Televízny box
Televízny box
Prosím vás, nie som v tejto oblasti veľmi znalý, ale jednoduchú vec sa chcem spýtať - existuje nejaký taký televízny box so základnými programami ale s funkciou nahrávania (teda také niečo ako Mágio box) ?? Ale tak vymyslené, aby nebolo treba satelit, ale aby sa dalo napojiť na wifi router (tak ako mágio
) a samozrejme aby som mesačne nič neplatil. Iba na začiatku nejakú čiastku za ten box. Viete o niečom ? Díky
Re: Televízny box
Nic take neni. Za prve jednorazovu investiciu a potom nic ma len Skylink (ano, uz otravuju so servisnym poplatkom) pokial viem. A za druhe krabicu na pozeranie ti da vzdy samotny poskytovatel a nemas moznost si zadovazit vlastnu (okrem Skylinku). Zakladne programy mas v terastrialnom vysielani.
-
Ryan Giggs
VIP
Ale je, akoze by nebolo. Antik ma Smarttv box. Vyzaduje si to sice vyssiu pociatocnu investiciu a poriadny internet ale zakladny balik perogramov mas zdarma. http://www.smarttvbox.sk/uvod.
Alebo normalny dvbt settopbox s nahravanim. Takych su mraky.
Alebo normalny dvbt settopbox s nahravanim. Takych su mraky.
Ryan,
díky moc. Dobre vidím, že ten box stojí 99 EUR ? Ak hej, však tak to nie je veľa. Presne tak to funguje ako Mágio box, že iba zapojím do routra a môžem sledovať programy základného balíka ? Už žiadne dalšie poplatky, že ?
díky moc. Dobre vidím, že ten box stojí 99 EUR ? Ak hej, však tak to nie je veľa. Presne tak to funguje ako Mágio box, že iba zapojím do routra a môžem sledovať programy základného balíka ? Už žiadne dalšie poplatky, že ?
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ ti stači zakladny balik, tak za ten nebudeš platiť mesačne nič.
Ano funguje to tak že len zapojiš. Len potrebuješ rychly a idealne neobmedzeny net. Tam kde maš len obmedzene data, tam to nie je idealne keďže to "žerie" veľa MB. A niektori provideri blokuju tie porty cez ktore bežia tie kanaly, tak si to u svojho providera over.
Ano funguje to tak že len zapojiš. Len potrebuješ rychly a idealne neobmedzeny net. Tam kde maš len obmedzene data, tam to nie je idealne keďže to "žerie" veľa MB. A niektori provideri blokuju tie porty cez ktore bežia tie kanaly, tak si to u svojho providera over.