1. Presuny ruskej techniky točili aj miestny obyvatelia v Rusku a Bielorusku. Plus kopa fotiek z vesmíru alebo leteckých snímok, pričom to nepochádzalo len od CIA alebo nejakej spravodajskej agentúry, ale aj od súkromných spoločností. A nakoniec predsa Putin sa sám pochválil, že tam "cvičia".TK1991 napísal: ↑26 feb 2022, 19:18 Zdravim. Ked sa bavim s konspiratormi casto dostavam otazky typu:
Ako vies ze je to pravda?
Ako vies ze Aktuality.sk neklamu? Ze niesu podplatene?
A oni to odkial vedia a nevymysleli si to? Boli tam? Kto je ich zdroj? Ako vedia ze ich zdroj neklame?
Pre niekoho mozno otravné otazky ale su vlastne dost relevantne.
Keby ze ide o udalosti ktore sa deju niekde v ziline tak okay. Maju tam svojich redaktorov ktori si to natocia atp.
Predstavte si ale situacie typu:
1. Pred par tyzdnami zacal Putin rozostavovať vojensku techniku okolo ukrajiny. Vsade sa informovalo o tom kde su rusi, akou technikou disponuju, pocet tankou atd. Odkial cerpaju tieto informacie? Pochybujem ze tam novinari bicykluju okolo rusov a pocitaju tanky...
2. Tiso bol super prezident nemal byt popraveny, s nemcami spolupracoval a vojakov vyznamenaval aby ochranil slovakov pred nemcami.
Tento argument je vlastne platny. Je skoro 100% ze keby s nemcami nespolupracoval tak nas tu rozdupu.
Predpokladam ze nato budete vediet reagovat. Zaujimali by ma vase argumenty no taktiez predpokladam ze vase zdroje budu od historikov. Ako viete ze dany historik neklame? Bol tam? Nie je zmanipulovany ... (uz si konkretne nepamatam kto vraj chce zakryt pravdu o Tisovi tak som tam dal tri bodky).
Snad mi pomozete vyriesit tuto problematiku.
Vdaka![]()
2. Na to je dobrý protiargument, či máme hranicu s Nemeckom a či Češi už dnes neexistujú. Lebo oni boli priamo súčasť reichu a aj napriek heydrichiáde vojnu prežili. A naopak, ak by Hitler vyhral vojnu, tak by bolo úplne jedno, že sa im Tiso pchal do riti. Pre nacistov sme boli podradná rasa a keby nás nebolo treba na otrockú prácu, tak by nás vyhladili. Čo sa týka Tisa, jedna vec je robiť diplomaciu a druhá vec je udelovať nazi komandám štátne vyznamenania za potlačenie SNP a vraždenie našich civilistov.