The Elder Scrolls V: Skyrim
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ja si šetrím palicu na ťažkých nepriateľov a na boj používam obojručné plamene a ked sa mi minie mana tak obojručné kladivo..
lukass (a nielen on) - od toho tu je funkcia SPOILER, aby sa akekolvek detaily tykajuce sa pribehu/deja, ukryvali pred ocami tych, ktori to proste citat nechcu.
Royalflush - ak nieco nema zmysel, tak investovat body do heavy armor a do sneaku zaroven. Ostatne sa navzajom nevylucuje.
Ja som za celu hru este zbroj na sebe nemal (ak neratame lahke boty, rukavice..). Co sa many tyka - tu je dobra alchymia - vyrobis si plnu mariu potrebnych lektvarov a nemas problem. Ja nicenie (najcastejsie ohnivu strelu) striedam s lukom. Ak sa da k cielu priblizit bez spozorovania tak 15x zranenie dykou obvykle tiez zaberie. Vcera som lukom v sneaku spracoval licha tak, ze ma za cely cas nenasiel. Z toho dovodu ani neinvestujem nejako do zdravia (mam len 150 aj s amuletom), lebo postavu/skilly nemam na boj zblizka vobec prisposobenu.
BTW kedze som zatial navstivil len minimum miest - ktore je najkrajsie na "byvanie" podla vas?
Nech viem, kde si kupit barak.
Royalflush - ak nieco nema zmysel, tak investovat body do heavy armor a do sneaku zaroven. Ostatne sa navzajom nevylucuje.
Ja som za celu hru este zbroj na sebe nemal (ak neratame lahke boty, rukavice..). Co sa many tyka - tu je dobra alchymia - vyrobis si plnu mariu potrebnych lektvarov a nemas problem. Ja nicenie (najcastejsie ohnivu strelu) striedam s lukom. Ak sa da k cielu priblizit bez spozorovania tak 15x zranenie dykou obvykle tiez zaberie. Vcera som lukom v sneaku spracoval licha tak, ze ma za cely cas nenasiel. Z toho dovodu ani neinvestujem nejako do zdravia (mam len 150 aj s amuletom), lebo postavu/skilly nemam na boj zblizka vobec prisposobenu.
BTW kedze som zatial navstivil len minimum miest - ktore je najkrajsie na "byvanie" podla vas?
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
kupil som si zatial 3 baraky :
-Whiterun
-Riften
-Markarth
najhnusnejsi je prave v Markarthe , najkrajsi v Riftene , ale osobne vyuzivam dom len vo Whiterune - podla mna ma najlepsie vyhody je velmi blizko brany mam tam hned kovacsku dielnu je maly pridem dnu vylozim veci do truhly a utekam prec neriesim este milion schodov a chodby ako v tych ostatnych velkych domoch, navyse stal len 5000
inac som lvl 37 skoro 38 a uz sa mi zacinaju minat questy (myslim questy ktore davaju aky taky zmysel,nie opakujuce zabil banditov,draka ...)
a to som myslel ze do lvl 60 bude co plnit 
-Whiterun
-Riften
-Markarth
najhnusnejsi je prave v Markarthe , najkrajsi v Riftene , ale osobne vyuzivam dom len vo Whiterune - podla mna ma najlepsie vyhody je velmi blizko brany mam tam hned kovacsku dielnu je maly pridem dnu vylozim veci do truhly a utekam prec neriesim este milion schodov a chodby ako v tych ostatnych velkych domoch, navyse stal len 5000
inac som lvl 37 skoro 38 a uz sa mi zacinaju minat questy (myslim questy ktore davaju aky taky zmysel,nie opakujuce zabil banditov,draka ...)
Ja mám lvl 36 a hlavný príbeh som ešte ani nenačal, v niektorých mestách som ani nebol a questy som poriadne plnil len v Riftene a Whiterune. Takže si to asi nejako uponáhľal 
Spoiler
BTW questy sa mi zatiaľ najviac páčili pre Zlodejský cech, najmä tie posledné, keď som dostal úplne skvostné brnenie 
Tak sa ukázalo, že niesom upír, ale mám "Pakostnici" (fakt netuším ako to je v angličtine), a znižuje mi to dovednosti so zbraňami o 25%. Nejaký liečivý lektvar?
Zájdi k soche nejakého boha a len ju "použi". Jednu máš napr. na námestí vo Whiterune pri tom suchom strome.
-
Daggertail
Light Professional
ja som zase schytal chorobu od nejakej prisery v dungu, ktora znizuje manu o 25 
// 700. prispevok
// 700. prispevok
Nechce sa mi pozerať posty dozadu, ale uź to niekto z tu prítomných finishol? 
-
Bad.boy
Medium Professional
Zaujimave je stat sa ludojedom..po kratkej serii q sa vam tato moznost spristupni. Zabijete hocijakeho cloveka a mate moznost ho zjest
Pokial tak spravite prida sa vam 50 hp na hodku... Vedlajsie ucinky som zatial nespozoroval ziadne..len suche odfrknutie od strazi v meste ze mi divne pachne z ust.
inak lvl momentalne 31, na zaciatku som sa specializoval na destro + oh + heavy armor ale tak isto ako v oblivione som sa nechal ovplivnit ulohamy ktore som aktualne robil takze pri Dark brotherhood som hodil daco do sneaku (dostal som sa po 15x zranenia daggerom)
a momentalne som dospel k 2x OH (momentalne sword v lavej ruke a v pravej palcat 56 zakladne dmg + 31 ocarovanie+ uvaznenie duse..nom nom nom
) a nosim pri sebe Saskovsku lahku zbroj na sneak + dagger a tazku zbroj k 2x oh.
inak lvl momentalne 31, na zaciatku som sa specializoval na destro + oh + heavy armor ale tak isto ako v oblivione som sa nechal ovplivnit ulohamy ktore som aktualne robil takze pri Dark brotherhood som hodil daco do sneaku (dostal som sa po 15x zranenia daggerom)
a momentalne som dospel k 2x OH (momentalne sword v lavej ruke a v pravej palcat 56 zakladne dmg + 31 ocarovanie+ uvaznenie duse..nom nom nom
-
Space5800
Medium Professional
Už ste niekto plnili Q kde máte ziskať nejakú palicu (vypadol mi názov) a musíte pri tom zabiť dragon priesta "Morokei"? Mám lvl 20 a riadne som sa pri tom zapotil. Aký je správny postup? 
A ešte otázka kde kúpiť väčšie množstvo lektvarov? Hlavne na obnovu zdravia.
A ešte otázka kde kúpiť väčšie množstvo lektvarov? Hlavne na obnovu zdravia.
-
Nadeo
Guru wannabe
Morokei-a som zabil tak, ze som sa postavil hore na ten balkon a on sa tam dole premaval.. ako na strelnici
. (neutocil, asi bug)
Hehe, akurát som našiel to miesto kde si "opekajú" obri, boli dvaja, tak že ich skúsim pobiť. (som level 8 ), celkom sa to dalo, keby ma v polovičke nezbadal drak, a ako inak (veď prečo nie) až na pár úderov všetci išli po mne) 
Inak vďaka za radu s tou sochou boha, pomohlo.
Inak vďaka za radu s tou sochou boha, pomohlo.
To s tym Morokeiom je to staff of magnus, ja som ho zabil na lvli 18 ale tiez sa asi dajako bugol, zhora som ho ostreloval a moc sa nebranil, len sem tam nejaky blesk.
Ja som ho ostreloval kuzlami, ked na mna zautocil zdrhol som za tie dvojdvere kde sa uz vychadza a zavrel za sebou... dal sa do sneaku a pockal... typek sa vratil na svoje miesto... takto som to opakoval az kym dotycny nepadol... to som mal lvl 16
iWin mas namysli hlavny quest ? ten som uz dohral
iWin mas namysli hlavny quest ? ten som uz dohral
otazka 1... maju "achievmenty" nejaky realny vyznam?
otazka 2.. jeden z achievmentov znie: Najdi 13 seskupení menhirů. Co je to "menhir"?
otazka 2.. jeden z achievmentov znie: Najdi 13 seskupení menhirů. Co je to "menhir"?
lumir:
nie
tieto: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Standing_Stone
Zábavná príhoda: pri Windhelme oslavovali nejakí farmári, že aký majú skvelý deň a podelili sa so mňou aj o pivo...o 10 sekúnd neskôr priletel drak a všetkých až na jedného zabil, toho posledného zabil medveď o pár metrov ďalej.
nie
tieto: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Standing_Stone
Zábavná príhoda: pri Windhelme oslavovali nejakí farmári, že aký majú skvelý deň a podelili sa so mňou aj o pivo...o 10 sekúnd neskôr priletel drak a všetkých až na jedného zabil, toho posledného zabil medveď o pár metrov ďalej.
A vsak priestoru je tu dost, preco sa neopakovat. Pouzi lektvar na leceni nemoci. V jeho popise mas "Leci vsechny nemoci". Alebo potom hociktore pozehnanie pri oltari.Hensym napísal:Tak sa ukázalo, že niesom upír, ale mám "Pakostnici" (fakt netuším ako to je v angličtine), a znižuje mi to dovednosti so zbraňami o 25%. Nejaký liečivý lektvar?
-
lekoklatik
VIP
Apple Shot! 
a pre "TRUe" Skyrim fans, metal cover na soundcloude
a pre "TRUe" Skyrim fans, metal cover na soundcloude
inak neviete ako zistím že pokračujem správne v quest línii alebo ku koncu hry alebo to má nejakých viac koncov lebo je tam strašne veľa Questov a neviem ktoré mám robiť a ktoré nie som lvl 18 a pomaly mi dochádzajú nápady že kam mám ísť
Spoiler
naposledy som zabil cisára v Samote z temným bratstvom a teraz robím dalšie Questy
kostak: Podľa mňa tie questy a rozhodnutia pomimo neovplyvňujú hlavnú líniu, a koniec je spravený tak, že "ignoruje" tie menej podstatné veci. Ale možno sa mýlim, o to lepšie. 
Inak, akurát som sa vybral na univerzitu v "ľadohrade", začiatok v pohode, a teraz sa mám stretnúť s tým učiteľom v Saarthal, resp. pod ním, avšak treba kľúč. Náhodou neviete, kde ho získam? Už pol hodinu blúdim.
Inak, akurát som sa vybral na univerzitu v "ľadohrade", začiatok v pohode, a teraz sa mám stretnúť s tým učiteľom v Saarthal, resp. pod ním, avšak treba kľúč. Náhodou neviete, kde ho získam? Už pol hodinu blúdim.