Zdravim,
na zaciatku juna sa chystam na Island kde budeme niekolko dni trekovat. Treba mi nakupit nejaku vybavu a kedze nie so vsetkym mam skusenosti (a mozno niekto z vas dokonca na Islande bol a bude mat aj prakticke rady) rozmyslam aky stan a boty si mam kupit:
Stan - som ochotny zainvestovat, ale zase nechcem to prehanat, nechcem aby do neho naprsalo alebo aby som sa v pripade silnejsieho vetru bal toho ze ho prelomi odfukne. Proste nieco co mi tam postaci na prezitie bez strachu

. Budeme tam 2 osoby, ale kedze by som ho rad pouzil aj na ine prilezitosti arad by som bol aby bol pre 3och, nemusi to uz byt taky komfort pre troch ale aby sa to tam dalo prezit.
Boty - pocul som ze treba dobru podrazku na povrch na Islande ale s tymto skusenosti vobec nemam. Najviac sa mi pozdavali Garmont Nebraska GTX (aj dizajnovo

, neviem preco sa mi ta hneda farba paci ) , ktore sa daju najst v cene 150e, no ak by sa naslo nieco postacujuce aj za nizsiu cenu, asi by som to zobral, neviem na kolko takychto narocnejsich tur pojdem.
V ostatnych veciach mam uz priblizny prehlad aviem co asi chcem ale nad tymito dvoma vaham.