Teply vlak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Teply vlak

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:twisted: Takze rovno k veci,zakecali sme sa partia kamosov zo zelezniciarom vo vlaku-proste kamarat co vam budem hovorit. Dalsia vec komplet vsetci sme hetero a radikalne proti homo. Takze tu je to. On vravel,nepamatam si presne uz ktora je to trasa ze vraj sa suska,hovori a neviem ako to napisat chodia po slovensku vlaky samozrejme nocne a take kde sa zhasina alebo je nonstop tma ci uz zamerne alebo nie a su to vlaky plne buzikov. Ako nie vsetci su tepli ale proste je tam extra pocet teplych. Co myslite moze to byt rpavda? ze vraj to proste tak funguje ze sa zoznamuju v tych vlakoch v noci. Neviem,tak preto sa pytam . . .
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Moj nazor je, ze tvoj doktor sa mylil...
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Moj nazor je, ze tvoj doktor sa mylil...
nemam doktora ale doktorku a urcite sa nemylila proste sa normalne pytam, si hrdina co? Sadnes nahoodu na taky vlak a budes v riti DOSLOVA!!! :twisted: to ne sranda, proste to chcem vediet.....
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

qwerty-xyz.. keď Ťa už len takéto trápi.. najlepšie urobíš, ak sám vyskúšaš ísť nejakým takým nočným vlakom a sám uvidíš.. a potom nezabudni sem prísť zreferovať. Ak sa sám bojíš, tak kľudne choďte celá partia.. ;)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ked tak po tom tuzis, co si si nevypytal blizsie info :D .. kedze je zelezniciar, asi bude mat lepsie info. Aspon ja ked som siel nocakom, tak lozkovym, som sa zamkol a prespal celu noc bez pocitu, ze by sa mi po jazde horsie sedelo...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Chlapce ty musis mat v hlave fest nasrate.
KoCi
Darca
Darca

Gangy - ale preco, zober to z tej stranky, ze on sa obetuje a jeho temy patria k najdiskutovanejsim :D na to treba mat gule, aby po tolkych zdrboch ze s jeho temami nie je cosi v poriadku, pokracuje dalej :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak táto téma ma fakt rozosmiala...Už len keď som pozeral na názov, tak som si myslel, že to bude nejaká kravina, ale qverty to tak popísal, že som proste nemohol :smt044

Inak si myslím, že to je dosť pritiahnuté za vlasy :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

qwerty ma proste najlepšie témy :D
qwerty-xyz

brm napísal:qwerty-xyz.. keď Ťa už len takéto trápi.. najlepšie urobíš, ak sám vyskúšaš ísť nejakým takým nočným vlakom a sám uvidíš.. a potom nezabudni sem prísť zreferovať. Ak sa sám bojíš, tak kľudne choďte celá partia.. ;)
:twisted: pocuvaj my ked pojdeme cela partia tak sa v tom vlaku budu ine veci diat hehe, vzhladom na nasu bojovu naladu a vychodnarsky pristup. No ja osm vedel ze vybuchnete lebo ten nam vravel ze to nikto nevie ze to je presne vlak na presnej trase,tak to bude vediet iba dakto kto asi teply je. Ja to neviem a ten co nam to vravel to vedel preto lebo jeho kolega tam robi sprievodcu tak vravel ze sa tam dost zaujimave veci deju...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

qwerty-xyz napísal::twisted: pocuvaj my ked pojdeme cela partia tak sa v tom vlaku budu ine veci diat hehe, vzhladom na nasu bojovu naladu a vychodnarsky pristup. No ja osm vedel ze vybuchnete lebo ten nam vravel ze to nikto nevie ze to je presne vlak na presnej trase,tak to bude vediet iba dakto kto asi teply je. Ja to neviem a ten co nam to vravel to vedel preto lebo jeho kolega tam robi sprievodcu tak vravel ze sa tam dost zaujimave veci deju...
to mame brat tak ze ten sprievodca je tiez teply ? lebo v tom pripade by som uz asi ku tomu lekarovi nechodil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vies videl ta a povedal ti o tom asi preto ze tam chcu mlade masko :D:D:D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dementny detinsky vymysel.

Keby mi toto seriozne povedal moj kamarat s tym ze to mysli vazne, asi by som si rozmyslel ci sa s nim budem dalej stykat.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

qwerty-xyz napísal:...vzhladom na nasu bojovu naladu a vychodnarsky pristup...
A nevyplakaval si sa v inej teme,ze si vychudnuty skaredy debilko,s ktorym sa nikto nechce kamaratit a kazdy ta len bije? Ci to bol niekto iny?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

on začal chodit na box a do posilky tak je teraz korba zneho tak chodi klaaaaatiť večer do vlakou sprievodcou :D
qwerty-xyz

Holubar napísal:A nevyplakaval si sa v inej teme,ze si vychudnuty skaredy debilko,s ktorym sa nikto nechce kamaratit a kazdy ta len bije? Ci to bol niekto iny?
:D od zakladky po vysoku skolu sa za sest rokov zmeni vela veci. Ked chces prid na vychod s radostou ti to s francuzkym klucom vysvetlim . . . len ci sa dostanes aj domov tak v pohode. No a ten co nam to vravel mal len kamarata co mu to povedal a od vtedy sa nerozpravaju lebo ten druhy je teply ten nas kamos je v pohode,len proste zeby sme si davali pozro ja neviem vssak ktora trasa to bola,proste nocny vlak jeden a jeden smer. Len ten jeden vlak,jeden smer a jeden cas. A povedal nam to s tym aby sme si na to davali pozor. Hrdinovia.... sa dostanes do vagonu plneho teplych a si mesiac na rit nesadnes . . .
KoCi
Darca
Darca

keby to bolo tak, tak uz o tom vie asi sirsia verejnost - alebo tam sprievodca kontroluje uz pri nastupovani, ci su to buzny alebo nie? Nemas niekedy pocit, ze si niekto z teba robi strasnu 3.14cu?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

jaj to bude asi vlak na nastupišti 4 a pol ako mal harry potter nie taky tajomny oktorom vedia iba teply a harryho kamarati
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

qwerty-xyz napísal:... Ked chces prid na vychod s radostou ti to s francuzkym klucom vysvetlim . . . len ci sa dostanes aj domov tak v pohode.. . .
Na vychod chodim skoro kazdy tyzden, stretavam tam vela retardov a inych individui, ale zatial vedies
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Co uz netrapi dnesnych ludi.
qwerty-xyz

KoCi napísal:keby to bolo tak, tak uz o tom vie asi sirsia verejnost - alebo tam sprievodca kontroluje uz pri nastupovani, ci su to buzny alebo nie? Nemas niekedy pocit, ze si niekto z teba robi strasnu 3.14cu?
no a? kludne moze, ved preto som to napisal na hojko mame diskusne forum pravidla neporusujem a normalne slusne sa pytam,kto cche zapoji sa do diskusie a bud mi moju domnienku vyvrati alebo potvrdi. no nie?.. Ale namiesto toho tu na mna kazdy utoci a tvari sa ako najinteligentnejsi majster sveta....
Zamknuté