Ake spodne pradlo nosite ?
- cORP.
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake spodne pradlo nosite ?
no a ked si spomeniem mame noveho psa, ten blazon stale skace, viac krat uz labou smahol tam kam nemal ked sa tesil, no a znova ma na cas cakali slipy, neznasam to nosit, no radsej to ako bolest
- maciatko99
- Medium Star
Cize v slipoch a boxerkach je ten rozdiel, ze jedny z nich su pancierove? Vzdy som si myslela, ze je to len o strihu pri tej latke. Lenze ty to pouzivas ako brnenie
Ja rovnako nosim boxerky, v slipoch by som sa citil ako maly chlapcek(slipy som nosil, kym ma mama obliekala a bolo mi to fuk):D
Kupoval som tiez zo zaciatku tie najlacnejsie balenia, ci uz od vietnamca, z Primarku, tie nikdy nevydrzali viac ako ca. 8 mesiacov. Potom som sa nasral, kupil som v akcii asi 30 boxeriek od Puma, HEAD a H&M a uz len pocitovo boli na inej urovni. BTW toto bolo pred 4 rokmi, odtvtedy som si nekupil ziadne nove boxerky (denne ich menim a drzia stale vyborne, par kusov sa jasneze uz zodrelo, tie som vyhodil).
Kupoval som tiez zo zaciatku tie najlacnejsie balenia, ci uz od vietnamca, z Primarku, tie nikdy nevydrzali viac ako ca. 8 mesiacov. Potom som sa nasral, kupil som v akcii asi 30 boxeriek od Puma, HEAD a H&M a uz len pocitovo boli na inej urovni. BTW toto bolo pred 4 rokmi, odtvtedy som si nekupil ziadne nove boxerky (denne ich menim a drzia stale vyborne, par kusov sa jasneze uz zodrelo, tie som vyhodil).
- cORP.
- Addict
neviem sice ako si prisla na to brnenie, no slipy su kazdopadne vhodnejsie ak je bolestivy pripad, nebudem tu zachadzat do detailov, ak si opacne pohlavie aj tak nepochopismaciatko99 napísal: ↑22 jan 2023, 23:42 Cize v slipoch a boxerkach je ten rozdiel, ze jedny z nich su pancierove? Vzdy som si myslela, ze je to len o strihu pri tej latke. Lenze ty to pouzivas ako brnenie
- maciatko99
- Medium Star
Nepochopim, ale rada sa necham poucit. Pochopim slipy u chlapcov na zakladnej skole. Ale na muzovi?
ak to spravne chapem tak to mysli tak ze slipy drzia "nadobicko" na mieste a teda ti nikde nic nelieta a ked mas nejake zranenie tak sa nedeju ziadne narazy co by sposobovali bolest.
comu nechapem je to porovnanie z boxerkami alebo z mojej skusenosti su boxerky ozaj slipy len s kratkymi "nohavicami". a teda ked si dam boxerky na seba tak mi rovnako nic nelieta nikde ako keby mam slipy.
naopak trenky su take volne a vzdusne
comu nechapem je to porovnanie z boxerkami alebo z mojej skusenosti su boxerky ozaj slipy len s kratkymi "nohavicami". a teda ked si dam boxerky na seba tak mi rovnako nic nelieta nikde ako keby mam slipy.
naopak trenky su take volne a vzdusne
Ja nahodou nosím tangá citim sa v tom sexy, vidiet moje svalnate nohy az po zadok a aj zeny ma v tom zboznuju
Hlavne hlboko zarezané tangáče. Nosím boxerky.
slipy??? to ako seriozne??
To je otázka na mna? lebo som písal o boxerkách. Ale tie slipy co nosí corp v takýchto prípadoch to je pochopitelné.
- cORP.
- Addict
aacid - to vystihol, skratka drzia pevnejsie to co je bolave pri beznych dennych ukonoch, boxerky skratka taku funkciu sice maju no su na tom skratka horsie, slipy nosit len tak bezdovodne tak to teda nie, inak nosim samozrejme boxerky, slipy su otras, no pri bolesti sa zial na par dni inak neda
No, a prečo nie? Ak niekomu vyhovujú skôr trenky alebo boxerky nemám s tým vôbec problém. Ja, ale nosím výhradne slipy. Nikdy som sa nestretol s tým, že by to niekomu vadilo. Je moja vec, čo si nosím pod oblečením. Keďže často športujem a som veľmi aktívny, tak mi trenky a ani boxerky na bežné nosenie moc nevyhovujú. Radšej uprednostňujem absolútnu kontrolu nad všetkým tam dole.
Ako niekto rád pláva v plavkach, tak niekto rád pláva v trenkoch. A niekto ako Famine rád chodí v tangačoch a pravdepodobne aj rád pláva v tangáčoch
Síce nosím slipy, no plavky nosím výhradne trenkového strihu.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 22 hod 35 min 25 sek:
Po dlhej dobe som dostal chuť na trocha voľnosti, tak som sa opäť na nejaký čas vrátil k trenkám.
- starysomar
- Hardcore addict
Každý deň čisté
Úprimne nechápem chlapov, čo dokážu nosiť jedny spodky kľudne aj týždeň.
Autoeditácia príspevku po 3 min 25 sek:
Plus včera som ale urobil menšiu raziu svojho šatníka a rozhodol som sa vyhodiť všetky slipy. Definitívne sa vraciam k trenkám, sem tam si oblečiem nejaké boxerky
Autoeditácia príspevku po 3 min 25 sek:
Plus včera som ale urobil menšiu raziu svojho šatníka a rozhodol som sa vyhodiť všetky slipy. Definitívne sa vraciam k trenkám, sem tam si oblečiem nejaké boxerky
boxerky su dobra vec ked clovek vykonava nejaky sport/existuju aj take na leto s malymi dierkami pre lepsie odvetravanie/, ale najpohodlnejsie su jednoznacne trenky. Slipy nie su zla vec, len ide o to aby nikde netlacili a neboli prilis napasovane. Este nejake mam, ale uz ich moc nevyuzivam.
Nosím slipy. Nosím ich v podstate od skorej mladosti. Začal som s nimi tajne na vojne a odtej doby som im verný. Dlhé roky som nosil československé strihy, ale tie moc neodporúčam. Nedávno som si na služobnej ceste kúpil pravé, biele americké slipy s vysokým strihom a tie môžem odporučiť všetkými desiatimi. Skúšal som sa vrátiť aj k trenkám, prípadne vyskúšať boxerky, no prišli mi strašne neohrabané. Žene sa páčim v upnutých slipoch, takže to nemám v pláne meniť.
- starysomar
- Hardcore addict
Otázka naozaj na okraj:
Vy prádlo nosíte? (Kam?)
My si ho doma obliekame.
A pravidenle perieme...
Vy prádlo nosíte? (Kam?)
My si ho doma obliekame.
A pravidenle perieme...
Mna by zaujimalo keby sem prídu nejaké baby napísať aké prádlo ony nosia a kde ho dajú prať Lebo zrejme ho tiež perú doma
Vonavé tangáče, vonavé gaťky . U mužov su top boxerky zrejme poväčšine.
Vonavé tangáče, vonavé gaťky . U mužov su top boxerky zrejme poväčšine.