The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Šelmy majú mozgy a zmýšľanie prispôsobené na lovenie, to je trochu o inom ako zombík po lobotómií, ktorý z nejakého dôvodu dokáže chodiť a žrať.
Nuž, celkovo vo WD je viac nedomyslených a hlúpych scén.
Nuž, celkovo vo WD je viac nedomyslených a hlúpych scén.
Inými slovami, keď sa im v scenári hodí, že zombíci sú len pomalá kulisa niekde na ulici, tak takí sú, ak sa im hodí, že sú to vraždiaci predátory, tak sú superrýchly a hladný.
WD je super seriál, ale je o level nižšie ako Game of Thrones. Tam je každý diel lahôdka.
WD je super seriál, ale je o level nižšie ako Game of Thrones. Tam je každý diel lahôdka.
-
DeadWalker
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ale od začiatku vieme, kto je Carlovou matkou, to zas nie je v každom seriáli.jukel napísal:Pozrel som celý seriál za 3 a pol dňa a stále som sa nedočkal ako vlastne vznikla tá nákaza a prečo sa začala šíriť, či je to aj v európe a podobne. Mohlo tam byt toho o tom viac ako napr v I'm Legend
Pri Game of Thrones sa skoro nikdy nič nedeje, vždy je to nudné, na posledné sekundy dielu dajú niečo.
Myslím, že tých walkerov majú na retiazke preto, že potom to odpudzuje tých iných walkerov, resp. nezaregistrujú pri tom "pachu" walkerov normálnych ľudí. Aj v 1. sérií to tuším bolo, že keď boli obklúčení walkermi v jednej budove, tak jedného rozrezali a natreli sa jeho vnútornosťami po tele. Walkery ich potom obchádzali, nevšimli si ich.
.. a na dialnici okolo nich prešli aj keď neboli natretí ničím. Ako hovorím, nehľadajte v tom logiku, je to podľa toho ako to vyhovuje scenáru.
Keď sme pri nezmysloch:D v jednej časti bolo ako našli chodcovi v žalúdku vevericu:D by som si rad pozrel ako ju ulovil
Asi žijeme inde, ale ja som už prirodzene mŕtve zvieratá v lese videl. 
to bude asi tym že je to podla knihy a nie je to akcii ale o vztahoch a intrigachCesar napísal:Pri Game of Thrones sa skoro nikdy nič nedeje, vždy je to nudné, na posledné sekundy dielu dajú niečo.
-
aviceN
Guru
tak trailer na 4tu seriu vypada kur*a epicky http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=106704
Ten trailer som videl a hneď sa mi to zapáčilo, myslím si, že sa máme na čo tešiť 
Po tomto mám ešte mesiace čakať, hm. Naozaj paráda, opäť sa bude na čo pozerať.
Skor mam pocit, ze po tom traileri to uz nemusim pozerat
trosku vela prezradili.
A vyzera to tak, ze znova budu nepriatelia numero uno Walkeri 
-
Steven666
King
nemáte tiež tušenie že všetku akciu ukázala v traileri?
Tak som sa do toho dal. Akurat som prvu seriu dokukal. Podla mna je to trochu precenovane. Moc sa tam toho cez prvu seriu neudialo. A hento centrum, zalozny zdroj na benzin, to nemohli postavit nejaky solarny panel na strechu alebo veternu elektraren? Vybuch jak hovado a ani okna na aute im to nerozbije. ALe pozrem dalej, co sa stane, ale nic vynimocne to teda neni. A strasne predvidatelne. 
//Spoiler druha seria
Vacsinou uhadnem co sa stane, ale ta krava tehotna, nechapem co robila, policajt s korejcom idu do baru pre dedka, a ona sa vyberie ich hladat autom, to som absolutne nepochopil, co ju to napadlo, si myslela, ze si daju s dedkom poharik a sa ozeru, alebo co tym chcela docielit, ze za nimi prijde do baru.
Este co nechapem, su ti ususeni ludia v autach. Neni su zombie, ani su neni zjedeni. To len tak zomreli pri cakani v zapche za volantom. To dufam, ze tam vysvetlia.
A toho Shona by uz tiez mohol niekto odstrelit.
//Spoiler druha seria
Vacsinou uhadnem co sa stane, ale ta krava tehotna, nechapem co robila, policajt s korejcom idu do baru pre dedka, a ona sa vyberie ich hladat autom, to som absolutne nepochopil, co ju to napadlo, si myslela, ze si daju s dedkom poharik a sa ozeru, alebo co tym chcela docielit, ze za nimi prijde do baru.
Este co nechapem, su ti ususeni ludia v autach. Neni su zombie, ani su neni zjedeni. To len tak zomreli pri cakani v zapche za volantom. To dufam, ze tam vysvetlia.
A toho Shona by uz tiez mohol niekto odstrelit.
Do istej miery súhlasím, ale ak máš pri I. sérii tento pocit, tak druhú neprežiješ.
trailer prezradil vela?? ved to bolo jasne, ze sa pocas 4. serie budu musiet pohnut vpred..ako JEDINE co neukazali bol Guverner..
ja sa neskutocne tesim, bude to super seria 
Nemôžu si dovoliť ukázať v trailery útržky z každej epizody. Podľa mňa sú to maximálne 3 epizódy rozkuskované do traileru, čiže až tak veľa neukázali 
urcite to bol guverner co tam lakal zombie, zda sa, ze ukazali toho vela.
Budem pozerat aj dalej, vacsinu postav co mi liezli na nervi ziedli uz, este maleho keby zozrali a bude pokoj. To je najvacsie minus, ze tie postavy su take spr*ste niekedy, ze mi absolutne na nich nezalezi. Na par vynimiek.
hh prednedavnom som pozeral The Wire a akurat tam bude Lawrence Gilliard hrat v 4 . serii.
Budem pozerat aj dalej, vacsinu postav co mi liezli na nervi ziedli uz, este maleho keby zozrali a bude pokoj. To je najvacsie minus, ze tie postavy su take spr*ste niekedy, ze mi absolutne na nich nezalezi. Na par vynimiek.
hh prednedavnom som pozeral The Wire a akurat tam bude Lawrence Gilliard hrat v 4 . serii.