Re: Facebook
Ja mám v mobile pridaný jeden fake účet, ktorý zakladal jeden kamarát na fake gmail pred rokmi, a s ďalším kamarátom ho máme obaja pridaný (interné dôvody, viac menej for fun). Okrem toho, že ho máme v mobile sa prihlasujem aj na FB cez desktop, tiež aj on. Často aj naraz. Zatiaľ nebol problém, akurát keď sa on prihlásil z UK, bolo treba zmeniť heslo.
Mal som trochu strach, že mi kvôli tomu dajú ban aj na môj FB, ale zatiaľ v pohode.
Mal som trochu strach, že mi kvôli tomu dajú ban aj na môj FB, ale zatiaľ v pohode.
Pouzi inkognito mod prehliadaca na zalozenie uctu.
To ti velmi nepomoze. Aspon Gmail ma takto hned vymakol. Urcite je tam minimalne IP kontrola, inkognito je nic...
- starysomar
- Hardcore addict
"Gmail ma takto hned vymakol" - v čom?
Mám viacero G-mail účtov a ďalšie spravujem pre rodinu a nejaké organizácie - z jedného kompu a nikdy problém.
Mám viacero G-mail účtov a ďalšie spravujem pre rodinu a nejaké organizácie - z jedného kompu a nikdy problém.
Tiez mam v jednom kompe viac uctov (skutocne ucty), ale ked som chcel registrovat dalsi fiktivny mail (fakt akokolvek), okamzite chcel tel.c. pri registracii, resp. prvom prihlaseni a nedalo sa to obist.
Pravdou ale je ze ma nenapadlo registrovat to na uz existujuce (moje) cislo, ale ak chces anonymny mail, toto asi neni riesenie.
Pravdou ale je ze ma nenapadlo registrovat to na uz existujuce (moje) cislo, ale ak chces anonymny mail, toto asi neni riesenie.
- harrison314
- Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ono myslim, ze gmail chce pri akejkolvek novej registracii mobilne cislo. Ono pouzitelnych mailovych sluzieb, ktore nechcu po tebe osobne udaje by si spocital na rstoch jednej ruky.Hensym napísal: ↑27 júl 2022, 13:14 Tiez mam v jednom kompe viac uctov (skutocne ucty), ale ked som chcel registrovat dalsi fiktivny mail (fakt akokolvek), okamzite chcel tel.c. pri registracii, resp. prvom prihlaseni a nedalo sa to obist.
To neni o maile. Mail si mozes bez cisla spravit aj na mail.com, protonmail.com, hushmail.com a ine.
použil som protonmail. síce som sa odvolal a na výzvu som nahral aj svoju skutočnú foto a pridal aj reálne tel.číslo, ale odpoveď mi prišla takáto:
https://justpaste.it/98z7a
áno, fake účet som si vytváral zo zariadenia na ktorom som už jeden účet mal.
https://justpaste.it/98z7a
áno, fake účet som si vytváral zo zariadenia na ktorom som už jeden účet mal.
Sa dalo čakať. Nakoniec ešte aj to ICQ bude opäť v móde.
- starysomar
- Hardcore addict
ICQ tuším kúpili Rusi v roku 2010.
Ak ti nevadi pouzit realne udaje, mozno to coskoro bude mozne:
Facebook poruší vlastní pravidla. Pod svým účtem si vytvoříte profily s vymyšlenými jmény – Živě.cz
-
- Addict
Asi 30x som na androide nastavil otvarat odkazy externe (teda v chrome), ale aj tak ich otvara fb browser. Funguje to tak 15min. Reinstall nepomohol. Robi aj aj Vam?
Ani si nepamatam kedy naposledy mi to fungovalo externe.
- hojko
- Site Admin
Robi a nie len pri FB, ale napriklad aj pri Viberi. Takze to skor vidim na chybu v Androide.
V iOS pozerám, že nikde ani nie je otvárať odkazy externe... celkom ma to štve keďže som objavil https://www.super-agent.com/
Testujete niekto iOS 16, watchOS 9 ?
Za mňa fajn. Na hodinkách sa mi páči konečne zobrazenie tepových zón. Na mobile krajší lockscreen, ale napr. podľa mňa menej intuitívny fullscreen prehrávač videí.
A trošku som sa tešil, že sa v novom watchOS fixne problém s hlasovým volaním Shortcuts cez hodinky (spustenie skratky trvá aj 15 sekúnd, medzitým zhasne displej, skratku treba potvrdiť, etc...). Na mobile sekunda.
// Sorry poprosím do presunu do téme i iPhone, iOs...
Za mňa fajn. Na hodinkách sa mi páči konečne zobrazenie tepových zón. Na mobile krajší lockscreen, ale napr. podľa mňa menej intuitívny fullscreen prehrávač videí.
A trošku som sa tešil, že sa v novom watchOS fixne problém s hlasovým volaním Shortcuts cez hodinky (spustenie skratky trvá aj 15 sekúnd, medzitým zhasne displej, skratku treba potvrdiť, etc...). Na mobile sekunda.
// Sorry poprosím do presunu do téme i iPhone, iOs...
Zlá téma.
Zdravim priatelia
pred cca 2 tyzdnami mi FB zablokoval ucet a som si isty ze som neporusil (vedome) ziadne pravidla, nic som nezdielal, nepridaval, nekomentoval atd...
Odpocitava mi dni do uplneho zablokovania no neviem, ako mam dalej postupovat. Jedine, co som nasiel bolo nieco ako Formular odvolania ale tam ked som napisal prihlasovaci mail, meno na Facebooku a nacital fotku obcianskeho preukazu, tak mi zobrazilo hlasku, ze vase informacie sa nepodarilo odoslat.
Viete mi prosim nejak poradit, kam sa mam obratit alebo co este vyskusat?
Dakujem
pred cca 2 tyzdnami mi FB zablokoval ucet a som si isty ze som neporusil (vedome) ziadne pravidla, nic som nezdielal, nepridaval, nekomentoval atd...
Odpocitava mi dni do uplneho zablokovania no neviem, ako mam dalej postupovat. Jedine, co som nasiel bolo nieco ako Formular odvolania ale tam ked som napisal prihlasovaci mail, meno na Facebooku a nacital fotku obcianskeho preukazu, tak mi zobrazilo hlasku, ze vase informacie sa nepodarilo odoslat.
Viete mi prosim nejak poradit, kam sa mam obratit alebo co este vyskusat?
Dakujem
Akurát toto isté riešim. Tiež som zaseknutý na tomto istom bode.
Pohol si sa nejako?
Pohol si sa nejako?
hrino - https://sk-sk.facebook.com/help/103873106370583 v podstate postupuješ správne, lenže slovenský FB má na starosti ak sa nemýlim len jeden človek,asi je problem s načítavaním práve u nich. Možno by bolo dobré sa obrátiť na americký FB že nebude problem s odoslaním formulára. Takže skuste to riešiť cez americký facebook.Aj to prihlasovanie sa cez login, mne to pomohlo na Instagrame mal som učet zamknutý nedalo sa pokracovat ani nič prijať a odoslať.