Prosiiiim neviete mi niekto pomoct naprogramovat nieco co dokaze z HTML stranky z netu stiahnut len ten text ktory potrebujem a ulozit ho do TXT suboru?
Alebo aspon nieco co dokaze ulozit Zdrojovy Kod zo zadanej stranky do TXT suboru???
Najlepsie by bolo v PHP alebo C.
Dik
SSPPYY napísal:Prosiiiim neviete mi niekto pomoct naprogramovat nieco co dokaze z HTML stranky z netu stiahnut len ten text ktory potrebujem a ulozit ho do TXT suboru?
Alebo aspon nieco co dokaze ulozit Zdrojovy Kod zo zadanej stranky do TXT suboru???
Najlepsie by bolo v PHP alebo C.
Dik
co tak blizsia specifikacia? chces cely kod stranky, alebo chces len text, chces nieco sledovat, alebo porovnovat? podla toho sa da dalej posunut
diki moc vy dvaja ste super
Len mne ide o to ze si napisem generator url linkov a source na kazdom linku chcem ulozit do TXT a potom dalej spracovat a to asi ziadny program nevie...
Takze ostava mi to PHP lenze som skusal a je to asi takto:
file_put_contents - ze vraj undefined function ale to nevadi to mi netreba
file_get_contents - ked tam zadam cestu k dajakemu suboru na HDD nieje problem ale akonahle dam url tak windows vydrbe chybu ze PHP script interpreter prestal pracovat a nic z toho...
SSPPYY napísal:file_put_contents - ze vraj undefined function ale to nevadi to mi netreba
netreba ale asi by som sa pozrel na to preco ti to nepozna .. to je divne
file_get_contents - ked tam zadam cestu k dajakemu suboru na HDD nieje problem ale akonahle dam url tak windows vydrbe chybu ze PHP script interpreter prestal pracovat a nic z toho...
aby si mohol citat ine (remote) URL (a nielen cez file_get_contents) tak musis mat zapnte v nastaveniach php (alebo servera. .. uz neviem) direktivu "allow_url_fopen"
Stále nechápem, čo vlastne potrebuješ.
Na stiahnutie nejakej html stránky by som použil wget alebo curl. Potrebný text by som tam našiel pomocou skriptu, alebo nejakého programu.
Co potrebujem?
No takze potrebujem stiahnut z netu cestovny poriadok a jedina moznost ktora ma napadla aby som to nemusel robit rucne je stiahnut zdrojaky zo vsetkych stranok a potom ich upravit tak ze vymazem vsetko co tam nema byt. Lenze tych stranok je vela tak potrebujem mat nieco co automaticky samo postahuje tie zdrojaky.
Iny sposob ma nenapadol.
Uz mi to ide. Mi ulozi zdrojak do textaku. Som zmazal PHP Triad a nainstaloval som WAMP5 a hned vsetko ide... len mam taky problem ze teraz ked pisem PHP zdrojak tam musi vzdy zacinat <?PHP. Neviete niekto kde sa nastavi aby stacilo napisat len <?
A k tomu cestovnemu poriadku ja nepotrebujem hotovy program ale iba databazu...
Tak to budem asi riesit tak ze cez PHP postahujem zdrojaky zo vsetkych stranok cestovneho poriadku a potom to v Cecku upravim na pozadovany tvar.