Titulky v serialoch

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robinko93
Medium Star
Medium Star

Titulky v serialoch

Príspevok od používateľa robinko93 »

Dobrý den,

chcel by som sa opýtať pozeravam serialy hlavne online cez topserialy a mam problem s titulkamy v serialoch. Titulky v pohode idu aj časovanie je v pohode ale čo ma trapi je ze pozeravam cez prehliadač safari ( mam Macbook air ) a titulky su raz hore raz dole, na striedačku. V google chrome to ide v pohode stale su v spodnej časti videa ale v safari sa stale striedaju raz hore raz dole a je to dos otravne raz čitať tam raz tam. Skušal som vymaťa všetky udaje prehliadača aj ručne aj cez ccleaner no nepomohlo. Neviete čo s tym spraviť aby v safari išli normálne teda len aby bolo v spodnej časti videa ? Ďakujem veľmi pekne.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Titulky v serialoch

Príspevok od používateľa begbeee »

Ťažký život piráta... zaplať si HBO Go alebo Netflix a titulky ti pôjdu podľa tvojich želaní.
robinko93
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robinko93 »

begbeee napísal:Ťažký život piráta... zaplať si HBO Go alebo Netflix a titulky ti pôjdu podľa tvojich želaní.

super rada kamo, veľmi užitočný si na tomto fóre. Pytal som sa prečo idu stiedavo hore dolu, ale asi nevieš čitať takze si počkam na pomoc niekoho normálneho.
Btw hbo go mám ale ked tam nie je dany serial pozriem si ho inde :roll:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Prečo nepouzivas chrome, keď to v ňom ide bez problémov?

Problém asi bude v engine/jadre Safari
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Stiahni si všetko cez doplnok video download helper (chrome aj firefox)+ link hodíš do jdownloader čo ti to stiahne, pridáš si titulky manuálne a pozrieš si cez nejaký prehrávač videa (napr. vlc). :lol:
Napísať odpoveď