Ake spodne pradlo nosite ?
No keď tak pozerám, tak nemám nič iné ako boxerky + 2 treniek, takže skoro stále nosím boxerky
Trenky sú pohodlné, pokiaľ behám doma iba v nich samotných, v rifliach mi to môže byť jedno, keďže sú tak tesné, že sa v nich stráca najväčšia výhodia treniek
Inak neviem prečo, ale pri čítaní tejto témy som si dal dole kraťasy a zostal som chvíľu v boxerkách. Až keď som si to uvedomil, tak som si ich obliekol naspäť

Inak neviem prečo, ale pri čítaní tejto témy som si dal dole kraťasy a zostal som chvíľu v boxerkách. Až keď som si to uvedomil, tak som si ich obliekol naspäť

Si pis ze hej....na celom SLovensku....sak mas kopec chlapco co nosi tanga...urcite....teda nieje ich tolko ako chlapov co nosia slipy ale urcite najdes.zebrak napísal: Ale vazne by ma zaujimalo ci nejaky muz na Slovensku normalne nosi tanga muzske, ze je leto tak nahodi tanga
- Soviet
- Darca
- Kontaktovať používateľa:
U nas ked minule leto pracovali a zateplovali cinzaky, tak bol tam jeden robotnik, co samozrejme nic ine na sebe nemal, len tanga a opaloval sa..zebrak napísal: Ale vazne by ma zaujimalo ci nejaky muz na Slovensku normalne nosi tanga muzske, ze je leto tak nahodi tanga

To mi prijde ako z nejakeho teplého gay videoklipuSoviet napísal:tak bol tam jeden robotnik, co samozrejme nic ine na sebe nemal

IMO boxerkám sa nevyrovná nič, ale v lete je fakt nadivoko najlepšie, také tie kraťasy so sieťkou to je luxus pre môj nástroj.
Vzdušné a priestrané.

- maciatko99
- Medium Star
Re: Ake spodne pradlo nosite ?
Ja nosim podla vyuzitia. Ak idem do spolocnosti, bez ohladu na typ oblecenia (rifle, nohavice, sukna, saty), tak su to rozhodne tango nohavicky. Ak sa jedna o sport alebo pobyt v domacnosti, tak su to klasicke alebo francuzske, podla pohodlia. Na podprsenke az tak u mna nezalezi, preto preferujem tu klasicku s makkou penovou alebo gelovou spodnou vystuhou, ktora udrzi tvar aj bez ramienok. Znacka nie je v pripade spodneho pradla pre mna dolezita, vyberam si kvalitny material a preto sa to snazim kupovat v normalnych obchodoch, vyhybam sa trznici alebo cinskym obchodom. Radsej si doplatim par eur, ale viem, ze je to kvalitne, vydrzi to a ze sa nemusim nicoho bat.
- lollo
- Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake spodne pradlo nosite ?
heheh dobra tema
a pozeram ze to v 2009 zakapalo az to niekto ozivil vyssie ^^
hmm slipy eeeeee nejako som ich prestal nosit a neplanujem sa k nim vratit nepohodlne na nosenie
radsej trenky alebo boxerky horsie je to ze ak mas skaces cez svihadlo alebo mas telesnu tak je to dost blbe (rozumej pri rozcvicke alebo nejakej gymnastike)
ale ked sa homba tak sa homba :DD
ale pocit volnosti je fajn

hmm slipy eeeeee nejako som ich prestal nosit a neplanujem sa k nim vratit nepohodlne na nosenie

ale pocit volnosti je fajn