retkvic napísal: ↑08 nov 2022, 23:42
Za dalsie, neviem ci to niekto postrehol, no pred par dnami bolo na markize uz presne neviem, na konci sprav alebo to bolo v pocasi, kde niekto postol fotku zo symbolickeho cintorina a uz bolo skoro tyzden po uzavere, teda povazuje sa navsteva pamatneho cintorina pri Popradskom plese po 1.11 za porusenie uzavery? Lebo minuly rok s tym mala problem ista politicka.
uzavera sa netyka celych tatier, iba vacsiny stitov, ale napr skoro vsetky chaty su otvorene celorocne. neviem ako je na tom cintorin, ale tipujem, ze tiez bude bez problemov pristupny, ked je to kusok od otvorenej trasy. tu su celorocne otvorene trasy:
https://www.tatry.sk/infocentrum/tatran ... chodnikov/
//teraz citam, ze tam ta uzavera je, zaujimave. tak potom by z toho ten clovek mohol mat problem. aj ked je to naozaj tak blizko, ze tej uzavere nechapem.
//a este mozem vlastne odpovedat na povodnu otazku

tento rok som v tatrach nebol co ma stve, lebo mi koli problemom s kolenom nevychadzaju, pritom malu/velku fatru mam schodenu uz tak, ze ma to prestava bavit. a az tak plne nie su, len treba zvolit vhodny den alebo si privstat. aj take zelene pleso sa da uzit velmi komorne ak tam clovek zacne sliapat o 6 rano