System restore Obnovovanie systému
System restore Obnovovanie systému
Vôbec neviem na čo mi je tato služba. Myslim že je zbytočna. Môžem ju bespečne vypnut? tym ušetrit 12% miesta disku.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... store.mspx
Vypnut to mozes, nebude to problem, ja osobne to vypinam hned po nainstalovani sys
Vypnut to mozes, nebude to problem, ja osobne to vypinam hned po nainstalovani sys
-
masterdead
SysAdmin
-
vikko78
Medium Professional
Re: System restore Obnovovanie systému
tiež osobne nedoporučujem vypnúť túto vec...niekedy stáčí vrátiť pc o pár krokov nazad, než problém vyriešiť reinstalom winu.BorisSVK napísal:Vôbec neviem na čo mi je tato služba. Myslim že je zbytočna. Môžem ju bespečne vypnut? tym ušetrit 12% miesta disku.
Ja ti neradim vypinat to. Moze ta to zachranit od preinstalovania systemu, ze Su-Do 
Inak aj mna to raz zachranilo, vtedy ked som tuto sluzbu hladal tak som sa cely cas modlil, aby bola zapnuta a nastastie bola. Stacil jeden restart a system bol v poriadku. Ale ak mas casu dost a par MB na disku ma pre teba vacsiu hodnotu ako pol dna instalacie programov, tak to vypni
Inak aj mna to raz zachranilo, vtedy ked som tuto sluzbu hladal tak som sa cely cas modlil, aby bola zapnuta a nastastie bola. Stacil jeden restart a system bol v poriadku. Ale ak mas casu dost a par MB na disku ma pre teba vacsiu hodnotu ako pol dna instalacie programov, tak to vypni
-
Šu-Do
Redeemer
njn.. pred tyzdnom sa mi pokazilo nieco.. nieco s pismom.. sak Gothar vie..
a si idem v pohode ze obnovim to.. a dpc.. vypnute..
som ale nevedel.. 
tak som si pred troma dnami teda nahodil zalohu zo septembra.. aktualizoval vsetko.. nahodil par veci... a urobil aktualizovanu zalohu.. (cez acronis true image) velmi dobry program...
inak co sa tyka obnovovania... tak nehat zapnute len na particiu s op. systemom... pretoze ked je to aj na diskoch alebo particiach kde su veci ako pisal brm.. skladisko.. tak to moze urobit aj sarapatu.. kedze po bode obnoveni ste urobili par zmien.. no a obnovite a pomaze to par veci.. tak to je na <> .. cize len na particiu s winom..
a si idem v pohode ze obnovim to.. a dpc.. vypnute..
tak som si pred troma dnami teda nahodil zalohu zo septembra.. aktualizoval vsetko.. nahodil par veci... a urobil aktualizovanu zalohu.. (cez acronis true image) velmi dobry program...
inak co sa tyka obnovovania... tak nehat zapnute len na particiu s op. systemom... pretoze ked je to aj na diskoch alebo particiach kde su veci ako pisal brm.. skladisko.. tak to moze urobit aj sarapatu.. kedze po bode obnoveni ste urobili par zmien.. no a obnovite a pomaze to par veci.. tak to je na <> .. cize len na particiu s winom..