text
text
cawte surne bi som potreboval pomoct zo sony erickssonom k610i mam snim taki problem ze som daval kod ktori som zabudol a teraz som ho zabudol a neviem to spravit skusal som aj prpalit softwer cez sony ericksson update serwise ale nepomohlo mi to prosim vas poradte mi
bol bi som vam vdačny 
Re: text
Za prvé, mohol by si si zopakovať gramatiku (najlepšie vrátiť do 1. ročníka základnej školy).
Ak nevieš PIN a zablokoval si kartu, použi PUK kód na odblokovanie. PUK kód nájdeš v papieroch od SIM karty, prípadne ti tvoj operátor kartu za nejaký poplatok odblokuje (niekedy to tak bolo, neviem či aj teraz je to za poplatok).
Ak nevieš PIN a zablokoval si kartu, použi PUK kód na odblokovanie. PUK kód nájdeš v papieroch od SIM karty, prípadne ti tvoj operátor kartu za nejaký poplatok odblokuje (niekedy to tak bolo, neviem či aj teraz je to za poplatok).
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: text
prečítaj si znova pravidlá. V 23. pravidle sa niečo píše o spisovnom písaní. Pokiaľ to nezvládaš, nemáš čo robiť v internetovej diskusii kde je celá komunikácia založená na písaní. Ďalej pravidlo 19 hovorí niečo o názvoch tém. Ten tvoj vôbec nesúvisi s problémom.