Re: Facebook
Facebook samotny a vsetky jeho aplikacie su totalne sracky, s tym nenarobis nic. Nieco nefunguje na android, nieco na ios, vzdy je tam milion nezmyselnych chyb, ktore maju vyojari totalne v pi*i a je skoda sa nad tym rozculovat.
mal som iphone, neviem ci tam bol taky problem. ide o to ze tvoja skusenost je cisto subjektivna. to ze tebe sa problem neobjavil predsa neznamena ze problem je v androide, ci? nejak tam nevidim korelaciu.
mna proste zarazilo ze problem moze byt na 10kach miest ale ty si na zakladne vlastnej odbornosti (zalozenej na fakte "ja mam iphone") okamzite identifikoval ze problem je v operacnom systeme

no a samozrejme diskusia je na diskutovanie, ja som nikde nepisal ze nemas diskutovat. len som chcel vediet ze co ta nuti takto velmi bezdovodne ociernovat android

Ja iphone mám a spomínaný problém som mal takisto, ako to je možné pls?
Inak 100% súhlas s aacid.
Ten problém si mal, a už nemáš? A opravilo sa to "samo"?
Inak sa obávam že platí to, čo napísal cinges.

Update-om messengeru.
Da sa nejak vypnut aby mi neukazovalo reels (webova verzia)?
- DanielDevil
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
treba to pri každej príležitosti cez tie 3 bodky dať skryť, síce som to musel robiť viackrát, ale už sa mi to dlhšie nezobrazilo, tak dúfam, že funguje
to mi davnejsie fungovalo ale znova to otravuje
mne to tam vyskakuje stále, aj keď to skrývam xkrát denne 

- *****HERO*****
- Guru wannabe
facebook uz asi riesi uspory dat. otvorim fb, scrollnem dole a zrazu ban
a nechce mi dovolit nacitat feed 
vie niekto kde sa zapina brzda na koliesku na mysi?

vie niekto kde sa zapina brzda na koliesku na mysi?
Start/Zariadenia a tlačiarne/Zariadenia, tam uvidíš myš/Pravé tlačidko zmačkni a nastavenie myši/Horný panel na ľavo koliesko myši,prípadne tlačidlá.Ak som teda dobre pochopil, ak nie ignoruj to,poradí niekto iný
. Mna dočasne blokli na Instagrame uplne odveci, odkedy to prebral FB.

- *****HERO*****
- Guru wannabe
no skor som to myslel tak ze som vobec nic nerobil, na fb nepisem uz roky, iba obcas pozriem feed, tak ma to celkom prekvapilo. asi nejaka chyba, uvidime, napisal som na support.
- starysomar
- Addict
HERO - pre začiatok by som si zmenil heslo - overil, či môj FB niekto nehackol a nebombarduje iných srajdami...
- *****HERO*****
- Guru wannabe
nevyzera to tak, podla logov som prihlaseny len ja z mojej IP. navyse mam 2FA.
a ten ten zakaz je cisto na nacitanie historickeho feedu, ale chatovat a aj posielat verejny posty sa da. zaujimave.
a ten ten zakaz je cisto na nacitanie historickeho feedu, ale chatovat a aj posielat verejny posty sa da. zaujimave.
- starysomar
- Addict
Mne tak ktorási sračkosieť blokla účet pri prvom prihlásení - tiež zrejme nejaká chyba.
ako si mám vytvoriť fake účet bez toho, aby mi ho FB zmazal?
keď som si vytvoril fake účet, FB odo mňa do pár dní chcel foto občianskeho. ďalšie fake účty mi vydržali len pár hodín, jeden mi FB dokonca blokol do 30 sekúnd po vytvorení... pritom som nikdy v príspevkoch nepoužíval vulgarizmy, ani osobné útoky, proste nič porušujúce normy FB - aj tak som bez výstrahy dostal okamžitý permaBAN. podľa čoho FB vie, že som troll?
vopred díky za radu.
keď som si vytvoril fake účet, FB odo mňa do pár dní chcel foto občianskeho. ďalšie fake účty mi vydržali len pár hodín, jeden mi FB dokonca blokol do 30 sekúnd po vytvorení... pritom som nikdy v príspevkoch nepoužíval vulgarizmy, ani osobné útoky, proste nič porušujúce normy FB - aj tak som bez výstrahy dostal okamžitý permaBAN. podľa čoho FB vie, že som troll?
vopred díky za radu.
Zalozit ucet cez mobil (ina IP) a v prehliadaci v rezime sukromia. Na zaciatok nepridavat vela priatelov, radsej skor lajknut daku velku skupinu.
na mobile mám tiež FB aplikáciu s vlastným (ne-fake) účtom. nebude to nakoniec to isté ako cez PC?
Autoeditácia príspevku po 21 hod 16 min 40 sek:
môj účet, ktorý som si založil predvčerom. spravil som 3 príspevky vo verejných skupinách a poslal som jednu žiadosť o priateľstvo. neprišlo mi žiadne vyjadrenie za "závadný obsah", rovno BAN s týmto vyjadrením:
https://justpaste.it/7jh7o
Autoeditácia príspevku po 21 hod 16 min 40 sek:
môj účet, ktorý som si založil predvčerom. spravil som 3 príspevky vo verejných skupinách a poslal som jednu žiadosť o priateľstvo. neprišlo mi žiadne vyjadrenie za "závadný obsah", rovno BAN s týmto vyjadrením:
https://justpaste.it/7jh7o
Ako si si ho založil? V zariadení, kde už nejaký účet máš?