The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa danodrevo »

A ona by ho potom uhryzla a boli by si kvit. :-D Radšej mal vyhodiť jeho, predsa len je to ďalší nevyrovnaný človek a Carol je už dlho členkou party.
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pinhead »

danodrevo napísal:Niekedy ich 10 walkerov rozhodí a včera ich zabijú 100 len tak ? Strašné logické chyby sú tam, čo človeka len naserie. Tešil som sa, keď hľadali tie lieky a behali znova po domoch, že sa to vráti do časov 1-2 série, kedy behali, hľadali, bolo tam napätie..
Ako to už bolo polo napísané, je to iné keď babu s katanou a rednecka s kušou kdesi nečakane vymákne desať zhnitých debilov a je to iné keď ich pre zmenu vymákneš Ty aj s kamošmi, čo majú automatické pušky, a nakoľko sú nemysliaci, tak ich nie je problém nahnať do ukážkovej killzone (palebnej zóny, lievika etc.), pobiť a spáliť. Tam žiadnu logickú chybu nevidím.... Pekne poruke nachystané automaty, strelivo - kur*a, výber jak v Tescu.... pasca jak z múdrej knihy.... Pred istým časom som tu spomínal starú poučku, ktorá hovorí, že každý pechotný útok je možné zastaviť na úseku posledných 200 metrov, pokiaľ majú obrancovia dostatok automatických zbraní - toto bolo jej seriálové stvárnenie.
danodrevo napísal:Pre mňa bol Walking survival seriál, nie záhradkárska revue.
Survival znamená "prežitie".... A na to aby nejaká skupina prežila musí niečo konzumovať.... A to treba asi tak nejak vypestovať.... Takže toto k survivalu neoddeliteľne patrí....

A ešte moje postrehy.... Fakt sa mi páči Hershelova nezlomnosť, nech už je situácia akokoľvek zlá.... Šedivý dedinský jednonohý veterinár možno, ale charakter a povaha ako oceľ....
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Pinhead to pekne zhrnul. S hershelom súhlasím, na farme to bol ešte taký nudnejší pánbičkár, ale vykľul sa z neho naozaj charakter za všetky drobné.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tam skor cela ta scena s plotom bola zbytocna, len preto aby bola ako tak nejaka akcia. Stacilo keby ich postupne zabijali, ako stali za plotom a hotovo, a nie polienka tam ukladali.

Inac kam miznu tie tele zombie? Uz tam rok ich zabijaju :D a nikde ani jedno telo. A to ze maju dieru v plote ale rano sa tam len tak prechadzali, tak to im nevadilo.
Proste postavy sa spravaju sprosto, napatia nieje ziadne. A aj akcia je onicom. Ked nic nezmenia, tak koncim a to som zacal len toto leto.

Inac co som nechapal, ked bol Rick v tych domoch, nezobrali zu toho domu, kde stretli tych dvoch aj lieky?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Pekne zhrnuté :D Majú nespočetne materiálu z ktorého môžu čerpať a myslím si že aj peňazíi ale snažia sa urobiť z hovna bič aby ušetrili...takto to vnímam ja
Prílohy
1460045_10151818690521840_399511125_n.jpg
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

to zelene by sa kludne mohlo natiahnut do ovela vacsej sirky :-D
(a ten posledny cliffhanger mi prisiel tak strasne umely, ze ma ani vhodne prirovnanie nenapada)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Nevidím žiadnu logiku v tom, že neviem koľko robili s tým plotom, a za ten čas keby ich začali zabíjať tak už by tam ani jeden zombie nebol a na konci ich aj tak začali strieľať tak ale načo čakali na to, aby spadol plot, nemohli ich postrieľať ešte predtým? Prečo nie? A keby ich aj po jednom zabíjali a celý deň pokým podopierali ten plot tak by ich za 1 deň všetkých pozabíjali. Toto celé bolo veľmi nelogické a nezmyselné.

Ale z tejto situácie mohli spraviť ešte väčšie show, čakal som, že tam ostane sám ten jeho syn a on sám bude musieť zabiť stovky sám jediným malým nožom. :D

A na konci ten úbožiak Governor, jeho aj stačilo, nevýrazná osoba, nejako ma nepresvedčil ako negatívny hrdina, skôr sa mi zdá ako také nemehlo, chudák, ktorý skrátka vždy spaví opak toho, čo by mal. Nie je to ozajstný negatívny hrdina, možno ten herec je neschopný ale jeho tam zbytočne tam zase dali, zase sa tam bude x častí sa trápiť a nič z toho.

A mne chýba hlavne nejaký posun celého seriálu, že by sme sa niečo dozvedeli o tej nákaze čo spôsobuje premenu ľudí po smrti alebo nejakú nádej, že možno sa nájde nejaké riešenie, ako to bolo v tom výskumnom centre alebo čo to bolo v niektorej minulej sérii.

Privítal by som tam aj niečo nové, napr. nejakého zobie, čo vie rozprávať, rozmýšľať a riadiť ostatných zombie, nejaký zombie-vodca alebo podobnú volovinu. :D Začína to byť trochu nudné, že opravia plot, prerazia plot, pozabíjajú ich raz vonku, potom zase vnútri, zase to vyčistia, a stále dookola.

Tiež nechápem, že keď stále jazdia s tými autami v lesoch, rôznych cestách, kde sú samé mrtvoly, prekážky, tak prečo nejazdia nejakým veľkým terénnym autom ale rôznymi vozidlami, ktorými sa nikdy ďaleko nedostanú. Najlepšie keby si zohnali nejaké obrnené vojenské vozidlo (Hummer), nemusel by to byť priamo tank ale nie nejakým športiakom so zníženým podvozkom do terénu, tiež obrovská blbosť no.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Spoiler
Mas vobec ponatie co taky Hummer spapa pohonnych latok? Vsak keby mali za kazdym tankovat tu masinu tak cely diel je o tom ako zhanaju stanicu :D
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Grond napísal: ja ti neviem ale zatial farmu hladanie sofii a rickove rozpravy s bohom to este tato seria netromfla :)
Mne hladanie Sofie pripadalo take tajomnejsie, pretoze sa nevedelo co sa s nou stalo, kde zmizla atd. Aj ked je mozne ze sa mi to zdalo zaujimavejsie len preto ze som prve serie pozrel hned za sebou. Teraz len ukazuju jak ludia vypluvaju krv a premenia sa na zombíkov nic ine.

V predchadzajucej serii mal governor znicit veznicu a oni by si museli hladat nove utocisko, prejst do iných miest, stretavat dalsich ludi atd., to mi pripada ovela zaujimavejsi namet ako choroba vo veznici.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

No tak, príbeh z trochu inej perspektívy tento diel....
Spoiler
No, myslel som že Guvernér je trochu väčší psychopat.... Lebo bol z tej popravy nejaký rozhodený. Zarastený vyzerá jak Ľudevít Štúr. Ale aspoň má nové kamošky (tie ale asi moc rozumu nepobrali, keď im až on na x-tý deň zombie apokalypsy musel vysvetliť, že treba strieľať na hlavu).... Že by sa v ňom zrazu prebudili iné pudy? Ja tým scenáristom nejako nerozumiem.... Však uvidím, čo bude next week a ako sa zaradí no novej skupiny....
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Spoiler
Co im dochadza rozpocet, tato nova dejova linia a.k.a Robinson Crusoe zatial ozaj nieje bohvieco. Za cely diel zabiju zo 5 zombie a v podstate sa celych cca. 45 minut nic nestalo, keby to natlacili do 5 minut tak to este beriem, ale toto je mega nuda a este si na rovnej ceste vyvrtne ta zenska clenok, to co kracala v lodickach po tom asfalte? A na toto som tyzden cakal OMG, ako som videl z ukazky tak buduci diel, zas sa bude rozvijat len tato dejova linia...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

V 3. sérii nám scenáristi pripravili ukážkové psychopata a
Spoiler
v tejto obyčajného človek ktoré si našiel novú rodinu po dlhej chvíli v osamelosti ? :D Ale privítavam novú dejovú líniu , radšej budem pozerať nudu na cestách s novými postavami ako nudu vo väznici so starými postavami.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Spoiler
Veru, konečne niečo iné a odlišné postavy od tých, ktoré sme videli v doterajších 5 dieloch. Aj celkom slušná akcia miestami, takže s dnešným dielom spokojnosť, som zvedavý, ako sa to vyvinie, či Guvernér posunie tie 2 ženy a dieťa do väznice a on pôjde ďalej alebo ako to vymyslí. Na konci 5. dielu sa pozeral na väznicu, takže to v najbližšej dobe bude odhalené.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Spoiler
15 minutove epizody natiahnute na 40, dialogy s nulovou hodnotou..Veru pripajam sa k tomu, ze nova dejova linia to ozivila. Uz som myslel, ze zas prestanem pozerat WD.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Spoiler
cim viac sa odklanaju od komixu tym je to horsie, guvernera mali davno zabit ... opustit vaznicu a pokracovat dalej ... nie radsej daju retrospektivu od tej masakry a pribeh pana guvernera ako si nasiel novu lasku :| to uz poslednu dobu robi scenar fakt kde kto ...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

:D :D
Prílohy
aPv3L0G_460s.jpg
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Mne sa táto dejová linka absolútne nepáči. Len s námahou som to v polovici nevypol. Ľudia začnite pozerať Homeland, to je dramatický seriál ako sa patrí :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Tak Homeland je bezkonkurencne najlepsi ale to je asi offtopic :P
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak WD je celkovo asi najslabsie z tych znamych serialov, ale prehypovany jak svina.

k casti:
Spoiler
Zena celkom sympaticka, guverner sa tiez dal, ked bol normalny.
Ale zaujimave 3 zeny, dieta a dedko si v pohode preziju v bytovke. A 20+ ludi v opevnenej veznici ma problem prezit jeden den bez toho aby niekto zomrel. A to, ze chceli odist som tiez nepochopil. Ziadny zombie v okolii, pohodlny byt, zasoba jedla, nieee, naco vydajme sa do lesa bez nicoho.
A tie "misie" jak z slabeho singleplayeru. Chod hore a dones hru. Chod do nemocnice a prines flase. Zaujimavo sa vsetci stale tocia okolo mestecka/veznice. Zaujimala by ma mapa, lebo cestuju vsade nwm kolko, ale stale su na tom isto mieste.
Dufam, ze sa guverner nezmeni zas na psychopata, a ze henty zas nebudu bojov spolu, to tu uz bolo, a bolo to dost o nicom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak mne nová línia nesadla moc, bolo to ohromujúco nudné. Inak fakt, WD nie je nejak kvalitný seriál, má iba svetlé miesta. Zaujímavé, že aj napriek tomu to toľko ľudí (vrátane mňa) stále pozerá.
Napísať odpoveď