teploty na booku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

teploty na booku

Príspevok od používateľa hakker »

je toto normalne?
Prílohy
hwmonitor.JPG
manager666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa manager666 »

Ak je ten system v zatazi tak ano, avsak na rozdiel od HDD..sa cudujem, ze taku teplotu vydrzal..... poriadne precisti od prachu vnutro notebooku.
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tie teploty su aj nadalej take vysoke... a v zatizi ani moc nieje mam tu pustenu operu, mirandu a sykpe inak nic moc a tie teploty su skoro identicke book je v zaruke, menili mi zakladnu dosku
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

nemas znahodou s niecim zalozene vetraky? mne sa toto iste stava ked mam book na posteli a nema ako chladit tak potom mam taketo teploty..

Sry za OT ale mna teraz dostali moje teploty hlavne grafiky :( neviem co to ma znamenat.. sice je to na mojom starom pc ale pritom mam na grafike aj pasiv a aj aktiv a teplota 85stupnov.. au uz som sa aj opalil.. takze su tie teploty pravdive..
Prílohy
grafika
grafika
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nemam to nicim zalozene praveze ho ma mhore nohamy aby lepsie prudil vzduch lebo som si dorbkal zaklanu dosku na pc tak teraz cakam na novu... tak som si napojil book na monitor ale s tymi teplotami to je strasne vobec sa mi nevypol ventilator na cpu v booku uz asi 4 dni ide v kuse s takymi teplotami :D
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

poznám ten pocit

Príspevok od používateľa Deafboy »

Poznám ten pocit.... Niekedy človek holt narazí na kompletne odfláknutý kus. Mám jeden taký doma. Pri väčšej záťaži má do pohody CPU aj 90' .
Inak akonáhle sa mi zvýšia otáčky na chladiči, začne všetko sekať, tzn každých pár minúť (čim ďalej tým častejšie) sa mi akákoľvek hra na pár sekúnd sekne.

Tiež máš Acer?
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

praveze mam HP cko no co uz uz som ho 3 krat reklamoval...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ja mám tiež problém s teplotami HDD a vyriešiť to môže iba nejaké chladenie zo spodu notebooku. Ja som si tam dal 2 ventilátory a teploty trošku ustúpili, ale toto je len moje provizórne riešenie a určite kúpim chladiacu podložku... Keď ho máš možnosť reklamovať, tak by som to na tvojom mieste skúsil...
Napísať odpoveď