Strana SaS
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
Ja sa skor bojim, ze budu mat 4%, rovnako 4% bude mat SAS a budu "spokojni".
Stale nerozumiem preco sa praviciari nedokazu pred parlamentnymi volbami spojit tak ako to bolo v komunalnych alebo prezidentskych volbach. Jedine to je zatial zaruceny uspech na to ako porazit SMER a kotlebovcov, pripadne Harabina.
Stale nerozumiem preco sa praviciari nedokazu pred parlamentnymi volbami spojit tak ako to bolo v komunalnych alebo prezidentskych volbach. Jedine to je zatial zaruceny uspech na to ako porazit SMER a kotlebovcov, pripadne Harabina.
Podla mna pockaju na narast percent aspon na 3-4 a pridaju sa k niekomu, mozno k PS-Spolu, OLANO, alebo inej strane a mozno to bude prekvapenie, ked bude mat aj SaS 5-6%, mozno sa spoja do koalicie, potrebnych 7% by mohli dat. Kazdy bude cakat, SaS nema co stratit po tom ako klesli a "Galkovci" zacinaju prakticky od nuly.
EDIT: Tak prave mi to Galko potvrdil (na JOJ-ke), su pripraveni sa spajat s akoukolvek demokratickou stranou.
Myslim ze mnohe strany sa budu rozhodovat podla prieskumov, ale ako som pisal v inych temach, je mozne ze sa prepocitaju, mozno prepadne jedna strana, ale kludne sa moze stat, ze aj 4-5 stran budu mat tesne pod 5% a Smer bude pokracovat dalsie 4 roky, preto ze ak je statisticka odchylka 2% a minimalne 2 tyzdne ludia prieskumy neuvidia, prakticky ziadna strana pod 7% nema nic iste a pod 7% su podla posledneho prieskumu SaS, SNS, Sme rodina, OĽaNO, KDH.
EDIT: Tak prave mi to Galko potvrdil (na JOJ-ke), su pripraveni sa spajat s akoukolvek demokratickou stranou.

Myslim ze mnohe strany sa budu rozhodovat podla prieskumov, ale ako som pisal v inych temach, je mozne ze sa prepocitaju, mozno prepadne jedna strana, ale kludne sa moze stat, ze aj 4-5 stran budu mat tesne pod 5% a Smer bude pokracovat dalsie 4 roky, preto ze ak je statisticka odchylka 2% a minimalne 2 tyzdne ludia prieskumy neuvidia, prakticky ziadna strana pod 7% nema nic iste a pod 7% su podla posledneho prieskumu SaS, SNS, Sme rodina, OĽaNO, KDH.
Zakázané bude zverejňovanie prieskumov, tzv. že Danko chce oje*** akurát nás občanov. Oni (politici) si môžu pokojne dávať vypracovávať interné prieskumy a dané dáta používať na politický boj.
Bude to naozaj veľmi tesné, pokiaľ ide o % a volebné kvórum. Ako som už raz napísal, napínavé až do konca. To žiaden prieskum nemá šancu reálne postihnúť.
Galkovci v DS = ešte väčšia oslabenie SaS a ešte väčšia drolenie pravicovej opozície. Jediný zmysel by mala tá dvojkoalícia, ale ani tam to nemusí byť isté. To skôr ísť na kandidátku.
Galkovci v DS = ešte väčšia oslabenie SaS a ešte väčšia drolenie pravicovej opozície. Jediný zmysel by mala tá dvojkoalícia, ale ani tam to nemusí byť isté. To skôr ísť na kandidátku.
http://denniks.sk/7403/exkluzivne-byval ... -kadrovak/
Bývalý podpredseda SaS Miškov:
"Kočner slúžil Sulíkovi ako hlavný „kádrovák“ členov SaS. Zisťoval a preveroval cez svoje kontakty na polícii, prokuratúre, súdoch alebo cez SIS informácie o jednotlivých ľuďoch na kandidátke SaS. Absurdné, však?"
"Pretože politická strana nie je firma a predsedovia strán nie sú majitelia. A tomu Sulík ani Matovič nechcú rozumieť. Len tak mimochodom, neviete kedy budú voľby predsedu v OĽaNO? Lebo zatiaľ žiadne neboli."
Bývalý podpredseda SaS Miškov:
"Kočner slúžil Sulíkovi ako hlavný „kádrovák“ členov SaS. Zisťoval a preveroval cez svoje kontakty na polícii, prokuratúre, súdoch alebo cez SIS informácie o jednotlivých ľuďoch na kandidátke SaS. Absurdné, však?"
"Pretože politická strana nie je firma a predsedovia strán nie sú majitelia. A tomu Sulík ani Matovič nechcú rozumieť. Len tak mimochodom, neviete kedy budú voľby predsedu v OĽaNO? Lebo zatiaľ žiadne neboli."

Denník S?
SaS - Strana Richarda Sulíka
Za redakciu podpisany Tomas Dugovic, jedna z podrztasiek odvineneho Sprostáša, pubertalny admin skupiny Preco amerikanofilom hrabe. Takze opat len irelevenatny reklamny spam.
“Eticky kodex”, z ktoreho porusuju asi vsetko pri clankoch, ktore maju na indexe.
Kdeze Tomas publikoval na PAH fake news, zamerne zle preklady aby nahnal volicov kotlebam, povedal by som, ze ziadny rozhovor sa ani len nestal.
“Eticky kodex”, z ktoreho porusuju asi vsetko pri clankoch, ktore maju na indexe.
Kdeze Tomas publikoval na PAH fake news, zamerne zle preklady aby nahnal volicov kotlebam, povedal by som, ze ziadny rozhovor sa ani len nestal.
miesto reakcie čo hovorí bývalý člen SAS to nasmerujeme na hoax weby. Aj Slovenská tlačová agentúra SITA tam patrí ?!
Byvaly clen udajne povedal nieco ludom, ktori mali zivnost v neskryvanom klamani. Takze bud das zdroj na rozhovor, alebo sa nestal. Zo SITA je len fotka. Lebo Sprostasove presstitutske deti nedokazu ani len fotit 

didzejov nikto nechce
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... polupraci/
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... polupraci/
Re: Strana SaS
Načo by sa spájali, aby sa do parlamentu zase dostali do parlamentu politické prostitútky a rozbíjači cez strany, čo majú 0.001%?
Galko silno chel aby kiska znova kandidoval za prezidenta, pisal mu listy, bol to podla neho najlepsi prezident ever, chcel ho mať po boku. A Andrej nechce spolupracovať s demokratickou stranou
ešte ma napadá koľko sekúnd trvá vytvoriť názov strany demokraticka strana.

teba napada maximalne tak vyhladovany mozgozer. mal si davat pozor na dejepise, vedel by si.
suska sa, ze SaS pojde do koalicie so Zaludmi
Dobry krok. Hugo sa priskoro tesil ze sa nedostanu do parlamentu.
Zase gól do vlastnej brány ako väčšinou to robí Sulík.
Počty budú asi takéto: 5+7=10
A možno 10 by získal Sulík aj sám ale takto si to on stále kazí, ako pri prezidentských voľbách, keď sa hneď vzdal a povedal vlastným voličom, aby volili niekoho iného. Takto ukazuje vlastným voličom, že je slabý a neverí si.
Je len otázka kam prejde časť voličov.
A smiešne je, že chce ísť do predvolebnej koalície so stranou, kde sú tí, čo ho už raz podrazili, odišli, oslabili, dielo treba dokonať a on im to ešte aj uľahčuje.
Treba tvrdo zabojovať a získať voličov nie pridávať sa niekam do počtu.
Počty budú asi takéto: 5+7=10
A možno 10 by získal Sulík aj sám ale takto si to on stále kazí, ako pri prezidentských voľbách, keď sa hneď vzdal a povedal vlastným voličom, aby volili niekoho iného. Takto ukazuje vlastným voličom, že je slabý a neverí si.
Je len otázka kam prejde časť voličov.
A smiešne je, že chce ísť do predvolebnej koalície so stranou, kde sú tí, čo ho už raz podrazili, odišli, oslabili, dielo treba dokonať a on im to ešte aj uľahčuje.
Treba tvrdo zabojovať a získať voličov nie pridávať sa niekam do počtu.
Ako volič SaS vnímam, že tá strana je už 3 roky v úpadku a rozklade. Nejaké "tvrdé zabojovanie o voliča" je už podľa mňa nereálne.
Sulik za prezidenta nekandidoval a v Zaludoch nie sú žiadni ľudia z SaS
Cesar, opisuj prosím ta realitu, často píšeš také blbosti, že to dverami trieska
Cesar, opisuj prosím ta realitu, často píšeš také blbosti, že to dverami trieska