Team Fortress 2
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Team Fortress 2
Šak ja viem rocket jump ale ja som len chcel vyskúšať že ako ho dokáže ten script...
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
aj v CS mas scripty, napriklad na bunnyhop a nieje to cheating inak by to asi vyrobcovia hier zakazali v hrelekoklatik napísal:cheater
http://www.d3scene.com/forum/cs-scripts ... cript.html
-
bry4n1
Light Star
blbost, ... lebo taky wallhack, speedhack, aimbot, atd... su v cs zakazane ze?Qerten napísal: aj v CS mas scripty, napriklad na bunnyhop a nieje to cheating inak by to asi vyrobcovia hier zakazali v hre![]()
http://www.d3scene.com/forum/cs-scripts ... cript.html
a za ten bhop script sa na kreedz srvroch banuje
-
Tailor
Medium Star
Nehádajte sa tu 
Je to len Script na RJ
Nieje to také vážne
Je to len Script na RJ
Nieje to také vážne
ale niekde za to davaju bany takze bacha
-
Tailor
Medium Star
Preboha xDcitizen napísal:ale niekde za to davaju bany takze bacha
teda na cs servroch davaju.ale to su debili co dacakt od nich
-
Qerten
Medium Star
WH, AB, NR, SH to su third party software narozdiel od skriptov, kedze skripty su len ako "skratky" co ma tvoja postava spravit. Mozno tomu raz pochopisbry4n1 napísal:
blbost, ... lebo taky wallhack, speedhack, aimbot, atd... su v cs zakazane ze?
a za ten bhop script sa na kreedz srvroch banuje
chalani sibe steamu asi pise mi VAC conection problem a vyhadzuje ma zo servera.
-
Qerten
Medium Star
restartni comp
stacilo len steam vypnut vsetko okey xD
-
bry4n1
Light Star
no recoil a no spread su tiez len zasrate scripty, ale stale to patri k cheatingu ...
A to ze ty mi tu napises vyznam slova script neznamena ze je povoleny ..., bhop sa na kz serveroch banuje a vacsinou ho pouzivaju hraci, ktori nie su schopni sa ho naucit.
A to ze ty mi tu napises vyznam slova script neznamena ze je povoleny ..., bhop sa na kz serveroch banuje a vacsinou ho pouzivaju hraci, ktori nie su schopni sa ho naucit.
čo tu furt miešate to zasraté csko?v tfku sú scripty povolené až na niektoré prípady..neviem konkrétne ale RJ medzi ne rozhodne nepatrí..sám som vyskúšal niekoľko scriptov..
//to že som ich vyskúšal neznamená že ich používam
//to že som ich vyskúšal neznamená že ich používam
ja mať tf server tak to banujem, to je o tej šikovnosti, naučiť sa rocket jump a nie stlačiť q alebo iné písmeno, skripty používajú ľudia ktorý sú lenivý sa niečo naučiť
cheat-umele zvyhodnovanie.to je na adminovi ci to bude banovat alebo nie osobne by som to robil.
omg...uplne zbytocne. To take tazke si dat raketu pod nohy.
Rocket jump script je ešte nič..na tf2wiki sú aj také scripty na spy-a že automaticky sapuje všetko naokolo..potom je tam niečo v tom štýle že backstab->sap->disguise a podobne..takéto vecičky by som aj ja zakázal
co?
a este si to daju na vlastnu wiki... fuj 
-
Qerten
Medium Star
to mas uplne jedno kedze je medzi vymenou zbrani casove rozmedzie, aj pri tych skriptoch to plati a co ja viem nieje to nic rychle, pomaly to meni zbrane takze to zvladne rucne aj idiot.. A este som naozaj nevidel, ze by na CS serveri banovaly napriklad za weapon buy bind scriptOpak napísal:Rocket jump script je ešte nič..na tf2wiki sú aj také scripty na spy-a že automaticky sapuje všetko naokolo..potom je tam niečo v tom štýle že backstab->sap->disguise a podobne..takéto vecičky by som aj ja zakázal
sak vlastne hej..všetky tieto scripty su také relatívne o ničom..pre skúsenejšich hráčov je to samozrejmosť..raz som videl týpka ,ktorý keď bol neviditelný so spyom tak tauntoval...neviem či mal na to script alebo čo ale liezlo to teda riadne na nervy..