Teploty hardwaru

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj mozes skusit napriklad tu podlozku... pretoze ak dost cistis ze ti zo spodu hreje tak to uz teda dobre nie je
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

ak su to teploty v stave pokoja tak velmi dobre niesu, GPU je v pohode, CPU este ako-tak (hoci v idle by mohol mat kludne polovicnu teplotu, ale budis), disk ale urcite trpi. na druhej strane pokial ti tie teploty nesposobuju nestabilitu systemu, nemas napriklad ani dovod k reklamacii :( jedinym vychodiskom je teda zadovazit si chladiacu podlozku ktora snad par stupnov stiahne..
PayteR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PayteR »

podtaktoval som ho ako sa len dalo, teraz uz bezi 7 hodin, ziadne hry iba stahujem a surfujem, teplota CPU, HDD je 47, a GPU 63stupnov, podla mna to je cele zle riesene, pretoze napravo je chladny a nalavo hreje, vyzera to ze vsetky aktivne prvky su na sebe a tak sa este viac prehrievaju, no nic budem musiet zainvestovat
mathiew77
Novice
Novice

Re: Teploty hardwaru

Príspevok od používateľa mathiew77 »

toto mi robi po chvilke hrania hry. Normalne mi ho aj sam od seba vypne ked mam nabijacku zapojenu . Ked nemam nabijacku zapojenu tak mi ho nevypne a je mensia teplota .. .co mam robit?
Prílohy
eve.docx
(60.36 KiB) 36 stiahnutí
Napísať odpoveď