zdarec ludia oco tu mal cloveka z tcomu a dali anm zaviest magio dali sme sa zlakat an to ze vlastne sluzi aj ako exter tv karta prisli zapojili lenze je tu router vigor2700vgst slubene veci boli
- externa tv karta (co sa nahraje do magia sa da aj do pc nahrat)
- z magia do pc to ma serie
- telefon bezdrotovy nedodali ani vraj nedodaju "neni an sklade"
nepoviete mi pls problem jedna ak nahrajem do magia z telky daco aby som to dostal aj do pc nema to ziadny vystup lepsie povedane ma to usb vystup ale je zablombovany s nalepkou zaruky
Kokoz, tebe rozumiet je umenie. Ak som dobre pochopil, ty chces previest z magia do PC nieco, co nahras? A nemas na to vystupy? Ak mozes, odfot, ako vyzera to magio zozadu a pozrieme sa na to.
Ja tam vedla sietoveho kabla vidim USB a nevidim cez to ziadnu foliu. Alebo som slepy? S tym by si mal byt schopny prepojit PC. A je k tomu dodavany nejaky software?
software ziadny a folia je na usb spredu... a dalsia vec je to ze z pc vlastne pustim film ale spetne to dajak nejde no "vraj blokvoane kolia utorskym pravam"
Hodina záznamu zaberie okolo 910 MB miesta a keďže nahrávky kvôli autorským právam nemožno preniesť napríklad do počítača, zrejme každý užívateľ začne po čase bojovať s nedostatkom miesta na disku.