Thunderbird

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Thunderbird

Príspevok od používateľa matoa »

mám taký zaujímavý problém, teda ani to nieje problém, ale keď spustím thunderbird, tak sa mi spustí 2x: viď. príloha.
Keď to otvorím cez jednu ikonu, či čo to je, tak mi to otvorí raz, keď otvorím cez druhú, tak to otvorí znova, keď zavriem thunderbird jeden, tak sa zavrú oba. teda schovajú do tray či jak sa to volá. keď dám ukončiť jeden, tak sa vypnú oba... ono to nie nieje taká chyba, ale mne to tam vadí :) dá sa s tým dačo?
verzia píše že je 12.0.1, a mám nainštalovaný minimizetotray 1.0.1
možno to je tým, že tam mám pripojené 2 účty, ale doteraz to nerobilo, je tomu asi tak týždeň dozadu odkedy si mi to tam objavilo 2x, doteraz to bolo len raz ...
Prílohy
toto.png
toto.png (8.45 KiB) 679 zobrazení
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Thunderbird

Príspevok od používateľa brm »

Dvoma kontami to nebude.. ja mám v thunderbirde 6 účtov a nemám 6 ikon.. a mám aj nejaký ten minimizer.. a v pohode. Skús aktualizovať Thunderbird na novú verziu.. alebo skús opýtať na fóre mozilla.sk

:)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

No nakoniec to išlo úplne jednoducho... stačilo spustiť TB so zakázanými doplnkami :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Trocha oživím starú tému. Včera som do PC dával nový SSD disk a musel som si nanovo konfigurovať e-mailový klient Thunderbird. E-mailový účet mám na gmail.com a celý som ho nahodil do Thunderbird-u. No problém je ten, že ak v Thunderbird-e si označím jednotivé e-maily ako prečítané, tak na gmail.com mi ich ukazuje ako neprečítané. Predtým som to mal nastavené tak, že ak som si v klientovy označil e-mail ako prečítaný, zobrazoval sa ako prečítaný aj na gmail.com. Viete mi prosím poradiť, kde a ako to nastaviť? Naposledy som to robil viac ako dva roky dozadu a už si nepamätám, čo a kde sa nastavovalo :roll:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nastavil si tahanie mailov cez POP alebo IMAP?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Skúšal som jedno aj druhé, ale nešlo to. Nakoniec som to celé konto v Thunderbirde vymazal a nahodil som ho znova cez IMAP. Teraz to funguje ako má.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Ahojte.

Prihodím aj ja jednu otázku. Nahodil som si účet do Thunderbirdu (@azet.sk) a deje sa mi zvláštna vec. Keď dám vymazať e-mail, tak sa zmaže no hneď sa aj objaví naspať. Aj sa zahodí do koša aj sa objaví znova medzi prijatými správami. Na Outlooku mi to predtým nerobilo ale tam som mal nastavené, aby sa mi správy mazali iba lokálne v Outlooku. Teraz mi ich Thunderbird hneď sťahuje naspať.

Teraz mi ide o to, aby to fungovalo tak, že keď niečo zmažem na Thunderbirde tak sa to zmaže aj na azet serveri.
Viete dať niekto radu kde by mohol byť problém ? Nejaké tajné nastavenie?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pozeral si nastavenia účtov? Popozeraj nastavenia servera a iné nastavenia. Možno máš nastavené, aby Ti po vymazaní z Thunderbirdu nevymazalo správu aj zo servera, možno toto stačí nastaviť.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

veď práve, že kukám priamo na azete nie je nič. A v Thunderbirde nič také neviem nájsť. Je tam nastavené, že ak niečo vymažem tak sa to presunie do login(at)azet.sk.odpadkový_kôš. A to sa aj stane. No správa sa ešte aj znova stiahne do prijatých správ. Preto sa pýtam či sa niekto s niečím podobným nestretol.
Napísať odpoveď