Televízor - 350€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
laforez
Light Professional
Light Professional

Re: Televízor - 350€

Príspevok od používateľa laforez »

Na predajni o tom obraze naozaj mo nevycitas. Hlavne nevyberaj na zaklade toho, ze sa ti na nejakom modely zdju farby zivsie, jasnejsie farebnejsie. Doma je ten dojem uplne iny. Dalsia vec je nastavenie obrazu, oni tam s tym obrazom naozaj nic nerobia,pricom telky maju v mnohych pripadoch vydarene obrazove profily, kedy by stacilo len troma klikmi to zmenit, ale jednoducho nerobia to.
Ja som kupoval panaka VT50, lebo vsade ho chvalia, povyhraval rozne ceny ohladom kvality obrazu. Doma som zapol THX rezim obrazu a uz vtedy bol ten obraz krasny, ked som ten isty TV videl v datarte, tak ten obraz bol na tom strasny.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Televízor - 350€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ono sa to zmeniť ani neda. Pokiaľ je tv v tom prezentačnom mode (čo na 99% je všade), tak ten mod je robeny tak, že ak tam čokoľvek zmeniš, tak sa za nejaky čas (radovo minuty či desiatky minut) TV automaticky zresetuje do pôvodneho nastavenia. Takže aj keby tam nastavil predavač nejaky profil, po chvili sa to aj tak zmeni. Musel by tv nastaviť na domaci mod. A potom môže zvoliť natrvalo nejaky profil.
Je to prave kôli tomu, že tam chodi X ľudi a každy si to nastavi podľa svojho. Potom ale ten obraz nevyzera tak krikľavo, putavo. Takže sa opäť sam nastavi na tie "ľubive" hodnoty.

Častokrat je po forach aj kopa topicov, že nastavil som to tak a tak ale samo sa to zmenilo. Hneď to každy chce reklamovať ako chybu tv. Pritom je to len nevedomosť majiteľa, že tv nemal nastaviť do shop modu, ale do domaceho. Pred každym prvym spustenim sa tv na to pyta.
Napísať odpoveď