Strana SaS
Re: Strana SaS
No som zvedavy, ci sa kohutom nieco podari dohodnut. Mne najviac dava zmysel kombinacia SaS a Za ludi. Na druhu stranu je mi luto, ze Olano a KDH sa dalej hraju na urazenkov. Myslim, ze jeden z nich neprelezie.
https://dennikn.sk/1656736/ciganikova-z ... /?ref=tit1
Cigániková z SaS: Nemáme kauzu, ale stále počúvame o stretnutí s Kočnerom. Richard to pokazil, keď tam išiel
Ešte aj ona má viac rozumu ako Sulík, ktorý si zo seba nechá spraviť pravidelne k*k*ta. Zase doňho dobre kopli, že je vraj spájaný s Kočnerom a podobné kraviny. Čo čakať od oj*bávačov ako Kiska. Ale že on zarátal vo firme DPH za prezidentskú kampaň, to nič, on je morálnou autoritou, tie daňové podvody sú nič.
Sulík by sa mal spájať s Matovičom, ten ho aspoň nepodrazí ako Beblavý, Kiska a Truban alebo ísť samostatne. Dá sa s Trubanom a Kiskom do kopy a teraz bude posledný krát v parlamente on bude Trubanov a Kiskov "Procházka". Nech už je Matovič akýkoľvek poloblázon ale čo sa ja pamätám tak Sulíka nepodrazil.
Niekde som aj čítal ovľačo také, že Sulík by mal byť na 150. mieste na spoločnej kandidátke ale potom Kiska daňový podvodník by mal byť kde?
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2019, 15:33)
Fakt nie je tam nikto ale od Matoviča odišla napr. Remišová v Kiskovej strane ale v PS Spolu alebo kde neviem presne je Jozef Mihál, ten je sa mi zdá z SAS ale nevediem si denník kto kam prestupuje ale je možné, že sú tam aj ďalší.
Cigániková z SaS: Nemáme kauzu, ale stále počúvame o stretnutí s Kočnerom. Richard to pokazil, keď tam išiel
Ešte aj ona má viac rozumu ako Sulík, ktorý si zo seba nechá spraviť pravidelne k*k*ta. Zase doňho dobre kopli, že je vraj spájaný s Kočnerom a podobné kraviny. Čo čakať od oj*bávačov ako Kiska. Ale že on zarátal vo firme DPH za prezidentskú kampaň, to nič, on je morálnou autoritou, tie daňové podvody sú nič.

Sulík by sa mal spájať s Matovičom, ten ho aspoň nepodrazí ako Beblavý, Kiska a Truban alebo ísť samostatne. Dá sa s Trubanom a Kiskom do kopy a teraz bude posledný krát v parlamente on bude Trubanov a Kiskov "Procházka". Nech už je Matovič akýkoľvek poloblázon ale čo sa ja pamätám tak Sulíka nepodrazil.
Niekde som aj čítal ovľačo také, že Sulík by mal byť na 150. mieste na spoločnej kandidátke ale potom Kiska daňový podvodník by mal byť kde?
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2019, 15:33)
Sulík nie ale mali kandidáta ale načo by som to rozvádzal ako to bolo, kandidát bol a vzdal sa, nemal sa vzdať, ten krok bol len ďalším klincom do rakvy Sulíkovej strany.beardie napísal:Sulik za prezidenta nekandidoval a v Zaludoch nie sú žiadni ľudia z SaS
Cesar, opisuj prosím ta realitu, často píšeš také blbosti, že to dverami trieska
Fakt nie je tam nikto ale od Matoviča odišla napr. Remišová v Kiskovej strane ale v PS Spolu alebo kde neviem presne je Jozef Mihál, ten je sa mi zdá z SAS ale nevediem si denník kto kam prestupuje ale je možné, že sú tam aj ďalší.
Mistrík bol občiansky kandidát s podporou SaS a Spolu
Remisova odišla z OLaNO dávno po tom, čo OLaNO vzniklo a dávno po tom, čo Matovic z SaS odišiel a OLaNO zalozil
Mihal je v Spolu
Mal si 3 možnosti a ani raz si sa netrafil
Platí môj predchádzajúci post
Remisova odišla z OLaNO dávno po tom, čo OLaNO vzniklo a dávno po tom, čo Matovic z SaS odišiel a OLaNO zalozil
Mihal je v Spolu
Mal si 3 možnosti a ani raz si sa netrafil
Platí môj predchádzajúci post
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
https://dennikn.sk/1659652/threema-uz-n ... dnej-rade/M4jk1:-) napísal:Ta threema pokial nema hmatatelne dokazy tak to bude taky bullshit ako nahravka medzi sadikim a harabinom.
Tebe tie predpovede vychadzaju ako vestici z Bujakova.
Odporucam uz sa tu viac nestrapnovat

- denial
- Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Co hovorite na Sulika ?
Sorry, necital som vsetky predosle stranky.
Ale co hovorite na

a potom aj na
https://www.noviny.sk/komentare/165512- ... e-zvratene
https://plus7dni.pluska.sk/domov/stovky ... nu-revoltu
Ale co hovorite na

a potom aj na
https://www.noviny.sk/komentare/165512- ... e-zvratene
https://plus7dni.pluska.sk/domov/stovky ... nu-revoltu
nech sa snazi
Predvolebny marketing.
sulik je aj s tym novym marketingom neskutocne trapny. hlavne ked sa v minulej kampani odklonil od liberalnych tem ako legalizacia marihuany a prav homosexualov s tym, ze sa chce venovat hlavne ekonomickej liberalizacii. tak teraz koho chcu nalakat? naozaj len decka, ktore moc nevenuju pozornost tomu co sa deje. ja som bol dlhe roky ich volicom, ale uz by som im hlas dat nedokazal.
Keby tam napisal, ze dostat sa do parlamentu je realne, tak by to asi nebolo dost ambiciozne.
Zase vsadil na staru dobru znacku svojej persony, kedze nikto iny sa neponukol, pripadne mal ten pud sebazachovy, tak nech si ho ludia uziju, ja ho volit nebudem, uz tam ale moc na vyber nezostalo.
Zase vsadil na staru dobru znacku svojej persony, kedze nikto iny sa neponukol, pripadne mal ten pud sebazachovy, tak nech si ho ludia uziju, ja ho volit nebudem, uz tam ale moc na vyber nezostalo.
No jo, taká nostalgia z mojej mladosti tá odluka cirkvi, reg. partnerstvá a dekriminalizácia trávy. Rok 2008. Keď to Sulíkovi pôjde takto dobre, tak aj vo voľbách 2050, bude mať SaS stále ten istý program. 
Dnes večer budú v telke tí jeho Geissenovi.

Dnes večer budú v telke tí jeho Geissenovi.

- harrison314
- Hardcore addict
Ale jedno musite uznat v tomto smere su jedini co sa o to snazia (Ciganikova a Ziak) a aj vdaka nim nepreslo tisic navrhov na sprisnenie interupcii. No realne na to aby daco take preslo by sme museli mat v padlamente ajnejaku inu stranu, ktoru neokupuju posledni kriziaci a nabozenski fanatici.
No kedze sme mali v padlamente situaciu aka bola/je, tak pokusy o diskusiu o odluke som skor vnimal ako manifestaciu postoja. Sami vedeli, ze to zmenit nedokazu.
No kedze sme mali v padlamente situaciu aka bola/je, tak pokusy o diskusiu o odluke som skor vnimal ako manifestaciu postoja. Sami vedeli, ze to zmenit nedokazu.
Zo zvedavosti, ku komu prechádzaš od SAS?M142 napísal: ↑03 máj 2023, 20:23 sulik je aj s tym novym marketingom neskutocne trapny. hlavne ked sa v minulej kampani odklonil od liberalnych tem ako legalizacia marihuany a prav homosexualov s tym, ze sa chce venovat hlavne ekonomickej liberalizacii. tak teraz koho chcu nalakat? naozaj len decka, ktore moc nevenuju pozornost tomu co sa deje. ja som bol dlhe roky ich volicom, ale uz by som im hlas dat nedokazal.
Moj tip ze bude volit PS. PS+SaS a umiernený krestania a demokrati, proti bolševikom,mafii,nacistom,sektárom pamatajte na to, inak SR končí.
aby som bol presny, nevolil som ich uz v poslednych volbach, ich odklon od liberalnych tem mi az tak moc nevadil, ale sulikov pristup k zdravotnictvu ma uplne odradil a ich cinnost v poslednej vlade ma len utvrdila v tom, ze to bol dobry krok. posledne volby som volil ps/spolu, kruzkoval som ludi zo spolu. teraz este nie som rozhodnuty, ale vidim to na klasicke hladanie najmensieho zla. z relevantnych stran sa tym najmensim zlom momentalne javi ps, ale hadzal by som im to iba s velkou nechutou.
M142 - preco mas/mal prave problem so zdravotnictvom u Sas? Preco by si mal velku nechut ak by si to hodil PSku?
nepaci sa mi liberalizacia zdravotnictva celkovo, ale primarne koli tomu, ze chceli sprivatizovat vacsinu vszp. chapem, ze chceli nastavit nieco ako svajciarsky model, ale v slovenskom prevedeni by to mohlo skoncit priserne. uz teraz si sukromne zdravotnicke subjekty len vyberaju hrozienka, neverim, ze by sa to zlepsilo.
v ps ma najviac odradzuje ich tlacenie zelenej politiky v casoch, kedy na to naozaj nemame. a nielen my, ale cela eu. ak sa s tym strany podobneho razenia v eu neprestanu(co zjavne nie, ked ich k zmene myslenia nedonutila ani vojna na ua), tak tomu nakoniec zamedzia samotni volici, ktori si nevyberu zdravych skeptikov, ale ako vzdy este vacsich populistov a dopadne to uplnou katastrofou.
V čom vlastne spočiva v našom ponimani ta zelena politika? Ide o zavadzanie elektrodopravy, či ešte aj o niečo ine?
Ja prave pri PS neviem čo je vlastne ich priorita, lebo pri tak širokom zabere sa to cele akosi mieša dohromady a niektore temy sa dostavaju do popredia viac ako by mozno museli. Teraz som pozeral aj tu ich viziu pre slovensko na ich stranke a robene to bolo na rok 2030 a zverejnene v roku 2018, ked uz su taky progresivny ako vsade nezabudnu napisat, tak by si tu 5 rokov staru viziu mohli trochu zrevidovat, zatial sa volby sice nezacali no to iste SaS program 2020-24.
Ja prave pri PS neviem čo je vlastne ich priorita, lebo pri tak širokom zabere sa to cele akosi mieša dohromady a niektore temy sa dostavaju do popredia viac ako by mozno museli. Teraz som pozeral aj tu ich viziu pre slovensko na ich stranke a robene to bolo na rok 2030 a zverejnene v roku 2018, ked uz su taky progresivny ako vsade nezabudnu napisat, tak by si tu 5 rokov staru viziu mohli trochu zrevidovat, zatial sa volby sice nezacali no to iste SaS program 2020-24.
- harrison314
- Hardcore addict
Co hovorite na ALojza Hlynu v SaS? Za mna dost necakane, hlavne pri tom ako si robil Hlina (este v KDH) kampan.
Podľa mňa má SaS našliapnuté mimo parlamentu. Neviem, že na koho chcú tou zmenou imidžu a kampaňou mieriť. Je čas na krúpobitie? WTF? Čo sa snaží vlastne ten slogan povedať, okrem pokusu o nabudenie dojmu "cool politik" pre nejakého nevyzretého voliča? 
Ten Babišov marketér podľa mňa nepochopil, akí voliči sú v hre, toto je čisto kampaň na spôsob ktorejkoľvek populistickej strany, akurát orientovanej na mladšieho voliča.
Ani tú ich križiacku výpravu proti elektromobilite som nepochopil, ale jasne vidno, že sa proste snažia nájsť si nejaký bod, ktorého sa držia a na ktorom postavia celú kampaň (ale znova je to na spôsob, ako majú niektoré strany proti migrantom a iné voči LGBTI, tak títo proti elektromobilom).
Hlina mne osobne na kandidátke nevadí tak, ako Sulík. Škoda, že sa nepodarilo zlákať Korčoka, ale každopádne s momentálnym imidžom tej strany by som ju tak či tak nevolil.

Ten Babišov marketér podľa mňa nepochopil, akí voliči sú v hre, toto je čisto kampaň na spôsob ktorejkoľvek populistickej strany, akurát orientovanej na mladšieho voliča.
Ani tú ich križiacku výpravu proti elektromobilite som nepochopil, ale jasne vidno, že sa proste snažia nájsť si nejaký bod, ktorého sa držia a na ktorom postavia celú kampaň (ale znova je to na spôsob, ako majú niektoré strany proti migrantom a iné voči LGBTI, tak títo proti elektromobilom).
Hlina mne osobne na kandidátke nevadí tak, ako Sulík. Škoda, že sa nepodarilo zlákať Korčoka, ale každopádne s momentálnym imidžom tej strany by som ju tak či tak nevolil.