Tlačiareň trhá papier
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tlačiareň trhá papier
Zdravím hojkáči, z ničoho nič mi tlačiareň pri tlačení trhá papier. Všetko fungovalo a zrazu rýchlo stiahne papier a celý ho pokrčí a zasekne sa. Je to HP Deskjet f2420. Je ešte nejaká možnosť dát to dokopy, alebo ju rovno vyhodím z 8. poschodia ? 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tlačiareň trhá papier
kúp si novú a túto používaj ako skartovačku 
-
hrban
Addict
nemáš možnosť sa mrknúť dovnútra ? či tam neostal nejaký kus papieru zasesknutý ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vnútro vyzerá v pohode, skúsil som ju aj vyčistiť od prachu ale nepomohlo. Keď dám niečo vytlačiť papier stiahne tak rýchlo, až ho pokrčí a potrhá 
-
Grim
Darca
...skús dať niečo tlačiť a nedávaj tam papier...nech sa pretiahne naprázdno...alebo vyskúšaj tvrdší papier...
-
vladenko007
VIP
Keď vravíš že ho rýchlo stiahne dnu. Podľa mňa bude niečo z orlojom (tie ozubene kolecka ktoré točia z valčekmi). Nejaký prevod alebo ozubené. V Košiciach maš servis na HP. Ale ak bola lacná a sa neoplatí opravovať kúp novú. Tie lacné tlačiarne stoja skoro toľko ako náplne do nich.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
No stála cca 40€ takže oprava sa myslím neoplatí. Potrebujem za ňu nejakú náhradu tak som rozmýšľal nad touto canon-kou - http://www.alza.sk/canon-pixma-mp230-d347107.htm?
Nepotrebujem nič extra, sem - tam niečo zoskenujem, vytlačím. Nemáte ju niekto, alebo sa oplatí radšej priplatiť ?
Nepotrebujem nič extra, sem - tam niečo zoskenujem, vytlačím. Nemáte ju niekto, alebo sa oplatí radšej priplatiť ?
-
Grim
Darca
...keď som kupoval pred rokom alebo dvoma ja, tak mi ju to veľa ľudí odporúčalo...nakoniec som kúpil Canon Pixma MG5150 a nevydržala ani tie dva roky...zaschla tlačová hlava...ak tlačíš len občas, tak skús porozmýšľať nad laserovou tlačiarňou so skenerom...cena bude asi vyššia, ale ak ti stačí čiernobiela tlač, tak do dvojnásobku ceny atramentovej tlačiarne sa zmestíš, ale vráti sa ti to na ušetrenej náplni...ak často netlačíš, tak ti to akurát zaschne...ako mne...
/ a vypinal si ju zo siete?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
No v sieti bola vždy, ale stále cez noc vypínam "prepäťovú ochranu". Môže to mať niečo s tým ? 
Keďže praxujem v servise tlačiarní ti viem povedať, že takéto lacnejšie tlačiarne sa už neoplatí opravovať, lebo ťa to vyjde zhruba na rovnako ako nová tlačiareň. Aj keď nie ja opravujem tie tlačiarne, ale vidím ako ich tam opravujú a dosť často ľudia reklamujú, že im to trhá papier, alebo sekne sa im tam ten papier, tak sa to nedá generalizovať, kvôli čomu to robí. Raz sa menil celý plošák, raz trebalo iba vymeniť tie ozubené kolieska, ale skoro vždy samotná oprava stála viac ako súčiastka.
-
Chalesnik
Medium Professional
rozober ju mal som asi 10 takychto tlaciarni a vacsinou tam bola zaseknuta spinka
samozrejme nikto sa nechcel priznat
Alebo nejdú zároveň ozubené kolesá, ľavé a pravé. Nemáš tam už čo pokaziť tak sa neboj na to kuknúť.