The Elder Scrolls V: Skyrim
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Dakujem Balthier. K+
v oblivione bol na to vampire cure... ked pijes krv, musia spať a musíš sa sneakovať.. potom by ti to podla mňa nemalo dávať bounty.. aspoň v oblivione to tak boloMarkoff napísal:Stal som sa upírom lenze ked nepijem krv inych ludi tak po case na mna zacne kazdy utocit vratane quest npc! Neviete co mam robit ked uz nechcem byt upir?
-
Bad.boy
Medium Professional
Tak uz mam daco odohrane, lvl 22. Hra zatial super ale co mi zatial vadi su fadne Q. S hlavnou dejovou linkou som zatial velmi nepohol ( asi 2q) ale splnil som vsetky q pre Dark Brotherhood a Companions.. Tesil som sa hlavne na q u Dark brotherhood pretoze v Oblivione boli zaujimave a zabavne ( ak si niekto pamata napr na *hru smrti* v dome kde sa hladal podklad
), no tu ma dost sklamali
. U companions som mal len dakych 7 hlavnych q, u DB to bolo podstatne viac ale vacsina len prid, zabi, vrat sa... proste uz to nebola ta premakana linka z Oblivionu kde som sa postupne vypracoval na naseptavaca a omylom popri tom vyvrazdil polku bratstva a stal sa upirom 
markoff: krv pit musis - inac sa na tebe zacnu prejavovat vonkajsie znaky vampira a ludia na teba budu utocit..
.
hold, vampir ma samozrejme svoje vyhody - ale aj "uskalia"
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Vampires
Nechcelo sa mi hladat, ako sa z toho vyliecis (mozno este navod ani nie je, kedze je to nova hra:).. no v morrowinde to bol celkom problem spojeny s celym zastupom questov... takze - vela stastia a trpezlivosti
P.S. vampirizmus je "common disease".. takze ak pocas prvych 3 dni pouzijes liek/kuzlo na vyliecenie, tak nemas problem. po 3 dnoch sa menis na vampira.
//PS 2: vampiri maju vysoku zranitelnost ohnom - co je v hre, ktora sa hemzi drakmi, dost blbe
.
Nechcelo sa mi hladat, ako sa z toho vyliecis (mozno este navod ani nie je, kedze je to nova hra:).. no v morrowinde to bol celkom problem spojeny s celym zastupom questov... takze - vela stastia a trpezlivosti
P.S. vampirizmus je "common disease".. takze ak pocas prvych 3 dni pouzijes liek/kuzlo na vyliecenie, tak nemas problem. po 3 dnoch sa menis na vampira.
//PS 2: vampiri maju vysoku zranitelnost ohnom - co je v hre, ktora sa hemzi drakmi, dost blbe
Mate tu niekto skusenosti aj s xbox verziou? Nemam momentalne az tak vykonny pocitac, ale rad by som si skyrim zahral. Oplati sa mi ho kupit aj na xbox, alebo si potom budem buchat hlavu o stenu? 
-
Space5800
Medium Professional
Ha! Už som to hral 2 krát. Level 4
Nejako som neprišiel na to ako sa prikrádať. Je to len v tom že chodím pomaly? (Okolo toho medveďa som takto prešiel bez problemov). Hrám na gamepade. Ešte to dnes poskúšam...
Tak po asi polhodine hrania mozem zatial povedat ze sa mi zmeny vobec nepacia.... pride mi to cele ako robene pre konzolistov... od tvorby postavy, novy lockpicking a menu.... To menu ma irituje snad najviac... som zvedavy ako si budem moct rozmiestnit svoje veci po dome az si ho zadovazim kedze jedina moznost je bud item vyhodit alebo dat do truhlice...
-
Eru
Light Professional
Freerider nemusis to brat az tak tragicky. ak mas PC verzia tak tomu daj par tyzdnov a urcite bude na stiahnutie od niekoho sikovneho novy interface na nexuse. Co mi ale nie je jasne... hral som to len 2 hodinky vcera. neprisiel som daleko. ale preco som si na zaciatku hry vyberal len rasu a vzhlad a vobec nie znamenie a povolanie? 
Znamenie si vyberas neskor pri takych kamenoch a da sa hocikedy zmenit... dalsi fail pre mna... prave som dosiel ku traderovi sa zbavit prvej varky veci... dalsi epic fail... neda sa menit cena, neda sa vratit item ak si ho nahodou omylom predal...
eru: dostal som sa zatial na lvl 5.. povolanie a ani znamenie si nevyberas. nevsimol som si ani atributy (sila, obratnost, atd atd)..proste len trenujes schopnosti a vyberas si "perky"
.
lockpick menu je ako vo Falloute - to mi celkom vyhovuje + Zacinam si zvykat na "Q" a kombinovanie zbrani/kuziel.. co ma tesi:)
Zatial som sa naucil jedno: "Ked vidis obra, mamuta alebo medveda... tak ich obchadzaj oblukom
"
.
lockpick menu je ako vo Falloute - to mi celkom vyhovuje + Zacinam si zvykat na "Q" a kombinovanie zbrani/kuziel.. co ma tesi:)
Zatial som sa naucil jedno: "Ked vidis obra, mamuta alebo medveda... tak ich obchadzaj oblukom
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja som zatial lvl 12 a dostal som sa do tej skoly magie. Sklamalo ma, ze to bolo dost lahke sa tam dostat... Ale questy su zatial dost zaujimave 
sak prave preto uz nechcem byt upir, mam akurat quest zabit draka, lenze teraz sa uz ani nemozem napit inych pretoze vsade ked pridem na mna utocia! to je kusa blbost ze proste len tak zacnu na mna utocit a ja som ani nevedel ze sa stanem upirom ked sa skoro nevyliecim...lumir napísal:markoff: krv pit musis - inac sa na tebe zacnu prejavovat vonkajsie znaky vampira a ludia na teba budu utocit..
.
Omg... choď von z mesta stlač T nastav si tam 24hodín a stopni to niekde okolo 1:00 AM potom sa sneakuj do mesta (ctrl) vkradni sa do nejakeho domu a napi sa ich krvi dostaneš sa znova do stage 1 a nikto na teba útočiť nebude.. pokiaľ teda nemáš bounty
ale chcel by som aby som nebol uz vobec upirom kvoli tej mensej odolnosti na oheniWin napísal:Omg... choď von z mesta stlač T nastav si tam 24hodín a stopni to niekde okolo 1:00 AM potom sa sneakuj do mesta (ctrl) vkradni sa do nejakeho domu a napi sa ich krvi dostaneš sa znova do stage 1 a nikto na teba útočiť nebude.. pokiaľ teda nemáš bounty
Make your way to Falkreath . Once there, speak to Valga Vinicia at the Dead Man's Drink and ask about any rumors going around. She will tell you that Falion in Morthal studies vampires. Speak to him and he will tell you that, in order to perform the ritual, a black soul gem must be filled. To get the black soul gem you need to speak to Falion again and he will offer to sell it to you. To fill it, cast a Soul Trap spell on a human target and proceed to kill them. the Soul Trap spellbook can be bought at the jarl's mage in Dragonsreach, but any mage shop will sell it. Once done, speak to Falion. He will ask you to meet him at dawn, not far from his house. Once there, he will perform the ritual and you will be cured of vampirism. Be sure you are not in the final stage, if you are they will recognize you as a vampire and try to kill you, feed yourself before you go there. If Valga Vinicia doesn't activate the quest wait until you become a vampire, any inn keeper will provide the same dialouge once you ask for rumors.
While wondering around near Ivanstead, you may also meet the a women called the Vigilant of Stendarr, who will cure you of all diseases, lycanthropy
Activating the Shrine of Talos in Malkreth will cure all diseases.
Becoming a Werewolf also cures Vampirism.
zdroj: elderscrolls.wikia.com
While wondering around near Ivanstead, you may also meet the a women called the Vigilant of Stendarr, who will cure you of all diseases, lycanthropy
Activating the Shrine of Talos in Malkreth will cure all diseases.
Becoming a Werewolf also cures Vampirism.
zdroj: elderscrolls.wikia.com
-
Space5800
Medium Professional
Toto ma pri RPG neuveritelne vytáča... Prechádzam tých 7 000 schodov a tam si ma zabije nejaký tupý troll. Posledný save samozrejme dole v dedine 
-
Eru
Light Professional
Hra ma svoje chyby. to je jasne. ale tie audio-vizualne orgie ktore predvadza, skvely pribeh, neskutocne Lore TES, atď, Atď, z nej robia najlepsiu hru aku som kedy hral. uplne ju prezivam, pripadam si akoby som bol v nej. som uplne spokojny.
Eru: s tým prežívaním súhlasím... úplne mega feel keď si idem nejakým dungeonom 
-
Space5800
Medium Professional
Inak aké kombinácie zbraní/kuziel používate? Ja jednoručný meč + štít. Skúšal som to s kúzlom v ruke ale prídem si taký zraniteľný 
-
Nadeo
Guru wannabe
Je to troska nevybalancovane, neskor v hre zistite. Taky Draugr Warlord, co vie pouzivat rec drakov a dvoma slovami vas odzbroji(mec padne na zem, potom to tam musim hladat
)