Synchronizacia dvoch apple zariadeni?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Synchronizacia dvoch apple zariadeni?

Príspevok od používateľa Looker »

Dobrý deň,
Je tu nejaký odborník do apple? Mam takýto problém.
Jeden moj známy vlastní mac Desktop PC a ten mu robí do externého HD pomocou TIME MACHINE každú hodinu zálohu.

Ale on sa pýta, či je možné toto zariadenie (mac desktop pc) zosynchronizovať s jeho Laptopom, myslim to tak, aby mal tie isté datá aj na laptope aj na mac desktop pc.

A myslí to tak, že by tým pádom sa obidve zariadenia zálohovali na 1 disk.

Nakreslil som schému pre lepšie vysvetlenie.

Budem velmi rád za každú radu.

Prajem pekný den
Prílohy
gery.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Synchronizacia dvoch apple zariadeni?

Príspevok od používateľa hojko »

Kde je problem a co chce vlastne synchronizovat??? Vsak nech si nastavi aj notebook na synchronizaciu, ci???
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Looker »

Ahoj, no takže on to chce tak aby mat na destop PC aj na laptobe rovnake data. a aby mu to zalohovalo zmenu z jedneho alebo druheho zariadenia a robilo zalohu pomocou TImemachine, ktory uklada každu zmenu. A kedže by boli tieto zariadenia synchronizovane tak by to bolo jedno na ktorom zmenu vykona, lebo všade budu rovnake data. Da sa to?
majogorbi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majogorbi »

ved ak ma na oboch zariadeniach rovnaky apple ID ucet, tak by mu to malo synchronizovat samo od seba ... mne to vsetko pekne synchronizujeme, pouzivam jeden ucet pre oba zariadenie, no kazde mam pomenovane inac, len nech si to nastavi v nastaveniach, ma tam dost vela poloziek, ktore sa ho pytaju ci chce sync s ostatnymi zzariadeniami, tak nech si lken povybera co chce a co nechce synchronizovat ;)
Napísať odpoveď