TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

celkom fajn pretek, ja som spokojny. iba 2 male chybicky a to najprv ze polku hodilo do winu lebo nam nejaky dobrak napisal na hamachi :lol: a na konci som schytal penalty prejazd boxmy skoda :(
inak sa mi to zdalo aj fer nikde som konflikt nevidel a ani som sa do ziadneho nezapojil. ale zachvilu tu bude 500 prispevkov kto do koho... :P

edit// dik sudo uz sa natom pracuje
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

1 a 2 screen qualifi
dalsie bolo po konci
a posledny vjazd do ciela

no a dodam ako som pisal.. jazdit za hojkom je peklo aj napriek tomu ze ho predbieham o dve kola

prask
treba si vypnut spravy na hama
Prílohy
RD3 2007-07-05 17-08-23-68.jpg
RD3 2007-07-05 17-10-22-76.jpg
RD3 2007-07-05 17-10-18-42.jpg
RD3 2007-07-05 17-10-15-62.jpg
RD3 2007-07-05 16-23-08-51.jpg
RD3 2007-07-05 16-23-06-60.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No a je to tu. Hned v uvode kvalifikacie som siel rovno na stenu, pretoze sa neulozili nastavenie volantu a hra sa dala ovladat len klavesnicou. Dobra dementnost hry, ale nabuduce sa to snad uz ulozi. A teraz k dementnosti niektorych jazdcov...

Pocas kvalifikacie som mal smolu, vyletel som mimo a tak som siel radsej do boxov. Pri warningoch za cornercut sa mi nepodarilo zajazdit ziadny cas, ostavali do konca asi dve koliecka, prve som odjazdil s tym, ze som sa uhybal jazdcom a tak mi neostavalo nic ine ako ist posledne kolo na plno. Ako by to ale bolo, aby sa nenasiel exot, ktory ma zajazdeny svoj cas a aj napriek tomu ma vytlaci z trate, vylaci na tom istom mieste ako mystique v zavode. Zatacka do ciela na cielovu rovinku, idem si po idealnej stope a zrazu sup z prava rana, volantom len zaklepalo a uz som bol na bariere.

Aby toho nebolo malo, gwixtoch famozne obiehanie hned v uvode, sudove ku koncu zavodu a mystiqueho obiehanie na zatacke do ciela pri ktorom som znicil cele auto. Zavod som zajazdil na 4 ci 5 zastavok v boxoch s 5timi warningami za cornercut.

Este pre zavodom tusim tomase pisal, ze v 180-stupnovej zatacke sa neobieha, no veru, ale gwixt to zvlada bravurne, vid screeny. Nastastie sa nic vazne nestalo.

Do prilohy prikladam este screen z poslednej zatacky v ktorej sudo s mystique tak radi obiehaju, najma po mystiqueho obiehani som musel odjazdil cele jedno kolo s rozbitym autom. Na screene jasne vidiet idealnu stopu, mystique si vsak spravil idealnu stopu o dva metre po pravej strane a pekne to o mna oprel. Argument, ktory pisal pocas hry, ze to bolo ciste a ze som sa dostal do smyku spolu s nim je ubohy, pretoze v tej zatacke som smyk este nedostal a navyse na volante citim pri kolizii otrasy, v tomto pripade ich bolo dost dobre cistit a hned som to oprel vlavo o mantinel.

Screeny vysledkov nemam, pretoze mi ich Fraps akosi nespravil, neviem vsak preco. Kazdopadne gratulujem vitazovi a nebyt mystiqueho jazdeckych schopnosti, tak skoncim urcite lepsie.
Prílohy
sudo_mystique.jpg
g3.jpg
g2.jpg
g1.jpg
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hojko ty mas uhnut uplne ked si o kolo pozadu, tak bud laskavo tisko co sa tohto tyka. Nabuduce spomal a chod uplne mimo idealnu stopu, to je tvoja povinnost. Ak to neurobis, tak nemas pravo hodnotit inych ako predbiehaju.

Chvalabohu vyhli sa nam technicke problemy (okrem branjovej elektriky) a zavod sa odjazdil. Gwixt ziskal tretiu poziciu vdaka jednej zastavke v boxoch a mojmu kolu za matrikom, kde som stratil 6s. Bohuzial nemozem nic namietat, pretoze nebol o kolo pozadu. Snad zajtra to bude na stupne vitazov, 4te miesto bolo ocakavane v tejto konkurenciu, no vzhladom na vyvoj preteku som dufal v 3. miesto. Dalsie preteky v sobotu Eurospeedway Lausitz, cas navrhujem 18.30 kvoli mystiquovi. Napiste mi vsetci na icq ci mozte. 18.30-20.00

Vysledky + casy http://tomase.org/toca3

Ja som pred zavodom pisal presny opak, a to, ze jedina zakruta kde sa da prebiehat je prave ta 180tka.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko
sry ale v poslednom screene sa akosi nevidim.. co si tam xcel naznacit.. ??
a co si tym myslel ze famozne obiehanie ??? ku koncu zavodu ??
hmm ? to bolo vtedy ked som ta predbiehal o dve kola a ty si ma nexcel pustit ?? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tam je znazornene kde si ty a mystique obiehali s tym, ze radsej vylacite niekoho ako pockat zatacku. A co obiehanie v zatacke Stadium ked si to oprel o mna??? Nemas nejak krivo kolesa??? :D Ano, to bolo vtedy, pustil by som ta, ale nie v tom esicku ale az za tym na cielovej rovinke.
Prílohy
RD3 2007-07-05 17-00-45-79.jpg
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to bol lag :D
ale ne....
ja som do teba narazil ?? newiem... to bolo to co si ma brzdil od polky zavodov.. som ta mohol obehnut ak skor.. ale to by bolo zle.. mohol si ma pustit.. tak ako to urobili MYSTIQUE a PRASK
a v asi 8 kole.. co si v druhej zakrute asi narazil abo co... a koleso co si mal mat napravo si mal na lavo.. tak si sa rozbil.. a ty na plne kkty cez travu a samozrejme ze smyk a tym ze si nemohol zatacat dolava tak si isiel skrz celu trat mne do jazdeckej stopy... takze mensi karambol... to bolo vtedy co som ti napisal ze UFF :)

HOJKO
inak kukam na ten screen kde som ja.. tvoja speed cez 210km/h.. co je skoro maximum ktore po tej zakrute mozes dosiahnut... takze som ta asi nevyblokoval ani nic podobne
a kebyze by som mal az tak moc nakrivo kolesa naozaj tak by za mnou ostavali stopy pneumatik ktore tam nie su :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

V realnom zavode neplati MOHOL SI MA PUSTIT, ale MUSEL BY SI MA PUSTIT.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

celkom super zavod ... nebyt prveho kola, ked som sa z 2. pozicie dostal na 9. (nie vlastnou vinou) tak by som mozno skoncil aj lepsie ....
sice som bol pred koncom aj druhy ale Branja som nemal sancu za sebou udrzat ...

nastastie to ta jedna zastavka dala trochu do poriadku (aj ked posledne kola som sa viac modlil ako jazdil :lol: )

hojko dik za super zdokumentovany predbiehaci manever :D

inak neviem ako vam ale asi iba raz sa mi stalo ze niekto predomnou dost lagoval ... (stando a ktosi) .. nastastie som sa vyhol
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

Nooo bol to pekny pretek az na to ze ujovia elektrikari mi cez kvalifikaciu vypli elektriku....a tak som sa napojil az potom a musel som z posledneho miesta na audi:( s ktorou vobec nemam nic najazdene...avsak nastastie som sa v prvom kole dostal z posledneho miesta az na 2 no nestihol som sa zavesit na suda takze som aj dojazdil na 2.mieste. (sudo congratz :) )Som rad ze ma vsetci pustali..zrovno hojko neviem ako na to bol lebo vzdy ked som ho obiehal bol roztrepany :D ale take pindy ze ako ta obieha niekto iny okolo TY MAS IST MIMO IDEALNU STOPU a pustit ho...akoze nechapem ta. Inac sa tesim na sobotu

---->tomase---->mozem v sobotu o tom case
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Branjo napísal:ale take pindy ze ako ta obieha niekto iny okolo TY MAS IST MIMO IDEALNU STOPU a pustit ho...akoze nechapem ta. Inac sa tesim na sobotu

---->tomase---->mozem v sobotu o tom case
mozno u teba to neplati... ale ma to tak byt... ked vidis ze ty si rozbity a ten za tebou co ta dava o kolo je rychlejsi.. mohol by si ho pustit... mno ale v poho.. je to ok.. nic vazne sa nestalo... az na tlmice
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:celkom super zavod ... nebyt prveho kola, ked som sa z 2. pozicie dostal na 9. (nie vlastnou vinou) tak by som mozno skoncil aj lepsie ....
sice som bol pred koncom aj druhy ale Branja som nemal sancu za sebou udrzat ...

nastastie to ta jedna zastavka dala trochu do poriadku (aj ked posledne kola som sa viac modlil ako jazdil :lol: )

hojko dik za super zdokumentovany predbiehaci manever :D

inak neviem ako vam ale asi iba raz sa mi stalo ze niekto predomnou dost lagoval ... (stando a ktosi) .. nastastie som sa vyhol
Gwixt musim ti oponovat, dost nestrne si siel do tej prvej zakruty a niekoho si zobral sebou, tusim Matrika co bol predomnou. Alebo to bolo opacne?
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

Ja som nemal ziadne jazdecke konflitky co sa tyka "kontaktu" auta s niekym a podobne... jedine k comu mohlo skoro dost bolo ked som vychadzal zo zakruty a do cesty sa mi postavil Hojko. Vid obrazok... Inak no problem ale na podobne situacie POZOR, vyuzivame spätne zrkadlo :wink:
Prílohy
Situácia.jpg
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

SuDo on to pisal Hojkovi ze ma ist mimo stopu uplne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do: Hej, na to uff si pamatam, to bolo tusim ked ma mystique robil, vracal som sa na trat a zrazu si sa objavil ty. Na mapke si nebol ani v zrkadle, siel si dost rychlo a tak si sa bleskovo objavil. Ale myslim, ze sme sa ani len nesuchli, hoci to bolo tesne. Btw a ked uz niekto ide z boxov, tak by mohol ist aspon po pitline, nie to par metrov pred koncom strhnut vlavo ako neviem kto.

Edit: Stando, jop, mal som znicene obe lave gumy a tahalo ma to vlavo, takze som skoro cele jedno kolo isiel takym sposobom, snazil som sa ist opacnou stopou od idealnej ale nie vzdy sa to dalo, najma po zatacke to bol problem.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

preteky celkom ok, zisla sa tu velka konkurencia, skoda ze sa nehra gtr, toca mi pripada ako jedna velka arcada, snad sa bude hrat gtr ked vyrastieme :)

K tomu incindentu s hojkom, pret cielovou zakrutou je take dlhe esicko naprv dolava potom doprava, tam som do teba tukol to je pravda, ale tebe som nesposobil ziadnu ujmu, ostal som za tebou a na cielovej zakrute som ta predbehol bez kontaktu, pozeram do spetneho a ako si z nej vychazdal dostal si smyk, neviem preco sa do mna navazas ale to uz moj problem nebol.

Inak hodnotim zavody ako super a nebyt gwixta ktory ma trosku spomaloval v predposlednych dvoch kolach hadam by som to dotiahol na matrika na ktoreho mi chybali 2 s
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mystique: Co rozpravas za hluposti??? Vobec si neostal za mnou ale siel si hned predo mna, ja som totizto bol skor na matinely ako som presiel cielovou ciarou.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

hojko napísal:Btw a ked uz niekto ide z boxov, tak by mohol ist aspon po pitline, nie to par metrov pred koncom strhnut vlavo ako neviem kto.
inak vyjazd z pitline sa mi na tejto trati zda dost zly. ono to naozaj vyhodi do stredu trate a az potom mozes ovladat auto. takto som sa tam s niekym tusim aj suchol ked som bol este vo vyjazde. ak uz niekto strhne este aj po vyjazde dolava tak to uz je ine.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mno vies hojko..
ono to bolo takto
sikana... doprava dolava.. ty si vyletel rovno... a potom si sa vracal tam kde uz konci ta zakruta dolava.. vlastne priamo na obrubnik ktory je napravo... a ja som isiel priamo celne na teba no ale jak som videl ze si to ty :D a mal si total stlacene pneumatiky dovnutra a siel si pekne krizom cez cestu tak som zabrzdil a tocil to doprava na travu... trosku som ti oskrel (uz aj tak cely zniceny :D ) lak na pravej prednej strane... no ale bolo to ok... pohoda :wink:
len tlmice zlte
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

t0m4s3 napísal:Gwixt musim ti oponovat, dost nestrne si siel do tej prvej zakruty a niekoho si zobral sebou, tusim Matrika co bol predomnou. Alebo to bolo opacne?
jj opacne ... ja som bol druhy za SuDom a daval som pozor aby som sa ho nedotkol a ktosi (zrejme matrik??) ma trocha buchol zozadu ... nic strasne ale stratil som tam asi 2 miesta
Napísať odpoveď