Tanečné filmy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
spuntik19
Novice
Novice

Re: Tanečné filmy

Príspevok od používateľa spuntik19 »

bohuzial nie som hip-hoper,ale musim uznat co je dobre,a to je fingerdance
lostboy
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lostboy »

Ja tancujem hip-hop, respektíve break, ale myslím si, že neklesne popularita hip-hopu kvôli finger dance. Nestane sa z toho nová disciplína...:D:D Takže, keď to nieje konkurencia, nech to robíte, aspoň aj Hip-Hop bude možno troška populárnejší. H-H FRV!!! btw. tá výhra by bola pre mňa super... pozrieť si naživo B-Boy súťaž. Oni sú už profesionáli.
Marta35
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marta35 »

ja netancujem nič ale ten fingerdance je také zábavné, už som vytvorila jednu fingerdance video,neviem ako to dopadlo:D podla mňa je to vtipné
Break
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Break »

Podla mňa je najlepší film Lets Dance 3D ale sú aj dobre Lets Dance 1,2 už sa teším na 4 časť .
zhulo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zhulo »

Prosím Vás napadnú Vás ďalšie tanečné filmy? Všetky vyššie spomenuté som už videl a tak hľadám niečo ďalšie.
Ideálne keby to bol streetdance alebo breakdance, ale kľudne i iné štýly. A taktiež radšej filmy z roku 2000 a novšie.

Ďakujem pekne :)
nikusqqa1232
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nikusqqa1232 »

takže tanečné a hudobné filmy.... no videla som Breakdance girl, Tanec s vášní, Camp Rock, Celine, Dlouha cesta, Dokáž to, Honey, Nakládačka, Ledové sny, Love and Dance, Rebelove, Stomp the yard, Streer Dance, Tančím abych žil, V zajetí rytmu, Variéte, Hriešný tanec 1/2, Lets Dance 1/2/3. Keby niekto poznal ešte nejaká filmy okrem týchto prosím dajte mi vediet moj FB je Nikuška Drobček-Pipo Kováčová. :)
Napísať odpoveď