Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
šimik
Light Expert
Light Expert

Re: Facebook

Príspevok od používateľa šimik »

Zdravim, za posledny mesiac mi bol dvakrat zablokovany ucet, vraj som porusil nejake podmienky. Prvykrat som poziadal o prehodnotenie, a po dni mi ucet znovu aktivovali. Teraz som znova poziadal o prehodnotenie a cakam. Kazdopadne, nikde nie je uvedeny ziadny dovod, co som mal porusit. Nikde ziadne prispevky nepridavam, nic nelajkujem, fotky takisto ziadne nepridavam. Pouzivam to viacmenej len na messenger. Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom?

Napada ma akurat, ze od cca septembra sa mi parkrat do mesiaa stava, ze mi to ukaze, ze bol moj ucet “napadnuty” a chce to po mne zmenu hesla. Vzdy som to bol ale podla mna ja, len kvoli apple private relay, to nejak dementne detekuje. Zvlastne ale je, ze private relay pouzivam uz rok, a problemy sa objavili az teraz. Tak je otazka, ci to je vobec tymto. Ucet mi ale nijak napadnuty nebol, mam navyse 2 faktor.
Používateľov profilový obrázok
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Vyser sa na cely facebook, je to stoka.. zrus ucet a mas pokoj..
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

šimik - jedna z možností je, že ten účet rozosiela bordel, teda že ten prístup niečo má.
šimik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa šimik »

starysomar napísal: 22 okt 2022, 17:37 šimik - jedna z možností je, že ten účet rozosiela bordel, teda že ten prístup niečo má.
To by som zistil predtym po reaktivacii, ze tam je nejaky bordel, ktory sa niekam odoslal. A po druhe, ked mam dvojfaktor, tak je to asi nemozne, aby sa tam niekto dostal. Heslo mam unikatne, vygenerovane, token chodi SMSkou.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Mohlo zašibať Facebooku, mňa tak pocvičil Twitter či čo - zaregistroval som sa a hneď s prvým prihlásením oznam, že môj účet bol zablokovaný či deaktivovaný z dôvodu - ani neviem akého vlastne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako zistiť, či má - odstrániť svoje mobilné číslo (mailovú adresu) vo FB:

https://vosveteit.zoznam.sk/facebook-mo ... -ci-ho-ma/
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Čiže na overenie musím zadať a overiť svoje kontaktné údaje... Teda ak ich FB náhodou nemal, tak už ich bude mať..
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

To isté napadlo mňa aj dcéru :D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Mal by som dotaz ohladne zverejnovania vo facebook skupine. Nie som moc fb zbehly a posledne roky isiel mimo mna, pozeram ze sa tam toho dost pomenilo a su tam rozne nastavenia nastaveni a vsetko mozne.

Ide mi napr. o to, ak som sa prihlasil do sukromnej pracovnej skupiny, kde som chcem preberat pracu, tak obsah ktory tam zverejnim sa zobrazi iba tym ludom v tej skupine a budu to videt iba oni na tej svojej tabuli/feede, alebo ako sa to dnes vo fb vola a nikto iny to neuvidi, napr. moji priatelia a pod?

Po prihlaseni do tej skupiny som videl na svojm feede hned príspevok z tej skupiny, teda predpokladam ze ten vidím iba ja, teda nezobrazuje sa aj mojim priatelom, tak? Pripadne aj to treba niekde v nastaveniach riesit?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

retkvic keď klikneš na tú konkrétnu skupinu v ktorej si, tak hneď na hlavnej stránke pod názvom skupiny by si mal mať "Súkromná skupina". To by malo stačiť na to aby príspevky videli len ľudia v tej skupine. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Prečo používate fb na pracovné záležitosti? To je v normálnych firmách brutálne porušenie bezpečnostných zásad
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Nie je to firmená diskusia a nejdná sa o porusenie firemných zásad pokial som szco, freelancer. Tiez sa tam píše, že zverejnovanie takých údajov je len na vlastnú zodpovednost. Ide viac menej o odbornu diskusiu k problematike, mozno to v niecom prirovnat aj k hojku, len trochu viac zamerane na jednu konkretnu problematiku, mozno nieco ako keby to bola stranka komory, kde sa prebera problematika oboru.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

zdravim.skusam si zalozit druhy ucet na fb, ale akosi mi nechodi ani na sms, ani na email (gmail) overovaci kod :D stretli ste sa s tym niekto?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Možno treba iný email zadať miesto toho, ktorý už más použitý pri prvom účte a potom príde aj overovací kod na nový mail nového účtu.
Napriklad na centrum alebo zoznam si urob nový email a ten použiješ pri vytvorení noveho (druheho) učtu na FB.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Na Gmail ide (išlo) vytvoriť viacero mailov v pohode.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

asi chyba v o2?zadal som ine telefonne cislo (telekom) a uz to islo :/ zaujimave
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Preco u niektorych ludi na FB (normalnych, nie celebritne profily) vidim pocet followerov/sledovatelov, a nie priatelov? Su to normalne profily, ktore viem pridat do priatelov.

Najprv som si myslel ze tam je daka funkcia, ze cloveka len sledovat, ale nemat ho v priateloch, ale vsimam si ze to casto vidavam aj pri "sukromnych" profiloch, ze clovek ma 400 sledovatelov, ale pritom vsetko okrem profilovky zamknute.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

ked pridavas public prispevky, tak ta ludia mozu sledovat bez toho aby si ho mal v priateloch... Mozno tam predtym daco mal a teraz to zrusil..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak, tak. Vidiet to napriklad u zien, ktore davali foto z posilky a potom si zamkli co sa dalo. Dnes ked dostane ziadost a nepotvrdi ju, tak teba zaradi ako followera, lenze kym neda verejny prispevok/fotku, tak aj tak nic neuvidis.
Napísať odpoveď