Text Piesnie do MP3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Text Piesnie do MP3

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

nasiel som dobru aplikaciu do mojho telefonu , je to normalny prehravac a ked hra nejaku pesnicku je moznost cez wifi sa pripojit na net a stiahnut Lyrics cize text piesne ... ten mi niekde ulozilo a normalne mi to zaroven toho ako ide pise slova , zaujimalo by ma ci sa to da nejako aj v PC ze by som si oznacil nejake pesnicky a ono by si to cez nejaky program stiahlo kolko sa da a nejak to tam ulozilo :) Dakujem
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

tých programov na lyrics do mp3jek je dosť. na googli toho je plno :wink: osobne mám na hudbu v PC Foobar2000 a po nakonfigurovaní tiež žere lyrics texty. označím si hudbu, pravým myšítkom na ňu a potom dám importovať z databázi na nete :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

dik no po oznaceni pesniciek v tom programe to nejako neviem najst , ani nikde inde aby mi to automaticky naslo
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

ono to treba nakonfigurovať, ako som písal. hodiť mu tento plugin do zložky components. potom by to malo ísť. je to len beta... preto som písal o googlení iného softu. foobar je trochu náročnejší na znalosť PC :wink:
alebo do foobaru je možné použiť aj tento plugin, ktorý texty zobrazuje v panely, ak sa zapne. treba sa s tým pohrať
mulo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mulo »

ja pouzivam program Minilyrics . Ked zapnem pesnicku cez winamp hned sa zapne aj ten program a uz aj text bezi podla pesnicky . Text sa automaticky uklada do C/Lyrics cize super program.
Napísať odpoveď