otvoríte ho v programe adobe reader - tam sa vam ukaže kolonka a tam dajte heslo !
už ma nudi to tu vidieť jak furt omieľate dookola tie isté otázky ....
píše sa "prosím" a nie "plosim"Smoulinka napísal:Cawte,pomozte mi plosim......nevem sa dostat k testu...tak aby som ho otvorila.....napiste mi plosim ...ako mam to otvorit.Diki..![]()
Tak ano, samozrejme. Aj my dostavame kopec listov cvicnych. Len sam neviem. Teda nebolo mi jasne, mi to uz tak pripadalo, akoby tento test bol prave ten original, co asi nie je vsak?LordKJ napísal: kazde precvicenie je dobre ,. naco som potom v skole pisal 20 testov ked aj tak nebudu?
Tu som to už písalže ak ti nepôjde spustiť tak treba namočiť pc do vody (vypnutý) a pôjde vám to + zlepší sa vám výkon o 100% nemáte čo stratiť + potom dajte fotky do tejto temy a potom už vám to fakt pôjde
Ja som to tiež spravil s notebook-om a funguje to![]()
lebo si deviatak (deviatačka) a nemáš to vidieť skôr ako v stredu
Test z matematiky? Netušíme o čom hovoríšLADY99 napísal:Ahojte,ako sa vam podarilo otvorit test z matiky???
a kde je napisane ze sa to nemoze opakovat?mato157 napísal:nechcem znizovat moralku tento priklad bol na monitore 2007:
Máme 5 úsečiek s dĺžkami 3 cm, 5 cm, 7 cm, 9 cm a 11 cm. Aká je pravdepodobnosť, že pri náhodne vybranej trojici z nich budeme môcť zostrojiť trojuholník?
ak ste si vsimli je aj na tomto
ak mi das este jeden monitor de sa to uz stalo beremwillie47 napísal: a kde je napisane ze sa to nemoze opakovat?