Team Fortress 2
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Team Fortress 2
Síce to patrí do sekcie bazar ale koľko by si bo ochotný za to dať?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a co ja viem na kolko si to ceni jedinec 
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja si cením moje tf na väčšiu cenu ako je v obchode 
Ale skús nejakú hodiť, možno ma prehovoríš
Ale skús nejakú hodiť, možno ma prehovoríš
-
Runes
Addict
mehehe tak to nema zmysel
ked nadtym rozmyslam ci dam tebe 10 za polovicu alebo to kupim cez kamosa bez dane za 14 tak to je jedno 
co je podla vas lepsie direct hit alebo klasicky rocket luncher
direct hit
-
Corn Flake
Guru wannabe
Klasika
Najprv som používal len nové itemy no potom som pozisťoval že asi naj je klasika
to si taky skill ze s tym aj vies trafit ?beardie napísal:direct hit
ja s klasickým neviem ani bohovy , ja som za direct hit
teda aj klasický sa dá ale direct je lepší 
Mne sa zda je klasika ako keby viac damage daval aj ked nema.skor znici sentry napr ale to je len pocit
-
Runes
Addict
no ono treba pochopit jedno a to ze neda sa nastavit postava a viac sa s tym nebabrat fakt ze prides na mapu a kazdu jednu osobu musis prestavit podla mapy a podla poctu hracov. Musis si ujasnit ci potrebujes rychlu raketu s malym radiusom alebo pomalsiu s velkym. napr ked hram za snipera a branim point a je tam maly priestor tak davam luk akonahle sa presunieme dalej hned prehadzujem na pusku ponevac je tam velky priestor a lukom tam uz troska obtiaznejsie. To iste mas pri soldierovi ked branis na tej mape je lepsie klasicky rocket ked ides do utoku lepsi je direct hit
To by som ta chcel vidiet v utoku ked mas Direct Hit s medikom v zadku, ktory ti prave aktivoval kritzkriegRunes napísal:no ono treba pochopit jedno a to ze neda sa nastavit postava a viac sa s tym nebabrat fakt ze prides na mapu a kazdu jednu osobu musis prestavit podla mapy a podla poctu hracov. Musis si ujasnit ci potrebujes rychlu raketu s malym radiusom alebo pomalsiu s velkym. napr ked hram za snipera a branim point a je tam maly priestor tak davam luk akonahle sa presunieme dalej hned prehadzujem na pusku ponevac je tam velky priestor a lukom tam uz troska obtiaznejsie. To iste mas pri soldierovi ked branis na tej mape je lepsie klasicky rocket ked ides do utoku lepsi je direct hit
-
Runes
Addict
no ja za soldiera moc nehram ale ked hej tak v utoku s direct hitom kuzlo je v tom palit pod nohy, napr jedina moznost ako zrusit scouta staci kukat kam asi doapdne a poslat mu tam pozdrav, ce to len trochu reflex ale vravim soldier neni moja clasa skor jedna s tych menej hranych
s direct hitom triafať pod nohy? veď to nemože nič uberať..ja preferujem klasiku pretože som na ňu strašne navyknutý..i keď na takom turrise je DH sranda..
-
Runes
Addict
meheh pod nohy ako pod nohy nie pol metra odneho musis trafit lepsie povedane do noh, proste musis sledovat trajektoriu pohybu odhadnut rychlost rakety a tieto dve veci mat v oku, ten isty princip mas pri luku abo v reale pri ultimate frisbee 
//ale ne, tak povedzme ze soldier mi trochu ide a ja som práve naučený strašne mieriť pod tie nohy a preto je pre mňa v celku problém trafiť niečo s direct hitom..aj keď samozrejme ako si už spomínal záleží aj od mapy atď...
najlepsi je klasicky, sice pomali ale ma dobry okolity dmg, s direct hit nemas proti medic+ heavy sancu celkovo direct je nanic proti medic+[niekto]
//no ale ano na mapach kde su uske priestory je direct celkom dobry,inak podla mna je nanic
//no ale ano na mapach kde su uske priestory je direct celkom dobry,inak podla mna je nanic
-
Runes
Addict
no tak teraz neviem ja nehravam moc za soldiera ale praveze ked som uz heavyho trafil do pupka tak prave directhitom lebo mieris mierne do eho pohybu, BTW vyhoda direct hitu je este v tom ze je to troska tachsie odpalit aeroblastom
-
Nadeo
Guru wannabe
Origo jednoznacne... kym s direct hitom budete triafat pyra na 8 ran, s origo staci jedna strela pod(pri) nohy, vyleti do vzduchu pricom uz strielate dalsiu pod neho...
celkovo zakladne zbrane su naj, achievement zbrane su asi pouzitelne len u medica,u ostatnych skoro vsetko zakladne.