mam k tymto veciam dost silne (ujebove) puto :lol:

(buzola mutant vie wocogo... :lol: )
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ja mam plnu policku municie z vojny ci uz je to rusko alebo nemecka,trochu vystroje,listin,.... vsetko co je spolocne z WW2 ma zaujima :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

bocian napísal:ja mam plnu policku municie z vojny ci uz je to rusko alebo nemecka,trochu vystroje,listin,.... vsetko co je spolocne z WW2 ma zaujima :)
konecne dakto pochopil ocom ma byt tato tema :-)
Napísať odpoveď