The Sims 3
No po nainstalovani som ostal milo prekvapeny.Je to graficky dobre spracovane, vysledni simici sa stale viac a viac podobaju realite.Pri vytvarani vlastneho simika som ostal v uzase, kolko bolo na vyber crtov tvare, ust a siat a mnoho ineho.Zatial sa mi hra pozdava celkom dobre, ale este si musim zvyknut na kameru, lebo nejako sa mi "tazko" ovlada. 
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
skus druhý crackDeco napísal:caute, priatelka ma tento comp Intel Pentium 4, 3000 MHz, 1GB ram, ASUS RADEON A9600SE (128 MB),cize poziadavky splna, ale ked ide spustit hru, tak naskoci len to uvodne okno s ponukou a ked da dalej,ze chce hrat, tak naskoci cierna obrazovka a hned to vypne. Neviete kde by mohol byt problem?
-
renatka.605
Novice
neviete preco mi to brutalne seeka? .. ja mam notebook acer
MobileAMD Sempron(tm) Processor 3600+ 2.00GHz, 2,75 GB RAM a graficku mam NVIDUA GeForce 7000M a mam windows xp .a to ani nemam nastavene nejako na najvissich tych .. to
a hrozne mi to seka neviete preco ? tym procesorom ? a neviete ci sa s tym enda nieco urobit ? 
MobileAMD Sempron(tm) Processor 3600+ 2.00GHz, 2,75 GB RAM a graficku mam NVIDUA GeForce 7000M a mam windows xp .a to ani nemam nastavene nejako na najvissich tych .. to
myslel som ze na NTB sa rozlucim s novymi hrami, ale TS3 prijemne prekvapili. idu pekne svizne, bez sekania. mam pocit, ze hra by nepotrebovala milion datadiskov a TS1 a TS2. aj samo o sebe je to dobre... trochu mi chyba, ze "mladeho dospeleho" nemozno poslat na univerzitu, ktorej skoncenie by mu pomohlo realizovat sa dalej, ale to je naozaj detail.
-
CraZy-MoniKa
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
Nie, nebude.CraZy-MoniKa napísal: tak sa spytam.. bude aj sen niečo,kde by sa to dalo stiahnuť?
btw:To teraz budes v kazdej teme prosikat o pozvanku?
a chcela by si pozvanku?CraZy-MoniKa napísal:MNoo mnaa osobne Sims velmi baví.. viem že sa da stiahnuť na WarXtreme, ale nemám na to pozvanku. tak sa spytam.. bude aj sen niečo,kde by sa to dalo stiahnuť?
No konečne mám po mature, tak som to vyskúšal spustiť. Na prvý pohľad to vyzerá úplne rovnako ako 2, ale je tam veľká porcia vylepšení, ktoré určite predĺžia čas hrateľnosti.
Inak nevie niekto o tom, či v hre nie je niečo ako elixír života z 2? V ašpiračných predmetov som nič podobné nenašiel, čo mi dosť chýba
Inak nevie niekto o tom, či v hre nie je niečo ako elixír života z 2? V ašpiračných predmetov som nič podobné nenašiel, čo mi dosť chýba
No neviem, jediné info, čo som sa dozvedel z NFO od Razora1911 je, že verzia Reloaded sa nedá updatovať a nie je finálna.
A ešte : " Playing beta games is like having sex with a condom!"
Takže mohol by niekto napísať, či sú tam nejaké skutočné rozdiely? Ja hrám verziu od Reloaded a zatiaľ som žiadne obmedzenia nepocítil...
A ešte : " Playing beta games is like having sex with a condom!"
Takže mohol by niekto napísať, či sú tam nejaké skutočné rozdiely? Ja hrám verziu od Reloaded a zatiaľ som žiadne obmedzenia nepocítil...