Re: Facebook
Your Information Couldn’t Be Submitted
Log in to your account to get back on Facebook, or to see further instructions.
Log in to your account to get back on Facebook, or to see further instructions.
Cize ani cez americký FB to nejde,ukazuje tú istú hlášku. Takže sa prihlásite, skušate ist podla ich postupu a formulár nejde odoslať aj tak.
Ak ste si to po sebe 100% skontrolovali a na nič nezabudli pred odoslaním, chyba asi bude na strane FB.
Este ma napadlo mozno to stým nesuvisí ale skuste sa prihlasit a poslat formulár cez iný webový prehliadač ak to nejde cez firefox,chrome tak skuste operu. Táto tema FB má skoro 300 strán takže ak ste toto všetko citali a nenašli odpoved, tak skuste naozaj uplne všetko, alebo si potom uz len zalozit nový učet na FB ked vám súčastný deaktivujú. Uz neviem ako poradit nic ma nenapadá, snád pomozu další.
Ak ste si to po sebe 100% skontrolovali a na nič nezabudli pred odoslaním, chyba asi bude na strane FB.
Este ma napadlo mozno to stým nesuvisí ale skuste sa prihlasit a poslat formulár cez iný webový prehliadač ak to nejde cez firefox,chrome tak skuste operu. Táto tema FB má skoro 300 strán takže ak ste toto všetko citali a nenašli odpoved, tak skuste naozaj uplne všetko, alebo si potom uz len zalozit nový učet na FB ked vám súčastný deaktivujú. Uz neviem ako poradit nic ma nenapadá, snád pomozu další.
Cez mobil to nejde v aplikacii?
Nie, nejde to ani tak.
Kamoške sa to nejako podarilo vyplniť a odoslať a po dvoch týždňoch sa jej facebook účet zablokoval zas.
Kamoške sa to nejako podarilo vyplniť a odoslať a po dvoch týždňoch sa jej facebook účet zablokoval zas.
Ja FB vyuzivam len na popísanie, ziadne zdielanie,písanie nazorov k nejakým udalostiam a ludom, uz to nieje ten FB co býval.
Známi napísal komentár k fotke ostriekanej ženskej od semena čo niekto iný tam dal,tak FB mu zablokoval učet, neriešil to,založil druhý.
Chapete to? fotku ostriekanej ženskej je okej podla FB, ale komentár k tomu uz je na zablokovanie účtu niekoho kto to len komentoval.
Kedysi ukazovalo v čete ked vám niekto píše, teraz uz nie.Alebo s niekym si uz nechcete písať vymazete ho z FB ale v čete vám ho ukazuje stále aj ked je online.Jedine aby si to človek sám nastavil v nastaveniach, že dotyčná osoba ho nebude vidieť. Za mna táto sociálna sieť ide prudko dole, na občasné popísanie dá sa,alebo vyhladat nejakú osobu a viac mi za to nestojí.
Známi napísal komentár k fotke ostriekanej ženskej od semena čo niekto iný tam dal,tak FB mu zablokoval učet, neriešil to,založil druhý.
Chapete to? fotku ostriekanej ženskej je okej podla FB, ale komentár k tomu uz je na zablokovanie účtu niekoho kto to len komentoval.
Kedysi ukazovalo v čete ked vám niekto píše, teraz uz nie.Alebo s niekym si uz nechcete písať vymazete ho z FB ale v čete vám ho ukazuje stále aj ked je online.Jedine aby si to človek sám nastavil v nastaveniach, že dotyčná osoba ho nebude vidieť. Za mna táto sociálna sieť ide prudko dole, na občasné popísanie dá sa,alebo vyhladat nejakú osobu a viac mi za to nestojí.
V poslednom čase sa mi nejak na FB rozmohli "nárhy pre vás" kde mi stále hádže rôzne hlúposti ako tv joj, refresher a podobne. Je nejaká možnosť tieto návrhy vypnúť, aby sa mi vôbec nezobrazovali ?
Jedine cez tri bodky v pravo hore to vypinat.
Ano, nova funkcia, FB aj Instagram sa snazia uz mesiac pretlacat videa/reals, ktore ani mna vobec nezaujimaju. To iste aj kamarat. Udajne je to pre predaj reklamy, pretoze reklamu na FB ako taku vieme v prehliadaci blokovat cez plugin FB Purity. A je to aj dopyt po reklame, ktorym chcu stiahnut inzertov od YouTube.
- starysomar
- Addict
V Opere mám okrem iného Ghostery a Fbpurity a neotravuje toľko blbostí.
- harrison314
- Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ono facebook, instagram a dokonca aj Twiiter (co ma fakt nastvalo) zasal tik-tokovatiet. Prete zacali tlacit viac nahodne poplarne prispevky ako to co realne sledujes.
Rovnaky trend ma uz dlhsie aj youtube, das daco vyhladat, zobrazi ti 5 relevatnych vysledkov a potom nahodny bordel. Obcas mam fakt problem tam daco najst.
Rovnaky trend ma uz dlhsie aj youtube, das daco vyhladat, zobrazi ti 5 relevatnych vysledkov a potom nahodny bordel. Obcas mam fakt problem tam daco najst.
To áno, ale je to boj s veternými mlynmi. Ak vypnem nejakého reportéra z tv hnoj, hneď tam je niekto ďalší... Jednak TV nepozerám vôbec a už vôbec nie nejaké havárie. Veľmi ma to obťažuje, pretože niekedy chcem preletieť FB od stránok, ktoré ma zauímajú a musím veľa scrollovať. Niekedy tam nie sú ani žiadne iné príspevky len samé tieto návrhy. Keby to bolo aspoň v menšom množstve a aktuálne.... Ale keď mi hádže veci z 22 júla, tak ďakujem pekne

To all - takže asi vypnút sa to nedá ? nie je nato nejaký modul do prehliadača alebo čo ?
FB purity nemas?
- starysomar
- Addict
V Opere Ghostery a FBpurity a je kľud.
Lenze klud nie je v mobile v aplikacii.
- mirak2
- Hardcore addict
A vam FbPurity este funguje? Lebo mne uz viacero mesiacov vo FF nefunguje korektne.
v Chrome sa updatuje a funguje tak ako je v changelogu popisane. Cize reklamu zobrazi, ale skryje ju po par sekundach. Zvysok funkcii, ktore pouzivat zostava tak ako to dlhodobo bolo.
FB Purity pod Firefoxom funguje. Treba pozriet na ich webe a spravit manualnu aktualizaciu pluginu.
- mirak2
- Hardcore addict
Ono je to zvlastne, lebo ked si otvorim nainstalovany FBP, tak mi pise, ze mam v34.6.7 a ked si dam ze Check for new version, tak tam je v34.5. A myslim ze ten problem mam aj na Minte aj na Windowsoch. Ale diky, skusim ten plugin vyhodit uplne a nahodit novy manualne.
ako na FB stránke vytvorím anketu so zaklikávacími možnosťami? nikde nevidím tú možnosť. na nete som v návodoch našiel, že mám pri tvorbe príspevku kliknúť na tie tri bodky a tam vybrať "poll". ja tam ale žiadnu možnosť ankety nemám
nevidím to ani v osobnom profile.
je to bug, alebo feature? vopred ďakujem za odpovede!

je to bug, alebo feature? vopred ďakujem za odpovede!