jediny problem je, ze tie pdf-ka su zaheslovane.
heslo na matematiku vsak mam.
urcite nejaky fake poviete si. tiez som mal pochybnosti nez som sa na to blizsie pozrel.
dokumenty maju uz spominane zabezpecenie. bez hesla jednoducho nejdu otvorit.
po otvoreni matematiky som si vsimol dalsie pre mna nezvycajne zabezpecenie. text sa da sice vyznacit ale neda sa kopirovat. tak isto sa cele pdf neda ani vytlacit. ikonka pre tlac je zasednuta. mozno nejaky copyright co tomu brani alebo co.
dalej som sa pozrel na vlastnosti pdf-ka
porovnaval som ich z minulorocnym monitorom.
Nazov suboru:
2010: Mat-SJ-fA.pdf
2011: T9-2011-Mat-SJ-fA.pdf
Titul:
2010: 9DIGI010_S_TZ-I-Mat-SJ-fA_01_02.cdr
2011: 9DIGI008_S_TZ-I-T9-2011-Mat-SJ-fA_01_08.cdr
koncovka .cdr napoveda ze oba testy boli robene v programe Corel.
ked sa pozreme na aplikaciu v danych vlastnostiach tak sa to zhoduje
Aplikacia:
2010: CorelDRAW
2011: CorelDRAW Verze 14.0
Autor:
2010: pouzivatel
2011: K Petrik
skusal som vygooglit ako suvisi meno K Petrik s NÚCEM-om alebo monitormi a zistil som ze Karol Petrik pracuje ako grafik NÚCEM-u vygooglite si to sami ak neverite
dalej som skusal najst nejaku gramaticku chybu (v gramatike neexcelujem tak mi pomahal brat
dalej som skusal googlit tie priklady ci nenajdem nejaku zhodu. na internete je vela skusobnych prikladov ci testov na monitor. zase ani jedna jedina zhoda!
dalej som pozrel na graficku stranku dokumentu. ci nema rastrove obrazky nemiesto vektorovych, ci nema niekde posunute ohranicenia prikladov atd. zase som nenasiel chybu.
nakoniec som to porovnaval s minulymi monitormi. vsimol som si ze ziadny monitor este nebol uplne rovnky ako predchadajuci. myslim titulnu stranu. nebol ale vsimol som si jeden detail. vyska a umiestnenie cislovania stran a spodneho titulku (certifikacny test) sa nachadzali vzdy v rovnakej vyske a rocnako daleko od krajov. tak som myslel ze tu konecne nejdem nieco co nebude sedet a sedelo aj to! taktiez na titulnej strane sa napisi meno a priezvisko nachadzali v rovnakej vyske. to sedi aj v tomto. toto som porovnaval s monitormi 2008, 2009, 2010.
je to az strasidelne ako to vsetko pasuje.
osobne si myslim ze sa naozaj jedna o pravy test.
jedna prosba. nepytajte sa ma od koho to mam a tak dalej.
ja ho nepoznam, bol to nejaky typek z azetu. nick prezradit nemozem
HESLO:
UBJ8RTW1
pokusim sa ziskat heslo aj na TEST zo slovenciny. dufam ze bude aj ten.