Dovolenka 2010 až 2024
Dovolenka 2010 až 2024
Kam pojdete? Ja by som potreboval poradit, hladam nieco kde sa da po veceroch dobre zabavit, napada ma len ibiza ale este som tam nebol, ake su vase skusenosti? Do cestovky chcem uz dojst s akym takym prehladom
- p4ra
- Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dovolenka 2010
Ibiza. To mozem len odporucit. Bol som minuly rok, ako som uz pisal v inej teme a chystam sa aj toto leto. Musim ta ale upozornit. Je EXTREMNE draha (Len orientacne. My sme tam za 3 noci minuli na osobu okolo 1.000 EUR). Hadam najlacnejsie je tam lehatko na plazi a taxiky. Inak skvele miesto na zabavu. Space, Pacha, Bora Bora = super miesta na zabavu vo dne aj v noci. Je tam velke teplo, ludia su priatelski a v hoteloch sa ti mozno postasti najst v staffe ludi zo Slovenska a Ciech, kt. ti mozu pomoct s ubytovanim (za lepsiu cenu), pripadne ta povodia po dobrych kluboch. A co sa tyka tych taxikov, tak ti odporucam, aby si jazdil len s oficialnymi. Nie su drahe a neoklamu ta, narozdiel od tych sukromnych.
- zuzkazuzka
- VIP
Odporúčam Barcelonu.
- peterxxx
- Star
Odporucam Taliansko,naprikald Alba Adriatica.Rano sa vsetci nahrnu na plaz,na obed sa to vyprazdni ( poobedna pauzicka) a vecer sa to vsetko zacne otvarat-obchody,cukrarne,kaviarne,bary- a takto az do noci .Tam to naozaj zije,mozem len odporucit.
ibiza ma tiez dost zaujala, len tie ceny asi vyskusam taliansko, v barcelone som uz bol, diky
Tento rok ak všetko pôjde ako má spravím trip po USA. Začnem NY potom Las Vegas a nakoniec Los Angeles. Odtiaľ domov, celkovo asi 2 týždne
Ale dlhšie ma zaujíma Ibiza
Ale dlhšie ma zaujíma Ibiza
- derriL
- Expert
Ak chces nocny zivot za prijatelne prachy tak Ti odporucam Slnecne pobrezie v Bulharsku, sam som tam bol 5 krat zasebu, minuly rok dokonca 2 krat. Ale tento rok pre zmenu chcem skusit nieco nove a taktiez by som sa rad poradil. Hladam nieco pre mladych s dobrym nocnym zivotom. Rozmyslal som nad Tureckom, alebo nad plazou Zrce v Chorvatsku, ktora je zevraj nieco ako chorvatska Ibiza.
PS: Ak niekto hladate slnecny a teply Silvester tak odporucam Thajsko - Koh Samui.
PS: Ak niekto hladate slnecny a teply Silvester tak odporucam Thajsko - Koh Samui.
- p4ra
- Redeemer
derriL, Zrce v Chorvatsku je v podstate druha Ibiza, ale priprav sa tiez na extremne drahe sluzby na rozdiel uz od dost draheho chorvatskeho pobrezia. Inak zabava na vysokej urovni.
Ak ides cisto za nocnym zivotom...klub>chlast>zeny tak isto Magaluf, skus si pogooglit...nie nadarmo tomu hovoria aj 'shagaluf' Uprimne, pocul som ludi,, ako destincia to je nepekne, ale same bary a kluby...po vacsine kvalitky...MaTT5 napísal:Kam pojdete? Ja by som potreboval poradit, hladam nieco kde sa da po veceroch dobre zabavit, napada ma len ibiza ale este som tam nebol, ake su vase skusenosti? Do cestovky chcem uz dojst s akym takym prehladom
- Andi_Cibula
- Addict
Tento rok by som rád presvedčil rodičov na oblasť východného Slovenska. Košice, okolie a tak.
Podotknem že minulý rok sme pochodili Oravu, Kysuce, potom Gemer a okolie. Ešte rok predtým to bol Liptov, Poľana.
Podotknem že minulý rok sme pochodili Oravu, Kysuce, potom Gemer a okolie. Ešte rok predtým to bol Liptov, Poľana.
- peterxxx
- Star
To mi nepride ako miesto kde sa ,citujem, "da po veceroch dobre zabavit "Racius napísal:Tento rok by som rád presvedčil rodičov na oblasť východného Slovenska. Košice, okolie a tak.
Taliansko, Gargano. Už aby to bolo
- chipp12
- Light Star
neviem a skusal si pozret Maltu ?:) ja som tam bol minuly rok a zabavy tam je fakt ze dost
- Strašiačik
- Novice
My ideme do talianska.Rim,benatky,florencia
- chlapec10
- Addict
praca praca a praca toto moja dovolenka....
aaale ak sa postasti a najde kusok tak pojdem mozno do Miami
aaale ak sa postasti a najde kusok tak pojdem mozno do Miami
- Andi_Cibula
- Addict
Každý ma iné preferencie zábavy. Ja radšej grilujem alebo varím guláš.peterxxx napísal: To mi nepride ako miesto kde sa ,citujem, "da po veceroch dobre zabavit "
- canopus
- Addict
tento rok to vychadza na Varadero alebo Maledivy,ak dokoncim dom..
Kapverdy boli minuly rok uzasne
Kapverdy boli minuly rok uzasne
-
- Medium Professional
Ja by som chcel tento rok Grécko, uvidíme či to schváli aj ostatná časť rodiny ale vyzerá byť že hej
- Andi_Cibula
- Addict
To fakt nikto necestuje po Slovensku ?
Ja cestujem po Slovensku. Tento rok si prvý raz zájdem k moru do Bulharska a už teraz sa neviem dočkať. A podľa toho, ako skončíme skúškové pojdeme pred tým alebo po tom na (ešte minulý rok plánovaný) trip s priatelmi po SVK.