TENIS
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: TENIS
Ohľadom AO: Škoda tej Na Li, držal som jej palce, hoci na druhej strane som rád, že mužatka Williamsová sa nevrátila na post svetovej jednotky. Číňanka mala veľa nešťastia, ten členok asi dostal poriadne zabrať...Hold, taká je hra.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
hladam si nejaku zabavku na leto (aby som len doma nesedel) a napadol ma tenis. V zivote som to nehral, nemam na to nic kupene. Plati aj tu, ze nikdy nie je neskoro zacat? Samozrejme iba tak rekreacne.
Dik
PS: som lavak
hladam si nejaku zabavku na leto (aby som len doma nesedel) a napadol ma tenis. V zivote som to nehral, nemam na to nic kupene. Plati aj tu, ze nikdy nie je neskoro zacat? Samozrejme iba tak rekreacne.
Dik
PS: som lavak
-
lowmanek
Light Professional
Tenis som v zivote nehral, ale otcovi kolegovci zacali v 40 a po roku zacali chodit na amaterske tunaje a hovorili o nich, ze vedia potrapit, takze ak nechces byt Nadal, ale iba sa vypotit, tak urcite to skus. Tiez to mam v dalekej idealnej buducnosti v plane 
-
krankenwagen
Professional
To je vlastne aj hlavny dovod, preco chcem zacat, chcem sa dostat do formy a mozno aj volaco schudnut. Snad ma to chyti 
Tak to sa dalo čakať, vyhrala Wimbledon a ako sa vraví, v najlepšom treba prestať, predsa len mala 29 rokov, to nieje na tenistku málo. (výnimkou je samozrejme Serena)
Stále si stojím za tým, že to isté mal spraviť aj môj najobľúbenejší hráč Roger po minuloročnom Wimbledone, alebo po výhre v Cincinnati alebo po vypadnutí na US open, bohužiaľ Federer sa už na špic nevráti a to ma veľmi mrzí
-
t0m4s3
Admin
Keby si cital clanok, tak vies, ze neprestala preto lebo bola v najlepsom
Francúzku od začiatku tohto roka prenasledovali rôzne zranenia. "Na okruhu WTA sa pohybujem už veľmi dlho a množstvo náročných zápasoch si vyžiadalo svoju daň. Po 45 minútach alebo hodine na kurte ma bolí celé telo, čo je jasný signál, že treba skončiť s vrcholovým športom. Najväčšie starosti si robí achilovka, najmä po zápasoch na hardoch mám problémy vôbec chodiť. Ani s mojím ramenom, bedrovým kĺbom a chrbtom to nie je vôbec ružové," dodala Bartoliová pre oficiálnu stránku WTA.
Ty nečítaš čo píšem. Má sa prestávať v najlepšom, nenapísal som, že prestala LEBO BOLA v najlepšom a že by bolo lepšie keby skončil aj fedex minulý rok. Keď ma chceš opravovať, tak si daj tú námahu a si to prečítaj viac krát keď ti je 1 krát málo.. 
Myslel som to v tom zmysle, že bola na vrchole a predsa len kým sa vylieči zo zranení a znova sa dostala na špic už by bola stará.
Myslel som to v tom zmysle, že bola na vrchole a predsa len kým sa vylieči zo zranení a znova sa dostala na špic už by bola stará.
-
vladenko007
VIP
Má strašnú formu. Len nech jej to vydrží. Inak stávkové kancelárie sa museli teraz riadne nabaliť pri takých prekvapeniach. Nevidel som ani jeden zápas lebo to bolo vysielané keď som bol mŕtvy ale finále si určite pozriem. Aj mužské. 
-
galbavymartin
Light Professional
Ja som pozeral štvrťfinále a dnes semifinále a musím povedať, že hrá nenormálne dobre! Agresívna hra, stále vyvíja tlak na súperky a prakticky im nič nedovolí.