TAMAGOČI
TAMAGOČI
Nazdar. Istotne si všetci pamätáto na túto srandovnú blbosť, ktorú v 90tych rokoch mal takmer každý sopliak. Z istých dôvodov ktoré je zbytočné rozvádzať a zaťažovať vás nimi by sa mi veeeľmi jedno hodilo. Preto sa pýtam, či niekto z vás nevie kde a či sa to dá ešte dnes vôbec zohnať. Prípadne ak má niekto ešte stále svoje staré a funkčné, tak kúpim od neho.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemáš google?
-> http://lmgtfy.com/?q=tamagoci
-
Misuliatko
Expert
áno s ebayu si bude kupovať hračku za 2eura .....ó boževiper1993 napísal:na ebay.com si daj tamagotchi a mas ich tam kopu
-
molotov356
Medium Expert
tu mas ponika (mozno maju aj ine - treba sa spytat)
alebo skoc priamo do dracika (alebo ineho hrackarstva) - urcite to budu mat
Hasbro Littlest Pet Shop 51472
8,27 € // 249,14 Sk
toto je este nadstavba tamagoci, kedze tam mas aj prislusenstvo - napr. tuna sedlo a podkovy, ktorym sa staras o to zvieratko
alebo skoc priamo do dracika (alebo ineho hrackarstva) - urcite to budu mat
Hasbro Littlest Pet Shop 51472
8,27 € // 249,14 Sk
toto je este nadstavba tamagoci, kedze tam mas aj prislusenstvo - napr. tuna sedlo a podkovy, ktorym sa staras o to zvieratko
ty si asi z oravy, že? Myslím, že len tu máme odpusty, no, možno ešte niekde... Zvyšok slovákov na teba väčšinou čumí, keď sa povie "odpust", oni to poznajú skôr ako hody.lacijawa napísal:Ja som to videl ak sme mali odpust alebo ako to je po slovensky.
Ale majú to aj v Dráčiku.
/edit: teraz čumím, že si dakde od Košíc, tak som sa asi zmýlil no
No aj tu vo Vranovskom okrese kazdy hovori iba odpust.Sepiroth napísal:ty si asi z oravy, že? Myslím, že len tu máme odpusty, no, možno ešte niekde... Zvyšok slovákov na teba väčšinou čumí, keď sa povie "odpust", oni to poznajú skôr ako hody.
/edit: teraz čumím, že si dakde od Košíc, tak som sa asi zmýlil no