co to je ten gladiator a kde to je ?Traktorista napísal:no tak to skus aupark,... ale poriadne topanky kupis jedine v gladiatorovi,...
Topanky
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
hehe, ja som stály zákazník ebayu a topánok som si tam kúpila už niekoľko párovtomexx napísal:Lol sak ale snad nechces t o p a n k y kupovat cez net...?!
Najmä čo sa adidasov týka, tak napríklad také superstary kúpiš u nás len 3-4 druhy a na ebay je ich stráááášne veľa. Keď poznáš tú značku, vieš akú veľkosť potrebuješ a môžeš kupovať
Prípadne sa dá urobiť ešte taká vec, že si vyskúšaš nejaké topánky (alebo čokoľvek) v obchode a potom si kúpiš presne to isté na nete....
no, v tomto pripade by som si ale nebol isty, ze su original:) polovicu ceny chapem, ale nie 20 percent. Alebo mozu byt vratene z reklamaciek, ukradnute, ukazkove kusy z predajni a pod... Nehadam sa ale, mozno si to dobre vystihla.zuzkazuzka napísal:čo u nás stáli 3000Sk a z ebay ich mám za 7 libier!
-
zuzkazuzka
VIP
Treba si trochu checknúť tých predajcov a ľahko zistíš, čo je originál a čo fake. Zatiaľ som mala prevažne pozitívne skúsenosti. No a tie ceny sú také nízke, lebo je to buď dražba a máš šťastie, alebo to predáva človek priamo od zdroja a výrobná cena takých topánok v skutočnosti nie je veľmi vysoká....enter00 napísal:no, v tomto pripade by som si ale nebol isty, ze su original:) polovicu ceny chapem, ale nie 20 percent. Alebo mozu byt vratene z reklamaciek, ukradnute, ukazkove kusy z predajni a pod... Nehadam sa ale, mozno si to dobre vystihla.
No a ešte aby som reagovala trochu k téme, tak tie spomínané topánky na obrázku sú podľa mňa pánske.