Tanec?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
X*X*X
Novice
Novice

Tanec?

Príspevok od používateľa X*X*X »

Je divne ze neznasam tanec? :lol: Som ten typ co racej sedi a popija alebo do takeho podniku ani nejde...Najvac ma bavi byt na koncerte pod podiom to je to kde sa maximalne bavim, a nie tanec...BTW mam na mysli rapove koncerty a hiphopove akcie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

1. S hophopovymi koncertmi skonci to nema buducnost :D
2. Premoz to ze sa hanbis
3. Opozeraj nejake tie tahy od ludi co su na parkete (ale vyberaj bezpecne ze od koho) :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ako toto vlastne môžeš nazvať tancom.....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

:roll: chod si nalit do dvoch..daj si pivko..pockaj 20 minut a ides... Zarucene..ja tiez triezvy ani nehram ani netancujem :D nejde to :D
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

jj, daj si 4-5 pohárikov a hneď ti to pôjde lepšie :) potom ti už bude jedno či sa na teba niekto pozerá alebo nie :) hehe
X*X*X
Novice
Novice

Príspevok od používateľa X*X*X »

erytrocyt napísal:Ako toto vlastne môžeš nazvať tancom.....
Presne to si aj myslim ja, mne sa to nelubi je to divne:)

Inak dik setkym za odpovede;)
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Ja som zacal na zaciatkoch tiez len odkukavat z TV a od ludi. Len som tak popijal...14 rocny curak s borovickou v tegliku za stolom, s hanbou sa ukazat do lensov, a rozmyslal kde sa v ludoch berie tolka volnost (njn, som vysoko nespolocensky typ)... potom som zistil ze na klas.disco mi to bez alkoholu aj tak moc nejde, a nakoniec (po uz nazbieranej odvahe, a trochu -OH odvahe) som si zasluzil od ludi celkom pekne ovacie ze ako to robis ty kokso, respekt priestor a mile pohlady.. mno haluz, nechapacka z uspechu. Islo len o to nieco robit, a snazit sa aby to malo ako taky styl. "Samozrejme", od najblizsej osoby som si velakrat vypocul ze tancujem ako totalny trapko, takze dnes by mi sebavedomie na parkete maloco vratilo. Iba ak to uplne ignorovat (asociacie), a to len pomocou dakej flasky :oops: Sebavedomie sa da lahko stratit, a nadobudnut ho znova chce uz vacsiu guraz.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

samploom napísal:Ja som zacal na zaciatkoch tiez len odkukavat z TV a od ludi. Len som tak popijal...14 rocny curak s borovickou v tegliku za stolom, s hanbou sa ukazat do lensov, a rozmyslal kde sa v ludoch berie tolka volnost (njn, som vysoko nespolocensky typ)... potom som zistil ze na klas.disco mi to bez alkoholu aj tak moc nejde, a nakoniec (po uz nazbieranej odvahe, a trochu -OH odvahe) som si zasluzil od ludi celkom pekne ovacie ze ako to robis ty kokso, respekt priestor a mile pohlady.. mno haluz, nechapacka z uspechu. Islo len o to nieco robit, a snazit sa aby to malo ako taky styl. "Samozrejme", od najblizsej osoby som si velakrat vypocul ze tancujem ako totalny trapko, takze dnes by mi sebavedomie na parkete maloco vratilo. Iba ak to uplne ignorovat (asociacie), a to len pomocou dakej flasky :oops: Sebavedomie sa da lahko stratit, a nadobudnut ho znova chce uz vacsiu guraz.
Ono je to vsetko o hudbe...ja sa na tych beznych diskotekach tiez neviem normalne bavit, dj miesa piate cez deviate, a podla toho co hra sa na parkete striedaju hoperi a normalni :)
Prvorade je najst si klub, kde hraju tvoj oblubeny styl hudby a tam sa potom da zabavit, vsetci su naladeni na jednu vlnu, maju radi rovnaku hudbu a je pohodicka.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Preco by si bol nenormalny?

V podnikoch ako v KE Stars alebo Exit sa ja tiez necitim dobre, a nepomoze ani to poldeci... Este tak ked je "uzavretejsia" akcicka typu imatrikulacia...

Aj ja radsej idem na koncerty, akurat nie hiphopove ale rockove.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

uvidíš, ked si zatancuješ s nejakou holkou, či už bude známa alebo neznáma, no najlepšie neznáma... potom ťa to až začne baviť :P
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

ja tiez nejako tanec nemusim, radsej ako hovoris ty, ze pod podiom, ale na uplne iny styl..pri tvojom style by som asi radsej aj čaču tancoval.... :D
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

treba nazbierať odvahu a vrhnúť sa na parket.. ty koky ve´d tanec rulez!! tanec je pecka, je jedno že si o tebe myslia že tancovať neveš, hlavné je že sa to páči tebe a že sa pritom cítiš dobre...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som tiež úplný tanečný antitalent a strašne som sa hanbila kedysi. Myslela som si, že sa všetci na mne budú smiať, ale ako som zistila, všetkým som ukradnutá, pretože každý sa ide zabaviť a nestará sa, ako vyzerajú iní pri tanci, takže teraz sa už dokážem odviazať. :)
A určite nie si nenormálny...
midnight_man
Guru
Guru

tak tak..kazdemu si ukradnuta :D ked to nevadi mojku kakaratovi ktory tam minule predvadzal akysi pomaly elektro style :D tak ja sa uz nebojim nicoho :D :D
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Ja som na parkete vzdy to najvecie poleno co sa vobec nevie hybat... ale tak dake to pivko uvolni.. a najma ked su reggae koncerty (aj djov co hraju reggae) tak to je uplne o inom, vtedy ide hudba cez telo a hybe sa to samo... to je asi jedine co vem :D (mozno este trosku skanking..) tak skus :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja ma velmi podbny problem, no asi trochu zavaznejsi :?
V juli mame skolsky ples a ja sakra neviem tancovat a ani ma to nikdy nelakalo :cry:
Proste tiez asi niesom spolocensky typ, a nikdy som netancoval, neviem ako si pocnem :?
midnight_man
Guru
Guru

Lub0$ napísal:Ja ma velmi podbny problem, no asi trochu zavaznejsi :?
V juli mame skolsky ples a ja sakra neviem tancovat a ani ma to nikdy nelakalo :cry:
Proste tiez asi niesom spolocensky typ, a nikdy som netancoval, neviem ako si pocnem :?
neboj sa aj ja som bol dead s toho ked som siel na ples :D tiez som nevedel a ani neviem tancovat nieco spolocenske...hah..ale neboj sa nebdue ti to tam treba..troska sa povrtis..zozen si partnerku a tak..to sa premelie ani nebudes vediet ako ;) ver mi ...Ja som tusim este aj na kazete natoceny ako ju chytam za zadok :D uz ku koncu troska chyteny...tak pohodicka.. ;)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Skús v škole tanečnú,alebo niekoho,kto to vie.. :) ja som bol na didžine :D asi sedemkrát..z toho ale všetky boli školské..jedna imatrikulačná..a teraz na tejto poslednej som s priateľkou tancoval v oceľových kanadách.. :D ale mal som každého hlboko v p*** .. :) a bolo mi s ňou dobre :) ) ..inak som na žiadnej doskotéke nebol..Chodím len na koncerty..a najlepší tanec,aký poznám je aj tak pogo..ale také fajn,pomalšie skačkové.. :wink: a tiež nejaké to pivko na uvoľnenie..
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

tanec je proste cool...pri tom sa dokazes odreagovat akokolvek...ci uz sam v izbe alebo na volakde na akcii...na hiphopke je to podlamna nuda vsetci maju ruku hore a druhou si pridrzaju pudlo na nohaviciach...na takej latino disco show...su poprve pekne baby a po druhe sa tam da riadne vyblaznit :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja neviem, ja mam rad diskoteky, ale nie na parkate a natriasat sa tam. Skor hrat stolny futbal a hlavne biliard a popijt kofolku :P
Napísať odpoveď