To chápem a uvedomujem si to. No ja mám problém si na nohy kúpiť normálne tenisky, či botasky v kamenných obchodoch kvôli veľkosti. Dva roky do zadu som tri dni zháňal, behal po KE a jediné k čomu som sa dopracoval bolo, že mi v jednom obchode povedali, že si mám isť pozrieť dámske, že tam majú také veľkosti a niektoré modely nevyzerajú ani ako dámske

...Vyskúšal som net a vyšlo, neskôr som zo SD bral aj dvoje páry Lonsdale tiež vo výpredaji a taktiež sú mi dobré. Teda nemám zlé skúsenosti s týmto druhom tovaru cez net.
Čiže relatívne som ochotný podstúpiť to riziko vracania tovaru ak by mi nesedeli, jediné čo sa stane, že na dva týždne prídem o peniaze. V podstate je to to isté, ako chodiť týždeň po obchodoch a zisťovať, že moju veľkosť nemajú a tam kde majú, tak je opäť tá otázka či budú sedieť alebo nie.
Čo sa týka ceny, Stoporko o stranu dozadu písal niečo okolo 150€ za kvalitné topánky. S niečim takým som aj išiel do hľadania, no a natrafil som na tie v zľavách, tak ma zaujali. No a nemyslím, že za 50-70€ nájdem kvalitné boty tu.
//Ono len som chcel vedieť, či má niekto skúsenosti aj s touto značkou topánok, lebo zvyčajne sa tu spomínali iné značky.