btw ten obrazok na stranke je z GTA IV The ballad of gay tony
europa? co ja viem, co je tu zaujimave ? vo volkomestach sa samozrejme nieco najde ale myslim ze USA je najlepsie pre GTA
Filipito napísal:btw ten obrazok na stranke je z GTA IV The ballad of gay tony
europa? co ja viem, co je tu zaujimave ? vo volkomestach sa samozrejme nieco najde ale myslim ze USA je najlepsie pre GTA
Pre mna by bolo prijatelnejsie prostredie Londyna. Architektura a to mesto okolo ak by vedeli dobre spravit neni o com.
Ja to vidim tak ze to pojde podla stareho kolobehu Liberty City - Vice City - San Andreas. Nie je dovod spekulovat, ked este nemame sancu si to nijak overit.
Kupovat koli GTA konzolu by bolo dost odvazne. Nevedel by som si predstavit, ako mam na jojpade hrat FPS hry Ved to je nemozne. Sice som kedysi mal PS One a nestazoval som sa, ale PC je PC
Nemam konzolu, ale podla mna je to len otazka casu a sila zvyku. Kedysi som hraval TrackManiu na gamepade a tiez som si myslel, ze to je nemozne s tym joystickom ovladat auto a trvalo mi 2 tyzdne pokial som si navykol. Navyse je to nastavitelne rovnako ako myska, myslim senzitivitu.
Sapo napísal:Kupovat koli GTA konzolu by bolo dost odvazne. Nevedel by som si predstavit, ako mam na jojpade hrat FPS hry Ved to je nemozne. Sice som kedysi mal PS One a nestazoval som sa, ale PC je PC
Ono to nieje nič tažké . Po pár dnoch to ide úplne lahko. A zober si tak že napríklad v Cod [a vo väčšine fps hier] máš aj AIM asist ,takže ti to trošku pomáha s mierenim ... Ale zase keby si chceš kúpiť pc s takým výkonom ako napríklad PS3 alebo Xbox tak zaplatíš aj o polovicu viac ako keby kúpiš konzolu..
Ved jasne, xyz ludi tak hra a zvykli si. Zvykol by som si aj ja, ale mne uplne v pohode staci komp. Este zvlada skoro vsetky hry na full a uz mam objednany aj novy CPU s doskou co ale nikoho nezaujima. Tak len trochu OT