Teoria kamaratok

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ako vas tu tak citam....ja holkam nejak nerozumiem tak si neviem ani predstavit zeby moj naj kamos bola holka no :lol: ...ale nevravim ze u inych to neni mozne...a ani vela peknych dievcat co by stali za to nepoznam (holt na holky mam zatial smolu no) a aj tych par (mozno by sa dali ja prstoch jednej ruky spocitat :lol: ) je zadanych apod. takze asi nic z toho :wink:

/edit:az teraz jak som si to spatne precital vidim jak dementny prispevok to odo mna je :shock: . asi mi to ucenie uz lezie na mozog :? boze nech uz su tie skusky prec..
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Osobne sex bez lasky neuznavam, sam by som to asi nedokazal, no na druhej strane ho ani neodsudzujem. Je to kazdeho osobna vec. A co sa tyka tejto teorie...mnoo ak uz, tak s nie az tak dobrou kamaratkou...predsalen, mozete si tvrdit co chcete, ale ten vztah sa aj tak zmeni. Netvrdim, ze musi nutne k horsiemu, no zmeni sa. A obetovat dobre kamaratstvo za par, aj ked mozno vzrusujucich chvil sa myslim, neoplati.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Jake44 napísal:Osobne sex bez lasky neuznavam, sam by som to asi nedokazal, no na druhej strane ho ani neodsudzujem. Je to kazdeho osobna vec. A co sa tyka tejto teorie...mnoo ak uz, tak s nie az tak dobrou kamaratkou...predsalen, mozete si tvrdit co chcete, ale ten vztah sa aj tak zmeni. Netvrdim, ze musi nutne k horsiemu, no zmeni sa. A obetovat dobre kamaratstvo za par, aj ked mozno vzrusujucich chvil sa myslim, neoplati.
By ste sa cudovali kolko dievcat by takuto moznost ako spat s naj kamaratom prijalo. :wink: A inak aspon tu mame o com pisat. :oops:
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

O tom ani neuvazuj :)

Príspevok od používateľa marteenka.s »

Keby mal moj priatel najlepsiu kamatku tak ho roztrham v zuboch :D strasne by som ziarlila aj keby mozno nebolo na co, ale je to iny pocit mat kamaratku a NAJLEPSIU kamaratku. SOm rada ze mna sa to netyka. a som rada ze mne priatel povedal ze ja som jeho najlepsia priatelka, kamatatka aj milenka UFF :P
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Asi najidealnejsie je mat kamosku, priatelku, milenku v jednom. Ked pride kriza medzi partnermi tak zajst za svojimi spriaznenymi dusami cislo 2 ak je to ozaj nutne. Predsa len je cudne mat osobu opacneho pohlavia ako svojho spovednika a partnerke potom ostane len partia sexu. Aj ked dnes vztahy trvaju cca 5 mesaciov a kamaratov mame predsa len na dlhsie....z toho mi vyplyva ze ak mam vztah dlhsi ako trva faza zamilovanosti tak riesim vsetko s partnerom.
Pekna teoria este to dostat do praxe :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Janta napísal:Asi najidealnejsie je mat kamosku, priatelku, milenku v jednom.
Asi najidealnejsie je mat kamosku, priatelku, milenku a dbat na to aby sa tie tri nikdy nestretli :wink:
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

mi-chau napísal:Asi najidealnejsie je mat kamosku, priatelku, milenku a dbat na to aby sa tie tri nikdy nestretli :wink:
Mas pravdu na jednu zenu je to moc povinnosti naraz. Len tam pridam stvrtu zenu - kucharku/upratovacku ked sme to uz podelili :wink:
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marteenka.s »

a co by ste este nechceli? :lol:

osobna maserka, soferka.... :-D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Venujte sa téme a nespamujte :!:
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

priatelstvo medzi muzom a zenou moze existovat ale sex medzi nimi??? to je potom uz po priatelstve
Napísať odpoveď