Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Ak sa YT podari odporucit mi taky odpad, pekne to nahlasim a aj dalsie videa z toho kanalu. Na Twitteri to uz od Muska nefunguje co je vecna skoda. Algoritmus vie, ze ked nahlasim nieco za porusovanie pravidiel, nemam zaujem toho vidiet este viac.
- harrison314
- Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na muska to nefunguje lebo: https://github.com/twitter/the-algorith ... scala#L225
- harrison314
- Hardcore addict
Vsimli ste si, ze toxickost ukrajinskej psenice, ktora sa stala toxickov kvoli prisnejsej EU legislative (a Pele nam na to vtedy este vybavil vynimku) riesia hlave taki:
- co odmietaju diktat Bruselu
- anti-EU politici
- co do seba leju toxicky etanol
- co odmietaju diktat Bruselu
- anti-EU politici
- co do seba leju toxicky etanol
keby etanol - piju Savo a este pred rokom (a pol) si natierali odcervovadlo pre kone na chlieb ako prevenciu pred virusom "ktory nie je a roznasa ho signal 5G". Tito sa boja pesticidov 

- starysomar
- Addict
Ktoré sa v tej pšenici v skutočnosti nenašli.
Uplny suhlas. Nemal som najmensi dovod zacat pouzivat tiktok kedze som vedel je tam vela bordelu pre decka a je to aj zrut casu.aacid napísal: ↑04 apr 2023, 10:02 to neni iba youtube ale kazda platforma. mne sa vzdy kazdy smeje ze pozeram videa na tiktoku ze ci som uchyl ze pozeram na pubertakov ako tancuju pred kamerou... lenze ja tam take videa nemam, mam tam to co zaujima mna a ten algoritmus je fakt dobry a teraz mi ponuka videa ktore ma zaujimaju.
Ale par pozitivnych odporucani ma presvedcilo to skusit. Hned som vedel ze ked mi to ponukne uplnu sprostost tak musim odklikat ze ma to nezaujima. Toto stacilo robit par dni a zrazu klud. Ale aj tak uz velmi malo pozeram navrhy. Staci mi co som si nasiel oblubene kanaly.
- harrison314
- Hardcore addict
Porovnanie sprav RT v rustine a v europskych mutaciach (tyka sa covidu, ale davam to sem):
co to je? preco to nema makku izbu a sveter s dlhsimi rukavmi?
- harrison314
- Hardcore addict
Len ma tak napadlo, odkedy tito dezolati uznavaju medzinardny sud v Hagu?
Aspon 3 roky. Chceli tam snad sudit epidemiologov, imunulogov ci vakcinologov, ktori im hovorili to, co je vedecky konsenzus a im sa to nepaci.
Ale ked v tom meste sudia bestie z Afriky ci Balkanu, to by ho hned rusili...
Ale ked v tom meste sudia bestie z Afriky ci Balkanu, to by ho hned rusili...
Nedôverujú inštitúciám, takže komplet svoje osobné údaje pošlú neznámemu týpkovi z facebooku a ešte mu za to zaplatia. 
https://www.facebook.com/paralelnilisty ... bc1h4zLbjl

https://www.facebook.com/paralelnilisty ... bc1h4zLbjl
- harrison314
- Hardcore addict
Casy ked Soros uplacal liberalov a prezidentku skoncili.
Odteraz prezidentka uplaca a kontroluje Sorosa a tym kontroluje cely svet
Odteraz prezidentka uplaca a kontroluje Sorosa a tym kontroluje cely svet

tu je experiment ktory ktory sa podaril a nepotvrdil zakrivenie a je tam reakcia na film Behind the Curveaacid napísal: ↑27 feb 2019, 20:24 na temu plochej zeme som pozeral dokument Behind the Curve, verim tomu ze sa filmovy stab snazil byt co najviac nestranny a nezaujaty ale pri takej teme je proste nemozne aby z toho nevznikla komedia. minimalne 2x sa tam plochozemci snazili vedecky dokazat ze zem je plocha a samozrejme ani raz sa im to nepodarilo. ale vdaka svojej slepej viere si vzdy nasli nejaky (pre nich) logicky dovod preco sa ten experiment "nevydaril"...
dobry kanál odporučam
Tento pan pravidelne debunkuje imbecilnosti na temu palacinkvej Zeme, alebo neexistencie gravitacie ci letov do vesmiru
Co ma udivuje, ze hlupoludia skriekaju, ze NASA (a najnovsie aj ESA) klamu. Co ale Cina a Roskozmos? Co vtedy, ked na ISS lietal len Sojuz? Kto klamal?
Co ma udivuje, ze hlupoludia skriekaju, ze NASA (a najnovsie aj ESA) klamu. Co ale Cina a Roskozmos? Co vtedy, ked na ISS lietal len Sojuz? Kto klamal?
- seth82
- Darca
Chcel by som vedieť, či to tu ešte v dnešnej dobe čítajú naši starí konšpirátori, ako napríklad užívatelia tehla, ivanSK a podobne. V minulosti boli výnimoční, dnes je na Slovensku toľko dezolé, že by sa v tom mori nezmyslov museli poriadne snažiť, aby vynikli.
zial, vobec nic uz nepublikuju
- seth82
- Darca
Veľká škoda. Na FB to nemá úroveň, tu by to za tú melanchóliu stálo.
Autoeditácia príspevku po 1 sek:
Autoeditácia príspevku po 1 sek:
- harrison314
- Hardcore addict
Suhlasim, ono najst dnes poriadnu a zabavnu konspiracnu teoriu, alebo rozumneho kretsnia na "pohadanie sa" je dost problem.
Mne tehla teda vôbec nechýba. Nie som masochista. 

Myslite si, ze keby toto niekto zdielal v nejakej proruskej fb skupine, ak by zvolil vhodny nazov, ze by to zdielali dalej, ako dokaz, ze sankcie proti Rusku nefunguju, ze Rubel "stupa"?