Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Používateľov profilový obrázok
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Facebook

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Oficialna skupina Hojko.com, kde sa mozete dozvediet rozne aktuality z diania na fore: http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 792?v=wall

Tomasito napísal:Co je Facebook?

Diskutujte - pytajte sa, nastavujte, konfrontujte nazory pre/proti atd.

BTW. pokial ste uz regitrovani, mozete sa pridat do skupiny hojko.com
Z dovodu sprehladnenia rozdelil Tomasito
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

t0m4s3 napísal:facebook :aasmile10:
:D To iste som tvrdil aj ja :)
Ale Why not?? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aj ja som odolaval tak 2 mesiace na vyske, ale potom ma zlomili :D:D a nieje to az take zle... aspon som konecne zavrhol pokec nadobro.... aj tak som tam chodil len kvoli ludom co nemaju icq....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki: presne tak, ja uz len cakam kedy mi zrusia konto na azete kvoli neaktivite :)
Na Facebooku je dobre aj to, ze tam nie je moznost upravovat si stranku svojho profilu ako napriklad na myspace, kde ked si otvoris profil, tak ti zacne hrat hudba, pusti sa video a kvoli obrazku na pozadi a farebnemu pismu ani nevies nic precitat, cize je to prehladnejsie a posobi to aj profesionalnejsie (aspon na mna).
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Asi den mi na Facebooku robi, ze ked chcem niekomu napisat na stenu alebo co, tak to nejde. Pripada mi to ako chyba Javascriptu alebo co, nechapem tomu. Robi to len mne alebo aj inym? Pouzivam posledny Firefox 3.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja zas nemozem tagovat ostatnych(uz niekolko dni) :?
test, to co pises ty mne osobne funguje..skusal si iny browser?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Asi den mi na Facebooku robi, ze ked chcem niekomu napisat na stenu alebo co, tak to nejde. Pripada mi to ako chyba Javascriptu alebo co, nechapem tomu. Robi to len mne alebo aj inym? Pouzivam posledny Firefox 3.
Obcas to aj mne spravi ... Vacsinou pomoze jednoducho restart prehliadaca.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Skusal som aj Operu, to iste :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stenky: Ani mne, treba dat refresh a potom to nabehne.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

naco je ten facebook dobry??vysvetli mi niekto neznalemu? inak akurat sa tam idem regnut..
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Facebook je rozsiahly webový systém, ktorý slúži hlavne na tvorbu sociálnych sietí, komunikáciu medzi používateľmi, zdieľanie multimediálnych dát, udržiavanie vzťahov a na zábavu. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

btw, dnes FB oslavuje 5 rokov
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hej.. a v sme bol zaujímavý článok na tému FB.. okrem iného celkom trefné zhrnutie +/-..
To najhoršie na Facebooku

* Stratíte súkromie – bez ohľadu na to, čo napíšete, množstvo ľudí bude písať do vášho profilu a označovať vás na fotkách zo súkromných párty. Budete musieť vyriešiť dilemu, či si do svojho súkromia pustiť kolegov a šéfa.
* Budú vás otravovať – bude vám chodiť denne tona pozvánok do používateľských skupín ako „pozvite sem čo najviac používateľov".
* Budú vás chcieť predať – priatelia vám budú posielať virtuálne alkoholické nápoje, kopnutia do zadku a pozvánky do množstva nezmyselných hier. A pokojne vás budú predávať vo virtuálnej mene.
* Budú vás vydierať – napíšu vám, že váš priateľ o vás vyplnil nejakú pikantnú informáciu, ak si ju však budete chcieť pozrieť, budete musieť zaspamovať všetkých ostatných priateľov alebo zaplatiť reálne peniaze.
* Budete ako známka – ľudia, ktorých ste v živote ledva stretli, si vás budú zbierať ako známky. V jednej skupine vedľa seba bude manžel, kolega, spolužiak zo základnej školy a človek, ktorého nepoznáte. Všetci si budú listovať vo vašom živote.

Najlepšie na Facebooku

* Budete stále blízko - aj keď žijete stovky kilometrov od seba a hovorili ste naposledy pred mesiacmi, aj tak budete každý deň vedieť, čo sa deje s vašimi priateľmi. A nezabudnete na ich narodeniny.
* Nájdete stratených – tých, čo vám boli blízki, a teraz ani neviete, kde sú. Dievča z ulice, kde ste vyrástli, alebo starú partiu z prvej práce.
* Zorganizujete pivo ľahko - väčšina vašich spolužiakov zo strednej je už na Facebooku. Za pár minút zorganizujete stretávku, a hneď budete vedieť, kto na ňu príde a kto nie.
http://pocitace.sme.sk/c/4292949/pat-ro ... ebooku.htm
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Hej.. a v sme bol zaujímavý článok na tému FB.. okrem iného celkom trefné zhrnutie +/-...
Sukromie. Mozes si nastavit ze tvoj profil budes vidiet iba ty. Ale naco to je potom dobre.
ODznacit sa z fotky a nahlasit ju nie je problem. Uz som to par krat bol nuteny spravit ... Ked mi tam kamarati pohadzali fotky len v uteraku v saune atd...
Mozes si zakazat prispievanie na Zeď(Wall) ako aj povolit prezeranie tvojich fotografii len niekolkym osobam

Otravovanie ... bohuzial Kazdy chce svoju skupinu.
Skor mi leze na nervy napr. 6x existuje skupina Coffe, 8xShisha,Hookah atd... O Hercoch a filmoch nehovorim. Ty su asi v kazdom jazyku jak u dementov. Spravim si Jednu ... Tam to napisem po anglicky a Koniec.

Predavanie ... Ignorujes aplikacie a nikto ta nepreda (je to sice otravne ale da sa tomu vyhnut)

Znamka ... Neches ho medzi priatelmi?? Tak ignorujes ziadost o priatelstvo a koniec. Uvidi tvoju zakladnu fotografiu, Uvidi koho mas medzi kamaratmi, moze ti poslat Message a to je vsetko.

Hovorim nadalej lepsie ako BOOOM.sk, pokec.sk atd...
Tam si moze kazdy pozret co kolvek a zistit si hesla do albumov nerobi niektorym problem. Booom preistotu nema ziadne hesla.
brm
Darca
Darca

Shark NX.. veď jasan.. dá sa pred všetkým uchrániť.. ale taký amatér (95% užívateľov Internetu) sa tomu určite poddá.

Mne skôr išlo o to súkromie. Hej.. nepridám si kamaráta medzi priateľov, ale čo ak s ním chcem byť priateľ? A zároveň chcem byť priateľ aj s iným, ale čo ak nechcem, aby druhý videl, ako komunikujem s prvým? Ako príklad uvediem partnerské vzťahy.. máš na facebooku frajerku, no lenže sa s ňou rozídeš.. povedzme v dobrom.. chceš s ňou udržiavať občasný kamarátsky vzťah na prehodenie pár slov raz-začas.. ale chceš nájsť novú frajerku, ona je tiež na facebooku a chce, aby si ju tam mal aj Ty. Tým pádom príde do kolízie stará vs. nová známosť. Druhý prípad.. kolegovia/nadriadení v práci.. mal by som si ich pridať medzi priateľov v rámci dobrých pracovných vzťahov, veď som s nimi kamarát, chodievame spolu vonku, ale zase by mi nebolo 2x príjemné, keby sledovali to, čo a s kým stváram na facebooku počas pracovnej doby. Z toho vyplýva, že na facebooku človek naozaj musí vopred riadne premýšľať, do akej miery sa vzdá svojho súkromia.. a podľa toho sa na facebooku aj správať.

;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To je jasne :)
Pocas pracovnej doby je velke riziko potulovat sa po Facebooku.
V pripade ze nechces aby niekto videl urcitu Galeriu staci pridat vynimku v Nastaveni sukromia. Vtedy dana osoba ani nevie ze taka Galeria/Fotka existuje.

Ja som si ho ponastavoval podla vlastnych predstav ... Mam aj Fotky ktore vidi len Urcita skupina ludi (LBB) ktorym najviac doverujem. (Skryta/Tajna Skupina)
Pokial si tu fotku neoznacis nikto o nej nevie okrem clenov skupiny. + Mozes tam pisat co chces vidia to len clenovia skupiny ... A dostanu sa tam len uzivatelia s Pozvankou.
brm
Darca
Darca

hej.. fotky sa dajú.. ale nevieš napr. vyšpecifikovať, že ktorá skupina môže vidieť ktorý Tvoj stav, ktorá skupina môže vidieť ktorý Tvoj príspevok na stenu.. ktorá skupina môže vidieť ktorý Tvoj komentár fotky/stavu úplne iného užívateľa.. atď..

;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Well :) That's a bigger problem of it. :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a zabudli sme na jednu obrovsku vyhodu oproti pokecu..mozem mat okuliare na mojej profilovej fotke(nerad ukazujem moje uprimne oci na verejnosti) :) 8)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Asi si nevidel moju profilovu foto :D
Prílohy
IMAGE_238.jpg
Napísať odpoveď