Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Ja by som pozrel zasa Seat Ibiza alebo VW Polo. Obe tie autá sú do mesta viac ako vhodné. S tými 1.4 TSI budú mať aj dostatok výkonu.
- guess.whoo
- Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vazne by ste im dali prednost pred krasnou trojkou? 

V tej cene a požiadavke (automat) nie je vôbec žiadna ponuka. Najnižšia suma za Mazdu 3 s automatom, je cca 13000€ 
o krasu az tak nejde a aj vek moze byt vyssi, bolo by to auto pre presuny v ramci mesta, ziadne dlhe trasy, parkovanie vonku na parkovisku, ked to niekto obucha, tak bude obuchane, na krasu sluzi iny tatos
len tak nahodne na autobazar.eu mi vyskocilo toto: https://www.autobazar.eu/mazda-3-20-mzr ... 35572.html
motoricky asi aj overkill

Skôr do mesta v tejto kategórii mazdu 2, nie?
nemate niekto astru 2018 alebo nesoferovali ste ju?
potrebujem vysvetlit preco je pod klimatizaciou zaslepena priehradka, mal by tam byt ukladaci box, rovnako ako na tejto fotke, alebo teda mozno zaslepena nie je ale nedokazem to otvorit
potrebujem vysvetlit preco je pod klimatizaciou zaslepena priehradka, mal by tam byt ukladaci box, rovnako ako na tejto fotke, alebo teda mozno zaslepena nie je ale nedokazem to otvorit

Vyznáte sa niekto vo výstupoch carvertical?
Planujem kupit toyotu z inzerátu. Udajne to je ročník 2011 a nájazd 50.000km. Dal som VIN do carvertical a tam mi vyskočilo, ze prvy zaznam o najazdených km je az z roku 2022. Taktiež vozidlo bolo udajne registrované v roku 2011 na Slovensku ale prvá EK a STK tam je evidovaná až v roku 2022.
Je to bežný stav alebo mi má blikať kontrolka?
Planujem kupit toyotu z inzerátu. Udajne to je ročník 2011 a nájazd 50.000km. Dal som VIN do carvertical a tam mi vyskočilo, ze prvy zaznam o najazdených km je az z roku 2022. Taktiež vozidlo bolo udajne registrované v roku 2011 na Slovensku ale prvá EK a STK tam je evidovaná až v roku 2022.
Je to bežný stav alebo mi má blikať kontrolka?
Niečo ku Car vertical.
Lepšie je použiť napríklad český Cebia.
Lepšie je použiť napríklad český Cebia.
Ďakujem za upozornenie.
Skúsil som na to isté vozidlo teraz službu od toho pána vo videu a minimálne kilometre mi to ukázalo o dosť podrobnejšie. Zároveň tam je v tomto vozidle podozrenie skutočne na podstatné stočenie kilometrov.
- guess.whoo
- Redeemer
ja pouzivam overenie-vozidla a zatial nesklamali
CheZteR napísal: ↑01 feb 2023, 19:46 nemate niekto astru 2018 alebo nesoferovali ste ju?
20160318opel-astra-sports-tourer-201611.jpg
z recenzie autobildu (https://autobild.pluska.sk/testy/test-o ... novy-balet):
"Namiesto priehradky je priestor pred radiacou pákou zaslepený. Môžete si vybrať medzi plastovou „kapsou" alebo (príplatkovú) „koľajnicou" s konektorom. Telefón si tam viete upevniť pomocou špeciálneho (príplatkového) držiaku na telefón. Vymeniť ho môžete aj za osviežovač vzduchu. Bez použitia telefónneho adaptéru však nájdete najbližší USB konektor v priehradke pod lakťovou opierkou alebo (za príplatok) pod ofukovačmi zadných cestujúcich."
tak to je fail
dame tam priehradku ale ked si za nu nezaplatis tak bude zaslepena

dame tam priehradku ale ked si za nu nezaplatis tak bude zaslepena

To je ako Fabia Junior len opacne - ta mala namiesto kastlika dieru a kastlik za priplatok 

- guess.whoo
- Redeemer
ale potom ako si to ludia vychvaluju ako dobre a lacno to auto kupili 

chalani, nejakú štvorkolku okolo 30-40k ? Ideálne novú, neideálne max 2 roky stáří. Podmienka je automat, kombi/suv, hybridu sa poteším. 80% diaľnice, 20% okresky, lyžovačky, chaty, turistiky, hory. Priorita je komfort predných sedačiek, auto bude pre dvoch ľudí primárne, ale potrebujem väčší batožinový priestor kvôli častým cestám s batožinou. Výhľadovo by som na jeseň chcel kupovať.
Vďaka !
Vďaka !
- guess.whoo
- Redeemer
CR-V vyzerá veľmi dobre, určite by som ju zvažoval.
-
- Light Star
Zdravím,
aké auto by ste poradili pre rodičov na každodenné jazdenie do práce 25km+25km ziadne dialnice len okresne cesty? Jedná sa o severo-vychod, takže aby to zvládalo aj tuhe zimy
.
Pozeral som bazar ale v tejto kategorii je tam toho milion a nemam prehlad, ktore auta by splnali podmienky.
Osobne preferujem japoncov ale v tejto kategorii je to bieda.
Približné podmienky:
- benzin
- max 5 rokov stare
- nizka spotreba
- neporuchové/bezudrzbove (samozrejme okrem pravidelneho servisu)
- pocet km do 120 000
- cenovy strop 12000-13000 max
Dikes
aké auto by ste poradili pre rodičov na každodenné jazdenie do práce 25km+25km ziadne dialnice len okresne cesty? Jedná sa o severo-vychod, takže aby to zvládalo aj tuhe zimy

Pozeral som bazar ale v tejto kategorii je tam toho milion a nemam prehlad, ktore auta by splnali podmienky.
Osobne preferujem japoncov ale v tejto kategorii je to bieda.
Približné podmienky:
- benzin
- max 5 rokov stare
- nizka spotreba
- neporuchové/bezudrzbove (samozrejme okrem pravidelneho servisu)
- pocet km do 120 000
- cenovy strop 12000-13000 max
Dikes
Ak chcú niečo čo najspoľahlivejšie a nejde im o žiadny pôžitok z jazdy, tak by som išiel do Toyoty - Yaris alebo Corolla podľa toho, aká veľkosť auta im viac vyhovuje. Ak niečo, čo je o málinko športovejšie, tak Honda Civic alebo Mazda 3.
Vyberal by som niečo vyššie, keďže je to pre rodičov
sx4, ASX, outlander, sportage, karoq,...
sx4, ASX, outlander, sportage, karoq,...
Medzi požiadavkami bola nízka spotreba, takže väčšie SUV typu Sportage alebo Outlander tomu nevyhovuje. Zároveň to nevyhovuje finančnému limitu 13k eur a max. 5 rokom veku, to by sa musel cenový limit výrazne navýšiť.