Takze vopred by som rad upozornil ze nesom pubertaak ani nic ine. a ze tato teoria bola vymyslena len tak vonku s kamaratmi a par kamaratkami(s ktorymi som bol vonku osobitne mimo kamaratov). Je to len teoria a rad by som aby ste sa k nej v ramci moznosti vyjadrili. Mozno z vas niekto take daco praktizuje,neviem mna to napadlo piatok vecer,tak to sem napisem.
Ide o to ze kamarat moze mat druheho kamarata takmer na vsetko,ale kamaratku na VSETKO. V podstate ked uz sme dospeli tak som sa nad tym trocha zamyslel. S kamaratkou chodite na bicykel,vonku sadnut,rozoberate s nou problemy,jednoducho pomozete ked treba a tak isto aj ona vam. Prakticky to ze holka chodi s chlacom sa lysilen v tom ze s tym s ktorym chodi aj spi (ano je tam aj laska a podobne ale vynechajme to teraz-pretoze ide len o cinnost). Takze v podstate si predstavte ze mate nezadanu kamaratku/kamarata na ktoreho TO pride. Tak ved ked ste kamarati tak preco nie. Vy robite dobre jej a ona vam.Nikto nehovori ze sa musite do seba zalubit ale tak sa poznate predpokladam uz par rokov takze o sebe viete a je to proste len tak. Chce ona tak pridete chcete vy tak pride ona zase.
Co si o tom myslite ? mohlo by take dac fungovat? alebo funguje?
Par kamaratok ma uz zato sprdlo,ale pre ostatne je to celkom zaujimava teoria,aj pre kamaratov a ich najlepsie kamaratky. (aj ked sme sa bavili furt len teoreticky)