The Elder Scrolls® Online
The Elder Scrolls® Online
Ahojte mam otazku ked si kupim The Elder Scrolls® Online su tam mesacne poplatky alebo su zrusene ? je to na steame v zlave tak nad tym premyslam
Re: The Elder Scrolls® Online
Key Features:
NO SUBSCRIPTION REQUIRED
Purchase the game and enjoy your adventures without a monthly fee
NO SUBSCRIPTION REQUIRED
Purchase the game and enjoy your adventures without a monthly fee
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Urcite sa oplati platit si ESO+ ktoré ti spristupni vsetky DLC inac si ich musis kupit (co nie je problem kupit) a hlavne sa ti odomke crafting bag, kde sa ti automaticky budu uskladnovat vsetky veci na craftenie (crafting bag ma nekonecne vela miesta). Inac bez toho crafting bagu je to dost na hovno a kazdu chvilu musis lietat do banky, aby si si inventar vyprazdnil. Inac hra je to velmi dobra, hlavne questy su tam riadne premakane, vsetky dialogy nadabovane a questy maju normalny pribeh, ziadne otrepane "chod a zabi xx priser". Ak by si chcel s niecim zo zaciatku pomoct, tak kludne napis 
A ak si neplanujes platit mesacne, tak si rovno kup Golden edition, aby si mal vsetky DLC pristupne.
A ak si neplanujes platit mesacne, tak si rovno kup Golden edition, aby si mal vsetky DLC pristupne.
este mam jednu otazku chcem zakupit gold na G2A ale neberie mi kartu v minulosti som kupoval bez jedineho problemu a teras vypisuje
neviete co s tym ?
"Unfortunately your payment has failed, please retry. (#F8)"
neviete co s tym ?
"Unfortunately your payment has failed, please retry. (#F8)"
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
kup si to cez steam, alebo cdkeys.com