Teoria kamaratok

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Teoria kamaratok

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Niekedy v buducnosti tu planujem zalozit par romanovych pribehov co sa tyka mna a clankov co sa tyka holiek a ich mentality,ale teraz by som chcel napisat nieco ine. :wink:

Takze vopred by som rad upozornil ze nesom pubertaak ani nic ine. a ze tato teoria bola vymyslena len tak vonku s kamaratmi a par kamaratkami(s ktorymi som bol vonku osobitne mimo kamaratov). Je to len teoria a rad by som aby ste sa k nej v ramci moznosti vyjadrili. Mozno z vas niekto take daco praktizuje,neviem mna to napadlo piatok vecer,tak to sem napisem.
Ide o to ze kamarat moze mat druheho kamarata takmer na vsetko,ale kamaratku na VSETKO. V podstate ked uz sme dospeli tak som sa nad tym trocha zamyslel. S kamaratkou chodite na bicykel,vonku sadnut,rozoberate s nou problemy,jednoducho pomozete ked treba a tak isto aj ona vam. Prakticky to ze holka chodi s chlacom sa lysilen v tom ze s tym s ktorym chodi aj spi (ano je tam aj laska a podobne ale vynechajme to teraz-pretoze ide len o cinnost). Takze v podstate si predstavte ze mate nezadanu kamaratku/kamarata na ktoreho TO pride. Tak ved ked ste kamarati tak preco nie. Vy robite dobre jej a ona vam.Nikto nehovori ze sa musite do seba zalubit ale tak sa poznate predpokladam uz par rokov takze o sebe viete a je to proste len tak. Chce ona tak pridete chcete vy tak pride ona zase. :roll: Nie zeby boli vase kamaratky nejake lahsie,pretoze ja vravim o vasich naj kamaratkach ktore by sa v pripade "potreby" obratili len na vas. Ony si potom mozu najst priatelov alebo vy priatelky ale tak kamaratmi ste stale,preskakali ste spolu uz dost. Nemusi nikto na nikoho ziarlit,nic sa nemusi rozkecavat ani ohovarat.
:wink: To ma len tak napadlo v ramci uvazovania,...

Co si o tom myslite ? mohlo by take dac fungovat? alebo funguje?
Par kamaratok ma uz zato sprdlo,ale pre ostatne je to celkom zaujimava teoria,aj pre kamaratov a ich najlepsie kamaratky. (aj ked sme sa bavili furt len teoreticky)
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Myslim si ze by to neslo. Pri sexe laska byt nemusi (aj ked mna to bez nej velmi nebavi) ale to neznamena ze je bez emocii. Tak ako ty sa mozes naviazat na nu, moze aj ona na teba. Ked si neskor jeden z vas najde partnera, bude ten druhy ziarlit. Resp. Zuza od susedou zisti ze mas maleho a ked ju naseries pusti obeznik.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

to s tou zialrivostou moze byt pravda,ze sa postupne na seba naviazete aj ked nie zalubite,a potom ked si najde ineho tak to uz nebude ako pred tym...ale to je len mozno...podla mna by to mohlo fungovat, ved by to bolo len cisto fyzicke uvolnenie...aj ked ja by som nieco take asi nechcela, pre mna k sexu patri laska...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To nebude fungovat, pozri na Cameronovu a Chasea :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

podla mna hlupost.. nieze by mi to nikdy nenapadlo, ale po tom by to uz kamaratstvo asi nebolo take ako predtym... sex nie je ako pomoc pri domacej ulohe...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nehnevaj sa ale asi tym pubertakom budes ... ja osobne si myslim ze sex bez lasky ide a neni to nic neobvykle, ale s fakt dobrou (naj) kamaratkou ? .. sex by uplne zmenil vzajomny vztah, je to nieco ine ako posedenie na kave, alebo ked sa ti vyplace na ramene ... s takou beznou kamaratkou ... whatever, nevie o tebe tolko ako ta naj. nieste na seba tak naviazani atd. ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Gratulujem! :) Vynašiel si teóriu, ktorá sa "u nás" volá "Fuck Buddy"*.
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že to funguje, nie však dlhodobo, nakoľko ako ste už viacerí poznamenali - kamarátsky vzťah to dosť poznačí a chvíľu trvá, kým sa zasa veci dajú do normálu. Ďalšií problém fungovania takéhoto vzťahu je v pohľade okolia - ono, uznávam, takýto vzťah nie je celkom konformný a aj preto po čase sám od seba zaniká. Nie je to nič trvácne, je to len otázka priateľskej výpomoci.
qwerty-xyz napísal:Nemusi nikto na nikoho ziarlit,nic sa nemusi rozkecavat ani ohovarat.
Najväčšie negatívum si už napísal miesto mňa :wink: To totiž patrí neodmysliteľne k tomu.

*: Termín fuck buddy pocháza z jedného filmu. Nespomeniem si z akého...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pokiaľ by si sex bral len niečo ako fyzické, možno. Lenže kde máš záruku, že potom si nájdete priateľov a len tak to ukončíte? Podľa mňa je to volovina, teda aspoň pre mňa. Neviem si to predstaviť.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keď je to pre niektorých tvojich kamarátov a kamarátky zaujímavá teória, takže pravdepodobne by to vyskúšať chceli, nie je medzi tvojimi kamarátmi a ich najlepšími kamarátkami niečo viac, resp. hovorí sa, že ak sú najlepší kamaráti žena s chlapom, jeden vždy cíti k tomu druhému niečo viac?

Inak musím uznať, že takisto som nad tým rozmýšľal a takisto je pravda, že k tej kamarátke som vtedy cítil niečo viac ako ona ku mne.
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

ja si myslim ze chalan s babou nikdy nebude kamarat. Vzdy bude pre nu viac ako kamarat pokial sa dobr poznaju. Ked sa nepoznaju skoro vobec iba sa sa par krat videli tak ona si urcite vytvori nazor ale za kamarata ho povazovat nebude.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

tým chceš povedať, že ty nemáš kamarátky?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

ryty ak podla Teba nemoze byt chalan a baba kamarati, tak prave si mi zrusil mne v zivote najblizsiu osobu...hm.

Inak k tejto teorii...ako uz bolo spominane. Naj kamaratky, tak tu je to podla mna blbost. A inak kamaratky typu- obcas zajdeme von s partiou, obcas sa vidime, sme skor znami nez ozajstni kamarati, tak mozno....
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hochu, to nepojde... :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vigor napísal:ryty ak podla Teba nemoze byt chalan a baba kamarati, tak prave si mi zrusil mne v zivote najblizsiu osobu...hm.
Podla mna tiez mozu, ale moja teoria je takato: 2ja su kamarati, ale pocas toho kamaratstva vzdy nastane to, ze sa jeden do druheho zalubi. Ak vztah prezije obidve tieto zalubenia v tom zmysle, ze sa nepustia do vztahu a oboch to potom prejde, tak mozu ostat najlepsimi kamaratmi.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Copy that.

No A ja som uplne dokonalym prikladom Tvojej teorie... :) .
ema
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ema »

no, podla mna by sa nemali miesat kamarati a sex, to su pre mna dve nezlucitelne kategorie.
ked uz tak mat kamaratov, a niekho nezainteresovaneho citovo a spomienkovo na sex.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nemám vlastné skúsenosti, ale jedna kamarátka mi povedala že takého kamaráta mala a aj keď neviem či to ešte funguje, alebo ako dlho to fungovalo, tak vraj to bolo fajn. Pri tom aj ja som na to myslel, pretože som u nej doma viac krát prespával a vždy bola taká prítulná, no ja osobne sex moc nevyhladávam... neviem prečo...
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

sexom sa to kamaratstvo pokazi..bude to proste iny..takze myslim ze by to nefungovalo.. :roll: mozno by ste sa na seba aj naviazali a uz nikdy by si sa na nu nekukal ako na tu kamaratku,ktora bola pred tym sexom :?
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Pozri podla mna ked sa kamarat vyspi s kamaratkou moze sa stat ze sa uz nikdy na seba nepozru tak ako pred tym ako spolu nieco mali.
Je tu vzdy sanca 50/50 ze sa to bud pokazi,zblizite sa alebo taka skor neprevdepodobnejsia varianta ze to bude neutralne ako keby sa nic nestalo :?
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

pinco napísal:tým chceš povedať, že ty nemáš kamarátky?
ale mam ale nie su to pre mna kamaratky su pre mna nieco viac ... nemyslim teraz partnerky alebo frajerky
Vigor napísal:ryty ak podla Teba nemoze byt chalan a baba kamarati, tak prave si mi zrusil mne v zivote najblizsiu osobu...hm
ja som to nemyslel tak zle sme sa pochopili ja ze pocas kamaratstva co je kratka doba medzi chalanom a dievcatom vznikne nieco viac ako len kamaratstvo

Priznavam moja chyba zle som to napisal :oops:
Napísať odpoveď